PHP + HTML = ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Henk Tenk

Henk Tenk

07/07/2010 12:20:58
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een website waar mensen voor ECHT GELD member kunnen worden.
Dit word gedaan via mollie en word dan automatisch in de database gezet.
Maar die Members moeten de reclame kunnen wegklikken.
Ik dacht dat het wel ongeveer zo zou lukken:

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
'Kijken of user Member is
if($member==true)
{

HIER LOOP IK VAST!!
}

?>


bij HIER LOOP IK VAST moet een javascript of HTML code komen dat de style van een DIV Tag none word
Maar HTML kan je niet tegelijk met php gebruiken toch??

ZOu iemand mij kunnen helpen?
alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 16:29:18
 
Yea Rupie

Yea Rupie

07/07/2010 12:23:17
Quote Anchor link
Gewoon het de reclame erin zetten

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
# Als je geen member bent
if(!$member)
{
?>

    <!-- Deel waar je de reclane neerzet -->
<?php }
?>
Gewijzigd op 07/07/2010 12:24:58 door Yea Rupie
 
Henk Tenk

Henk Tenk

07/07/2010 12:25:19
Quote Anchor link
Daar had ik al aan gedacht maar er moet een mogelijkheid zijn om deze weg te klikken niet standaard

Edit: sorry is wel goed :)
Gewijzigd op 07/07/2010 12:29:18 door Henk Tenk
 
Yea Rupie

Yea Rupie

07/07/2010 12:35:08
Quote Anchor link
Kan met javascript als je wil, maar als je het al van te voren weet zou ik het toch gewoon met php doen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.