php installie issue

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mit

mit

23/06/2007 14:06:00
Quote Anchor link
Hi


ik heb een kant en klare php script gekocht.

Ik heb een mysql ,database en user aangemaakt.

Dit is de site.

http://mitdrissia.freehostingnow.com/


If you can see this, your account has been successfully created.
You may now add content to this directory and replace this page.

You are solely responsible for the contents of your site.
Any inappropriate sites will be deleted with no warning.

Thank you for using our services.

Account succesfully created!



*Waarom zie ik geen content??Komt dat omdat ik geen map heb aangemaakt..Ik heb banner en uploadedfiles een chmod 777 gegeven.
De rest staat standaard.Hoofddirectory staat op 755 chmod.

Doe ik iets verkeerds.
config.php en tabel.sql is aangemaakt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php

$hostname
  = "mitdrissia.freehosting.com";
$dbusername  = "mitdrissia_mitdrissia";
$dbpassword  = "password";
$dbname  = "mitdrissia_db";

$site_title  = "free scripts";
$site_name  = "free scripts";
$email_from   = "[email protected]";
$sitehome   = "http://mitdrissia.freehosting.com";



///////////////////////////////////////////////////
///////////////////////////////////////////////////





mysql_connect("mitdrissia.freehosting.com","mitdrissia_mitdrissia","password")
    or die("Could not connect to DataBase");
mysql_select_db("mitdrissia_db") or die("Could not find DB");


?>


ik ben in de buurt maar ik zie nog niks op de site behalve de standaard index.html die er al in stond..

Moet ik deze vervangen ofzo?

ik heb wel een index.php in mijn hoofdmap.

Moet ik dat hiermee vervangen?

ik hoor het wel

alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 10:57:52
 
GaMer B

GaMer B

23/06/2007 14:09:00
Quote Anchor link
Dan moet je die index.html verwijderen.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/06/2007 14:15:00
Quote Anchor link
Waarom twee keer een topic openen?

In je eerste topic is het antwoord al gegeven hoor: http://phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=1&id=34853&lasttopic=1
 
Mit

mit

23/06/2007 14:44:00
Quote Anchor link
sorry Blanche..

dat was niet de bedoeling
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.