php functions in een string parsen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Remco

Remco

15/09/2009 19:55:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik kom er maar niet achter hoe dat ik dit zou kunnen doen.
Ik zou bepaalde functies die in een andere string zitten ook laten parsen door php. Alleen leest php daar standaard overheen. Hoe kan ik dit regelen zonder het op te slaan in een ander bestand en die te includen?
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 09:23:56
 
Mar kla

mar kla

15/09/2009 22:49:00
Quote Anchor link
Kan het iets duidelijker, Ik snap hier geen lor van.
 
Remco

Remco

15/09/2009 23:29:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$test
= "<html><?php echo 'hallo'; ?></html>";

?>


Dat even als klein voorbeeld.

Dat hij de echo in de string ook uitvoert zonder dat ik het in een ander bestand moet schrijven en dan onderaan weer includen.

edit: Sorry het forum maakt het lezen wat te onduidelijk vanwege php tags binnen php tags.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remco
 
- SanThe -

- SanThe -

15/09/2009 23:46:00
Quote Anchor link
Remco schreef op 15.09.2009 23:29:
edit: Sorry het forum maakt het lezen wat te onduidelijk vanwege php tags binnen php tags.

Valt wel mee toch. Ik heb even en om je code gezet en dan staat het wel goed.

Maar wat jij zoekt dat wil je niet echt volgens mij. Maar indien toch, dan moet je naar eval() kijken. Is echter niet aan te raden.
 
Remco

Remco

15/09/2009 23:49:00
Quote Anchor link
Het is voor een soort template tags systeempje wat tags vervangt door php functies.
naast de cache functie wil ik het ook maken dan het mogelijk is direct de output te verwerken.
 
Remco

Remco

16/09/2009 00:05:00
Quote Anchor link
Remco schreef op 15.09.2009 23:49:
Het is voor een soort template tags systeempje wat tags vervangt door php functies.
naast de cache functie wil ik het ook maken dan het mogelijk is direct de output te verwerken.



Ik krijg nu dit als error:

eval()'d code.

Zoiets voert hij uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<head>
<base href="<?php document_root(); ?>" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Wilkin sports</title>
<link href="css/site.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>



edit: Sorry ben niet helemaal wakker meer denk ik. Verkeerde knopje.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remco
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.