PHP IDE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

- Raoul -

- Raoul -

18/08/2010 17:12:31
Quote Anchor link
Wie weet een goeie php ide waarmee je je bestanden online kan publiceren (zonder ftp programma, direct vanuit het programma zelf)?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:11:11
 
Chris -

Chris -

18/08/2010 17:16:12
Quote Anchor link
Volgens mij kan Eclipse / Zend Studio dit gewoon ;-)
 

18/08/2010 17:59:51
Quote Anchor link
Dreamweaver, Kohana (ofzo) Komodo, phped, ze kunnen het allemaal.
Gewijzigd op 18/08/2010 18:12:08 door
 
Jelmer -

Jelmer -

18/08/2010 18:07:01
Quote Anchor link
Komodo heette hij volgens mij, ipv Kohana.
 

18/08/2010 18:12:38
Quote Anchor link
Jelmer rrrr op 18/08/2010 18:07:01:
Komodo heette hij volgens mij, ipv Kohana.


Idd, kohana is een php 5 framework.
 
Roy L

Roy L

18/08/2010 20:21:04
Quote Anchor link
Ik ben erg tevreden over netbeans welke ook de ftp functie bevat.
 
- Ricardo -

- Ricardo -

18/08/2010 21:47:16
Quote Anchor link
Netbeans natuurlijk
 
Niek s

niek s

18/08/2010 22:05:18
Quote Anchor link
tsja.. ligt er aan hoe? Je hebt ook dingen als sshfs..
 
- -

- -

18/08/2010 22:49:06
Quote Anchor link
Tijdens mijn Windowsfase was ik verliefd op PHPdesigner.
 
Niek s

niek s

18/08/2010 23:04:49
Quote Anchor link
Jona than op 18/08/2010 22:49:06:
Tijdens mijn Windowsfase was ik verliefd op PHPdesigner.


Gelukkig word ik niet verliefd op computers.
Mijn interesse is meer richting vrouwen, eigenlijk.
Gewijzigd op 19/08/2010 00:03:20 door niek s
 
Bart V B

Bart V B

19/08/2010 01:42:30
Quote Anchor link
Niek s op 18/08/2010 23:04:49:
Gelukkig word ik niet verliefd op computers.
Mijn interesse is meer richting vrouwen, eigenlijk.


Nou ja, er zijn van die momenten dat ik even vergeet dat er vrouwelijk schoon naast mij staat als ik langs die mooie, maar dure i-macjes loop. ;)

Is CodeLobster misschien iets voor je? Is gratis en kan dit volgens mij ook. Alleen wel Windows only.
Gewijzigd op 19/08/2010 01:43:14 door Bart V B
 

19/08/2010 09:54:56
Quote Anchor link
Bart V B op 19/08/2010 01:42:30:
Niek s op 18/08/2010 23:04:49:
Gelukkig word ik niet verliefd op computers.
Mijn interesse is meer richting vrouwen, eigenlijk.


Nou ja, er zijn van die momenten dat ik even vergeet dat er vrouwelijk schoon naast mij staat als ik langs die mooie, maar dure i-macjes loop. ;)


Das best wel erg.
 
Richard van Velzen

Richard van Velzen

19/08/2010 10:34:36
Quote Anchor link
phpDesigner blijft mijn favoriet: snel, stabiel en geïntegreerde SVN :-)
Gewijzigd op 19/08/2010 10:35:24 door Richard van Velzen
 
Niek s

niek s

19/08/2010 11:42:51
Quote Anchor link
Karl Karl op 19/08/2010 09:54:56:
Bart V B op 19/08/2010 01:42:30:
Niek s op 18/08/2010 23:04:49:
Gelukkig word ik niet verliefd op computers.
Mijn interesse is meer richting vrouwen, eigenlijk.


Nou ja, er zijn van die momenten dat ik even vergeet dat er vrouwelijk schoon naast mij staat als ik langs die mooie, maar dure i-macjes loop. ;)


Das best wel erg.


I Agree.
 
- Raoul -

- Raoul -

19/08/2010 12:15:56
Quote Anchor link
Aangezien ik een rommelpctje heb kan mijn pc geen Dreamweaver of Netbeans aan.
Heb is gekeken bij PHPdesigner, vond het wel leuk , maar het is weer zon trail en ik ben niet van plan om mijn pocket boven te halen voor een editor.
Ik heb ook Notepad++ gezien, waar ook een ftp plugin bij zit, is die goed?
 
Richard van Velzen

Richard van Velzen

19/08/2010 12:16:47
Quote Anchor link
> Heb is gekeken bij PHPdesigner, vond het wel leuk , maar het is weer zon trail en ik
> ben niet van plan om mijn pocket boven te halen voor een editor.

Geloof me, het is die paar euro's meer dan waard.
 
- Raoul -

- Raoul -

19/08/2010 12:24:14
Quote Anchor link
Nja misschien wel.
Welke twee licenties moet ik kiezen:

Personal License
Academic License

Wat is het verschil?
 

19/08/2010 12:26:41
Quote Anchor link
Staat hier gewoon uitgelegd.

Ik gebruik gewoon notepad++ met filezilla. Heel soms, gebruik ik een verneukte eclipse. Maar eclipse vind ik niet lekker werken, misschien omdat het java is.
 
- Raoul -

- Raoul -

19/08/2010 12:28:47
Quote Anchor link
Ik zal 's de trail downloaden en kijken hoe het is.
 
Niels K

Niels K

19/08/2010 13:07:08
Quote Anchor link
Ik gebruik: zend studio, netbeans, notepadd++

Als ik in 'normaal' PHP programmeer gebruik ik notepadd++.
Voor OOP en PHPdoc gebruik ik zend studio, of nedbeans.
 
Sebastiaan Blaas

Sebastiaan Blaas

15/09/2011 23:48:58
Quote Anchor link
Internet Verslaafde op 19/08/2010 12:15:56:
Aangezien ik een rommelpctje heb kan mijn pc geen Dreamweaver of Netbeans aan.
Heb is gekeken bij PHPdesigner, vond het wel leuk , maar het is weer zon trail en ik ben niet van plan om mijn pocket boven te halen voor een editor.
Ik heb ook Notepad++ gezien, waar ook een ftp plugin bij zit, is die goed?


das wel een heel erg rommel pc-tje dan :)

Dan zou ik gaan voor putty en vi(m) :)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.