PHP INCLUDE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Patrick

Patrick

14/04/2006 20:17:00
Quote Anchor link
Hey kan je met <php include "pagina.php"; ?>
ook een grote instellen hoe groot de pagina mag zijn en dat ie anders scroll erop zet?
Patrick
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 07:34:38
 
Hipska BE

Hipska BE

14/04/2006 20:19:00
Quote Anchor link
daarvoor dient include niet.
wat jij bedoelt is een frame of iframe

of in pagina.php je css cde wijzigen
 
Patrick

Patrick

14/04/2006 20:22:00
Quote Anchor link
Hoe kan ik dat in css doen want ik werk in php.
En ik ben juist van iframe af nu.
Ik ben al aant googlen:P

Patrick
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/04/2006 20:24:00
Quote Anchor link
Een include doet niks anders dan het bestand uitlezen en kopieren. Je zult moeten kijken naar bijv. css overflow: auto; o.i.d.
 
Patrick

Patrick

14/04/2006 20:25:00
Quote Anchor link
div.test {
font: 9px verdana,arial,helvetica;
border: 2px solid #000000;
width: 200px;
height: 70px;
margin-bottom: 50px;
}

#visible {
overflow: visible;
}

#hidden {
overflow: hidden;
}

#scroll {
overflow: scroll;
}

#auto {
overflow: auto;
}

deze? :) Ben hem aant testen
 
Patrick

Patrick

14/04/2006 20:28:00
Quote Anchor link
hmz doet vrij weinig
 
Patrick

Patrick

14/04/2006 20:34:00
Quote Anchor link
Doe ik iets niet goed? Ik heb een table waar ik normaal me iframe heb en daar php include scriptje maar hij past de grote van pagina die ik wil laden erin niet aan. Of geen scroll. Doe ik iets verkeerd? Heb hem op test gezet me table.
Patrick
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/04/2006 20:36:00
Quote Anchor link
<div style="width: 300px; height: 300px; scroll:auto;">
include();
</div>
 
Patrick

Patrick

15/04/2006 02:12:00
Quote Anchor link
Hey al wel stap verder nu loopt de text onder de site langs zegmaar. Maar ik krijg nog geen scoll. Volgens mij ben ik er bijna. Ben ik nog wat vergeten? Ik heb die van Arjan Kapteijn gebruikt.

Patrick
 
Kalle P

Kalle P

15/04/2006 02:28:00
Quote Anchor link
Scrollen met overflow.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

15/04/2006 06:02:00
Quote Anchor link
Wat Kalle (hopelijk) probeert te zeggen:

<div style="width: 300px; height: 300px; overflow:auto;">
include();
</div>

Probeer het zo eens.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

15/04/2006 09:38:00
Quote Anchor link
das waar ook, scroll was van een iframe. Overflow is voor css :).
 
Patrick

Patrick

15/04/2006 11:50:00
Quote Anchor link
Jep dit werkte! Erg bedankt weer wat geleerd :)!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.