php met gameserver

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Raymonn

raymonn

15/02/2006 22:05:00
Quote Anchor link
wie kan voor mij iets maken zonder mysql dat ik de gameserver kan restarten, dat ik dat kan uploaden er op kan kliken en weer kan verwijderren, het gaat om 1 simpelle knop die op de linux server de file uitvoert.

deze moet het worden:
public_html/cod2/startcod2.sh

en ik moet de file uploaden in public_html.

Alvast bedankt iedereen. ik heb dus geen login systeem nodig alleen het bovenstaande.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 10:58:02
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

15/02/2006 22:10:00
Quote Anchor link
Is het niet een beetje onveilig om een script in je public_html te zetten?

exec("public_html/cod2/startcod2.sh ");
 
Raymonn

raymonn

15/02/2006 22:12:00
Quote Anchor link
Ja dat wel maar het restarten is maar enkel en ernaa word het gelijk weer verwijderd.

ook geef ik het een naam die niet super makkelijk te raden is.

maar hoe voert ie exec("public_html/cod2/startcod2.sh "); uit dan, zou je het af willen maken voor me dat ook een knop is.

en moet public_html er ook nog in omdat daar de php file al geplaatst staat?

bedankt in iedergeval.
Gewijzigd op 15/02/2006 22:14:00 door raymonn
 
Raymonn

raymonn

15/02/2006 22:37:00
Quote Anchor link
Wil iemand dit voor mij maken en hier op het forum posten.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

15/02/2006 22:41:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{

    exec("startcod2.sh");
}
else{
?>


<form method="post" name="formulier" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>
">
<input type="submit" name="klik">
</form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
?>
 
Raymonn

raymonn

15/02/2006 22:43:00
Quote Anchor link
HEEL ERG BEDANKT!!

Ik zie alleen nog niet de gameserver opnieuw opstarten maar dat zal wel aan mij liggen ik probeer nog wel.
Gewijzigd op 15/02/2006 22:49:00 door raymonn
 
Woopie100

Woopie100

16/02/2006 07:20:00
Quote Anchor link
Je kan ook via je gameserver connecten met squery.com :)
 
Raymonn

raymonn

16/02/2006 15:43:00
Quote Anchor link
Ik zal eens kijken, waar het ijgelijk om gaat is dat ik hem totaal opniuw op kan starten voor mods of als ie offline is door wat dan ook, dat is nu het geval omdat iemand een fout heeft gemaakt met rcon.
 
Raymonn

raymonn

16/02/2006 16:00:00
Quote Anchor link
Ik heb de exec regel iets aangepast en hij werkt nu, bedankt iedereen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.