php invoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jesse

Jesse

14/01/2006 13:55:00
Quote Anchor link
Hoe moet ik gameslimited.php?id=3 invoegen in de site. Ik heb al meedere mogelijkheden gezien op de site, maar ik heb nog een ander probleem:
in gameslimited.php?id=3 staat bijv de games voor categorie actie. Maar ik wil ook gameslimited.php?id=5 voor bijv sport invoegen dus, hoe moet ik dat doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 19:23:33
 
Alfred -

Alfred -

14/01/2006 14:00:00
Quote Anchor link
gameslimited.php?cat=actie&id=3

$_GET['cat']
$_GET['id']
 
Jesse

Jesse

14/01/2006 14:05:00
Quote Anchor link
En hoe voeg ik dat in in mn bestand?
Gewijzigd op 14/01/2006 14:08:00 door Jesse
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/01/2006 14:26:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(isset($_GET['cat']) && isset($_GET['id']))
{

$categorie = $_GET['cat'];
$id = $_GET['id'];
}

?>


Die id zou je nog kunnen beveiligen met een is_numeric. Die categorie zou je tegen een array aan kunnen leggen.
Gewijzigd op 14/01/2006 14:27:00 door Arjan Kapteijn
 
Jesse

Jesse

14/01/2006 15:23:00
Quote Anchor link
Nou eigenlijk ben ik een Newbie hierin dus kun je betere uitleg geven?
Alvast bedankt
 
Eric Cartman

Eric Cartman

14/01/2006 15:33:00
Quote Anchor link
Een newbie moet opzoek gaan naar tutorials, en wordt zo een expert ;-)
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/2/290/

Dit is al de tweede keer deze week dat ik naar die tutorial vrewijs...
Gewijzigd op 14/01/2006 15:33:00 door Eric Cartman
 
Jesse

Jesse

14/01/2006 15:34:00
Quote Anchor link
Bedankt;)
 
Jesse

Jesse

14/01/2006 15:48:00
Quote Anchor link
Nu snap ik er nog minder van:S
 
Zim Zim

Zim Zim

14/01/2006 16:01:00
Quote Anchor link
Wat snap je dan niet?
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

14/01/2006 17:56:00
Quote Anchor link
Jip:
Een newbie moet opzoek gaan naar tutorials, en wordt zo een expert ;-)
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/2/290/

Dit is al de tweede keer deze week dat ik naar die tutorial vrewijs...


Tja helpen bestaan vaak uit herhalen of datgene zeggen wat je al 1 miljoen keer hebt gedaan.
Daarom leef vandaag alsof er geen morgen is...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.