PHP Max-height line

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wesley Schuitemaker

Wesley Schuitemaker

10/11/2012 14:05:43
Quote Anchor link
Goedemiddag PHPhulp members,

Ik ben laatste tijd bezig geweest met het leren van PHP, en heb een klein zielig forumpje opgebouwd. Maar als je een topic post komt deze te staan bij het menu-blokje 'nieuwste topics'. Maar ik wil dat je er maximaal 6 kan zien.

Ik heb op google opgezocht maar daar krijg ik allemaal antwoorden met dat je een .txt bestand moet aanmaken en daar 'loren ipsum' moet in zetten.

Hoe je 6 lijnen PHP kan zien.

Met vriendelijke groet,
Wesley Schuitemaker.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 22:13:18
 
Jaron T

Jaron T

10/11/2012 14:13:57
Quote Anchor link
Je moet niet op 'max-height' zoeken, maar op MySQL limit (tenminste, ik a er van uit dat je als database engine mysql hebt gebruikt)
 
Bo Ter Ham

Bo Ter Ham

10/11/2012 14:14:19
Quote Anchor link
Ik snap je vraag niet helemaal?
wil je nou maar 6 nieuwe topics zien?
hoe bedoel je 6 lijnen PHP?
 
Wesley Schuitemaker

Wesley Schuitemaker

10/11/2012 14:22:19
Quote Anchor link
Jaron T op 10/11/2012 14:13:57:
Je moet niet op 'max-height' zoeken, maar op MySQL limit (tenminste, ik a er van uit dat je als database engine mysql hebt gebruikt)


Ik gebruik MySQL ja, dus ik moet op MySQL limit zoeken en dan kan ik zelf instellen hoeveel ik er kan zien ?

@Bo ter ham, ik heb zeg maar een menu-tab: Nieuwste topics. Als je een nieuw topic maakt dan komt het er allemaal bij te staan. Maar dat kan oneindig door gaan. Ik wil dat je er maar max 6 kan zien.
 
- SanThe -

- SanThe -

10/11/2012 14:27:56
Quote Anchor link
SELECT ... FROM ... WHERE ... LIMIT 6
 
Wesley Schuitemaker

Wesley Schuitemaker

10/11/2012 14:28:42
Quote Anchor link
- SanThe - op 10/11/2012 14:27:56:
SELECT ... FROM ... WHERE ... LIMIT 6


Dankjewel, probleem opgelost!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.