Php, jquery en ajax

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

09/05/2013 16:26:25
Quote Anchor link
Op de pagina accountUpdate.php haal ik de waardes met post op.
Maar als ik op die pagina de waardes echo'd krijg ik ze niet te zien in mijn aangemaakte div(result).
Het blijkt dus dat mijn pagina accountUpdate.php niet goed wordt aangeroepen.
Na de klik op de submit button gebeurt er niks?

jquery
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
$("#Pgegevens").submit(function() {
        var vnaam = $("#voornaam").val();
        var tvoegsel = $("#tussenvoegsel").val();
        var anaam = $("#achternaam").val();
        var oldemail = $("#oldemailadres").val();
        var newemail = $("#newemailadres").val();
        var postcode = $("#postcode").val();
        var straat = $("#straat").val();
        var wplaats = $("#woonplaats").val();
        var hnummer = $("#huisnummer").val();
    $.ajax({
            type: "POST",
            url: "accountUpdate.php",
            dataType: "json",
            data: {'vnaam': 'vnaam', 'tvoegsel': 'tvoegsel', 'anaam': 'anaam', 'oldemail': 'oldemail', 'newemail': 'newemail', 'postcode': 'postcode', 'straat': 'straat', 'wplaats': 'wplaats', 'hnummer': 'hnummer'},
            success: function(result){
                $("#result").html(result);
            }
        });
    });


html
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<form id="Pgegevens" action="" method="post">
Hier tussen staan de input velden met de daarbij horende id's.
<input name="Opslaan" type="submit" value="Opslaan" />
Gewijzigd op 09/05/2013 16:26:53 door Mitchoit Patron
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 12:58:14
 
Erwin H

Erwin H

09/05/2013 16:30:10
Quote Anchor link
Variabelen moet je niet tussen quotes zetten, zeker niet in javascript:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
data: {'vnaam': 'vnaam', 'tvoegsel': 'tvoegsel',....

En je hebt neem ik aan wel een element met als id 'result'? Niet te zien in je geplaatste code namelijk.
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

09/05/2013 16:33:11
Quote Anchor link
Erwin H op 09/05/2013 16:30:10:
Variabelen moet je niet tussen quotes zetten, zeker niet in javascript:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
data: {'vnaam': 'vnaam', 'tvoegsel': 'tvoegsel',....

En je hebt neem ik aan wel een element met als id 'result'? Niet te zien in je geplaatste code namelijk.

Staat onder mn formulier:
<div id="result" style="border:1px solid #000; height:100px;"></div>
 
Pieter R

Pieter R

09/05/2013 19:52:07
Quote Anchor link
Hoi Mitchoit,

Ik heb hier ook een tijd mee lopen klooien.
Nogal vaag wat er allemaal achter de schermen gebeurde...
Later kwam ik er achter dat je met Firebug add-on in Firefox een beter beeld krijgt wat er gebeurt met je POST.
De instelling die ik gebruik is: Console - Vasthouden - Alles
Als je dan een POST doet krijg je het een en ander te zien.
Hopelijk dat dat je helpt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.