PHP functies

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

16/09/2003 09:02:00
Quote Anchor link
Als er ooit tijd over is bij de crew en leden, zou ik wel wat verschillende functions op deze website willen vinden. Heb het dan over standaard PHP functies die vertaald zijn in het Nederlands. Ik wil hier zelf ook wel aan mee doen. Om te beginnen zal ik met rand() beginnen omdat ik hier net een vraag over las op deze pagina.
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 09:23:38
 
Bo az

Bo az

16/09/2003 18:05:00
Quote Anchor link
Ik wil er binnekort (in het weekend of zow) wel ff eentje over date() schrijven...
 
Miranda Verburg

Miranda Verburg

16/09/2003 18:35:00
Quote Anchor link
ik ga voor de substr(), str_replace(), strtr() en strlen() :)
 
Peter Dorn

Peter Dorn

16/09/2003 23:22:00
Quote Anchor link
Dan zal ik de volgende doen:
for(), foreach(), while(), if(), elseif(), else
denk dat ik die wel aan 't eind van deze week af kan hebben.. maar dan moet er natuurlijk wel een pagina met functies komen *kijk bas liev aan*
 
B a s
Beheerder

B a s

17/09/2003 08:05:00
Quote Anchor link
no prob :)
 
Bo az

Bo az

17/09/2003 17:58:00
Quote Anchor link
Ik heb de mijne al wat eerder af :)

Ik plaats 'm wel als de nieuwe categorie er is...
 
Bo az

Bo az

21/09/2003 23:12:00
Quote Anchor link
Ik kon mijn geduld niet houden :P ik heb m maar vast geplaatst!
 
B a s
Beheerder

B a s

22/09/2003 08:06:00
Quote Anchor link
goedzo :) dat zou ook mijn voorstel zijn geweest.. post ze idd eerst maar bij tutorials en als er genoeg functies zijn zal ik een functie categorie aanmaken.. dan staat er tenminste ook wat in als de categorie er is..
 
B a s
Beheerder

B a s

22/09/2003 10:14:00
Quote Anchor link
Ik heb nu op aanvraag van Miranda gewoon bij tutorials de categorie PHP functies aangemaakt. Als je nu dus een tutorial schrijft kun je bij categorie: PHP functies kiezen :)
 
Bo az

Bo az

22/09/2003 17:29:00
Quote Anchor link
Ok dan! :D
 
Bo az

Bo az

23/09/2003 22:03:00
Quote Anchor link
@ Brian : Je idee was erg goed! (Y)

Er staan er inmiddels al een heleboel... en er komen er zeker nog meer.

Ik hoop dat veel mensen hier wat aan hebben!
 
B a s
Beheerder

B a s

24/09/2003 08:39:00
Quote Anchor link
21 tot nu toe :o)
 
Brian Valenburg

Brian Valenburg

24/09/2003 10:57:00
Quote Anchor link
tnx boaz, heb zelf nu aardig wat functies toegevoegd:

file(), fopen(), fclose(), fsockopen(), fgets(), feof(), is_readable(), iswrtiable() en file_exists() :)
 
B a s
Beheerder

B a s

24/09/2003 14:04:00
Quote Anchor link
functies zijn hier te volgen btw:

http://www.phphulp.nl/php/tutorials/?cat=4 :)
Gewijzigd op 24/09/2003 14:04:00 door B a s
 
Bo az

Bo az

24/09/2003 16:54:00
Quote Anchor link
+/- 40 nu :) Het wordt bijna onoverzichtelijk!
 
Miranda Verburg

Miranda Verburg

03/10/2003 09:12:00
Quote Anchor link
haaaaaai boaz!! lang niet gezien! da's juist de bedoeling toch? hihi. ik ga weer bezig met functies vertalen, heb wat tijd over!! wie helpt me me?
 
Bo az

Bo az

03/10/2003 11:21:00
Quote Anchor link
Geen tijd :( ik zit opschool...
 
Web Smile

Web Smile

03/10/2003 13:50:00
Quote Anchor link
er zijn nu ongeveer 40 functies vertaald, http://nl2.php.net/quickref.php , nog veel te doen :D


(ik heb md5() , strouper() en strtolower() erbij gezet)
Gewijzigd op 03/10/2003 13:51:00 door Web Smile
 
Bo az

Bo az

03/10/2003 16:42:00
Quote Anchor link
Euhmmmm , ik denk dat ik toch maar iets anders dan PHP ga doen... :P
Gewijzigd op 03/10/2003 16:42:00 door Bo az
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.