php format / innertext

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jens B

Jens B

08/09/2011 15:20:57
Quote Anchor link
echo $test[0]['formated_price']

geeft me <span class="price">€ 0,80</span>

Ik wil eigenlijk die 0,80 gebruiken als value voor een input..

<input id="lala" name="lala" type="text" value="'.test[0]['formated_price'] . '" /

geeft me dus een value van <span class="price">€ 0,80</span>


ik wil 0,80 hebben zonder euro tegen !

Please help me !

Dankjewel
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 01:29:03
 
Jacco Engel

Jacco Engel

08/09/2011 15:27:14
Quote Anchor link
Doe eens echo $test[0]["price"] ? zo aan de naam te zien heb ik namelijk het vermoeden dat daar het orgineel in zit.

Zo niet doe dan eens eens :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<pre>
<?php print_r($test[0]) ?>
</pre>


en post hier wat daar in zit :)
 
Jens B

Jens B

08/09/2011 15:32:28
Quote Anchor link
Jacco je bent wel lekker bezig vandaag he !
2e keer dat je me helpt..

Fijn snelle reacties, ben totaal geen scripter, en met google kom ik ver.. maar merk dat "volgens mij" simpele dingetjes gewoon niet gevraagd worden..dus zijn lastig te vinden !

Dankjewel !
 
Jacco Engel

Jacco Engel

08/09/2011 15:34:19
Quote Anchor link
Rustig dagje vandaag :P
 
- SanThe -

- SanThe -

08/09/2011 15:36:41
Quote Anchor link
Jacco Engel op 08/09/2011 15:27:14:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<pre>
<?php print_r($test[0]) ?>
</pre>


en post hier wat daar in zit :)


Ik hoop dat je deze nog wel even post.
Ik ben best wel benieuwd of Jacco's helder idee correct was.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

08/09/2011 15:39:14
Quote Anchor link
Ik zelf eigenlijk ook wel, maar zo aan de reactie te zien zat mn glazen bol er niet zo ver naast :P
Gewijzigd op 08/09/2011 15:39:40 door Jacco Engel
 
Jens B

Jens B

08/09/2011 15:48:56
Quote Anchor link
Jacco had gelijk..
Ik had gewoon de Price moeten hebben

Array ( [0] => Array ( [price_id] => 35 [website_id] => 0 [all_groups] => 1 [cust_group] => 32000 [price_qty] => 1000 [price] => 0.8000 [website_price] => 0.8000 [formated_price] => € 0,80 [savePercent] => 20 [formated_price_incl_tax] => € 0,80 ) [1] => Array ( [price_id] => 36 [website_id] => 0 [all_groups] => 1 [cust_group] => 32000 [price_qty] => 2000 [price] => 0.5000 [website_price] => 0.5000 [formated_price] => € 0,50 [savePercent] => 50 [formated_price_incl_tax] => € 0,50 )


dit zat er onder..

ik had het liefste 0,80
Maar besef nu dat met dat euro teken ervoor dat dat een ander format was als ik dacht
 
Jacco Engel

Jacco Engel

08/09/2011 15:52:45
Quote Anchor link
Ben nu toch bezig ;)
$test[0]["price"] = number_format($test[0]["price"] , 2);
 
- SanThe -

- SanThe -

08/09/2011 15:56:20
Quote Anchor link
Jens B op 08/09/2011 15:48:56:
ik had het liefste 0,80


In php (en alle andere talen) zit er NOOIT een komma in een getal, maar een punt. Die komma is slechts een visuele uiting voor de lezer.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.