php hulp ivm syntax error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Joyce de Groot

Joyce de Groot

07/10/2012 13:13:18
Quote Anchor link
Hoi hoi hoop dat iemand mij kan helpen. Op mijn site heb ik een melding Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING waardoor ik ook niet in de admin kan. Natuurlijk wel via de hoster toegang tot de files. Op lijn line 434 zit iets verkeerd en hoop dat iemand van jullie ziet wat. Geen ervaring en net nieuw hier dus hoop dat ik mijn vraag goed indien ext.

434 $phpmailer->AddCustomHeader( sprintf( "Content-Type: %s;\n\t boundary=\"%s\"", $content_type, $boundary ) );
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 15:46:41
 
Jaron T

Jaron T

07/10/2012 14:13:45
Quote Anchor link
volgens mij zit de error op de lijn ervoor ;)
 
Joyce de Groot

Joyce de Groot

07/10/2012 14:15:29
Quote Anchor link
433 if ( false !== stripos( $content_type, 'multipart' ) && ! empty($boundary) )
 
Reshad F

Reshad F

07/10/2012 14:15:32
Quote Anchor link
laat is ongeveer 5 lijnen hierboven ook zien.. en plaats deze svp tussen <?php //hier code ?>
 
Joyce de Groot

Joyce de Groot

07/10/2012 14:21:37
Quote Anchor link
Geen idee hoe ik de lijn nummers mee kopieer???

// Set custom headers
if ( !empty( $headers ) ) {
foreach( (array) $headers as $name => $content ) {
$phpmailer->AddCustomHeader( sprintf( '%1$s: %2$s', $name, $content ) );
}

if ( false !== stripos( $content_type, 'multipart' ) && ! empty($boundary) )
$phpmailer->AddCustomHeader( sprintf( "Content-Type: %s;\n\t boundary=\"%s\"", $content_type, $boundary ) );
}

if ( !empty( $attachments ) ) {
foreach ( $attachments as $attachment ) {
try {
$phpmailer->AddAttachment($attachment);
} catch ( phpmailerException $e ) {
continue;
}
 
Bo Ter Ham

Bo Ter Ham

07/10/2012 16:38:35
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if ( false !== stripos( $content_type, 'multipart' ) && ! empty($boundary) ) //{ hier?
$phpmailer->AddCustomHeader( sprintf( "Content-Type: %s;\n\t boundary=\"%s\"", $content_type, $boundary ) );
}

?>


Zo te zien mis je daar een {
geen idee welke lijn dit is trouwens..
Gewijzigd op 07/10/2012 16:40:16 door Bo Ter Ham
 
Joyce de Groot

Joyce de Groot

07/10/2012 16:53:16
Quote Anchor link
Ik krijg dus Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/blablabla.nl/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 434

Hier is de hele code en ik kom er niet uit dus hoop dat iemand een oplossing ziet.
Graag alleen relevante code, niemand gaat 1700+ regels code doorspitten![/modedit]
Gewijzigd op 07/10/2012 21:39:16 door Roel -
 
Remco schrubben

remco schrubben

07/10/2012 16:57:34
Quote Anchor link
Laat alleen relevante code zien en geen 1700+ regels.
Het beste is dat je de error meld die je krijgt, daarnaast zoek je zelf even in het script naar de gegeven regel nummer.
Dan post je de +- 10 regels er voor en 10 regels er na.
Dan blijft het topic overzichtelijk.
 
Joyce de Groot

Joyce de Groot

07/10/2012 17:07:28
Quote Anchor link
// Set the content-type and charset
$phpmailer->CharSet = apply_filters( 'wp_mail_charset', $charset );

// Set custom headers
if ( !empty( $headers ) ) {
foreach( (array) $headers as $name => $content ) {
$phpmailer->AddCustomHeader( sprintf( '%1$s: %2$s', $name, $content ) );
}

if ( false !== stripos( $content_type, 'multipart' ) && ! empty($boundary) )
$phpmailer->AddCustomHeader( sprintf( "Content-Type: %s;nt boundary="%s"", $content_type, $boundary ) );
}

if ( !empty( $attachments ) ) {
foreach ( $attachments as $attachment ) {
try {
$phpmailer->AddAttachment($attachment);
} catch ( phpmailerException $e ) {
continue;
}
}


Toevoeging op 07/10/2012 17:08:06:

Zo dus! Sorry leer elke dag nog bij :)
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

07/10/2012 17:55:32
Quote Anchor link
Joyce, waarom doe je zo moeilijk?
PHPMailer handelt alle multipart messages voor jou af, daar hoef je zelf niks aan te doen!
 
Joyce de Groot

Joyce de Groot

07/10/2012 18:06:46
Quote Anchor link
Nu snap ik er niets meer van :(
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

07/10/2012 18:18:42
Quote Anchor link
Als je $phpmailer->AddAttachment($attachment) doet maakt phpmailer er al een multipart message van, daar hoef je zelf niks meer aan te doen.
Anders gezegd, phpmailer voegt zelf de benodigde headers en boundaries toe.
Gewijzigd op 07/10/2012 18:19:15 door Ger van Steenderen
 
Joyce de Groot

Joyce de Groot

07/10/2012 18:24:30
Quote Anchor link
Okay en wat moet ik dan in de code aanpassen?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

07/10/2012 18:54:58
Quote Anchor link
Ik ga geen 1700 regels code doorlezen.
Waarvan er een hele hoop overbodig zijn, het beste wat ik je kan adviseren is in de voorbeelden van phpmailer te kijken.
 
Ivo Breeden

Ivo Breeden

07/10/2012 20:13:15
Quote Anchor link
Joyce, lees nou eens goed wat Bo schreef. Zet die ontbrekende accolade er eens in.
 
Joyce de Groot

Joyce de Groot

07/10/2012 20:24:03
Quote Anchor link
Inmiddels is het een Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/blablabla.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 3411 geworden.
Omg eigen schuld dikke bult want heb zo zitten klooien aan mijn site gister dat ik niet pressies meer weet wat en hoe. Ik dacht ik los dat php probleem zelf wel op maar helaas moet je daar wat meer kennis voor hebben dan ik hihi. Natuurlijk ook geen backup gemaakt dus ik ga het nu maar uit handen geven om erger te voorkomen. In ieder geval bedankt allemaal voor jullie tijd.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

07/10/2012 20:34:42
Quote Anchor link
Joyce,
Het staat je natuurlijk vrij om iets uit handen te geven. maar kijk toch eens in de vb's van PHPMailer
 
Reshad F

Reshad F

07/10/2012 20:47:02
Quote Anchor link
Joyce het probleem ligt hem volgens mij omdat er een spatie staat waar geen spatie zou moeten staan namelijk op regel 434 ( of waar je de fout ook kreeg ) staat ! empty ( met een spatie tussen uitroepteken en woordje empty ) haal dat stukje spatie weg en het zou opgelost moeten zijn. Overigens zou ik de accolade even weer weghalen
Gewijzigd op 07/10/2012 20:47:25 door Reshad F
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.