Php mailscript help

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Raymond --------------------

Raymond --------------------

31/08/2009 13:09:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
include("inc_database.php");
$_POST["email"] = 'test';
if (!empty($_POST["email"])){
$query="SELECT * FROM lid WHERE ind # ''";
$result = mysql_query($query) or die("Fout : " . mysql_error());
if (mysql_num_rows($result) > 0){
while (list($ind,$username, $password) =
mysql_fetch_row($result)){
$ontvanger = $username;

 }

 $onderwerp = 'Nieuwsberichten';
$msg = "Beste mensen,\r\n\r\nEr is een nieuwsbericht geplaatst op onze website. \r\n";
$msg .="\r\n\r\nMet vriendelijke groet, bla bla bla.";

if (!mail($ontvanger, $onderwerp, $msg)){
   $tekst = "Er is helaas een fout opgetreden bij hetverzenden van email";
   echo($tekst);
   }
else{
            $tekst = "De ingevoerde gegevens zijn verzonden aan alle leden";
         echo($tekst);
    
   }
   }
else{
   // afwerking blok
   echo ("De gegevens zijn niet verzonden, omdat er geen E-mail adres was ingevuld");
   }
   }

?>




Ik wil een email verzenden naar alle mensen die in de database staan.
hun email = username

dus hij moet alle leden deze email verzenden.
Maar hij werkt niet! hoe kan dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 18:25:36
 
Derk  Janssen

Derk Janssen

31/08/2009 13:24:00
Quote Anchor link
Wat geeft hij voorn error ?
 
Raymond --------------------

Raymond --------------------

31/08/2009 13:27:00
Quote Anchor link
er komt geen errror

er staat gewoon:

De ingevoerde gegevens zijn verzonden aan alle leden

maar ik krijg geen email!
mijn username = [email protected]
maar als ik dan in mijn email kijk krijg ik niks!
 
- SanThe -

- SanThe -

31/08/2009 13:38:00
Quote Anchor link
Kijk eens in de spambox.
Beter nog, kijk in de logs van de mailserver.
 
Raymond --------------------

Raymond --------------------

31/08/2009 13:39:00
Quote Anchor link
Alles is gewoon normaal.
als ik direct naar die pagina gaat krijg niemand email
maar als ik inlog en dan naar die php bestand to ga. krijg ik alleen email en de rest niet!
 
Mark D

Mark D

31/08/2009 13:41:00
Quote Anchor link
Volgens mij staat het verzenden van de mail ook buiten de while, dus krijgt maar 1 lid de mail.
 
- SanThe -

- SanThe -

31/08/2009 13:49:00
Quote Anchor link
Dit ken ik niet.
WHERE ind # ''
 
Raymond --------------------

Raymond --------------------

31/08/2009 13:57:00
Quote Anchor link
ik ook niet, dat had ik eerst gedaan voor inloggen of zo, maar weet nu ook niet wat het is.

ind = zeg maar de index.
dus:

ind username password
1 naam en password
2 naam en password
3 enz. enz.



Ja, het is geluk. net wat je zij! Het zat niet in de while.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond --------------------
 
Zero XT

Zero XT

31/08/2009 15:51:00
Quote Anchor link
Is het niet beter om hem toch uit de while te halen en maar een mail te versturen? En dan bedoel dat je iedereen in de BCC zet en vervolgens maar 1 mail hoeft te sturen.
 

31/08/2009 16:54:00
Quote Anchor link
Doe het eens op een normale manier afvangen met mysql_num_rows en mysql_fetch_assoc, ipv een of andere ranzige LIST die je niet nodig hebt in deze situatie....
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.