Php met mysql foutje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marien xD

Marien xD

17/03/2004 15:41:00
Quote Anchor link
ik heb de volgende phpcode:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php


include("../connect.php");





$lezen = "SELECT * FROM clip WHERE id = '$id'";

while(list($id, $naam, $url, $speler, $ringtone, $bekeken) = mysql_fetch_row($lezen))
{


$bekeken++;

$update = "UPDATE clip SET bekeken = '$bekeken' WHERE `id` = '".$id."'";

mysql_db_query ($dbnaam, $update, $db);

echo "<table border=\"0\" width=\"100%\" cellspacing=\"5\" cellpadding=\"0\" height=\"378\">
  <tr>
    <td width=\"100%\" height=\"21\">$naam</td>
  </tr>
  <tr>
    <td width=\"100%\" height=\"282\">
    
    <embed src=\"$url\" width=\"128\" height=\"128\">
    
    <embed controls=\"ImageWindow\" console=\"superclip\" autostart=\"true\" src=\"$url\" width=\"400\" height=\"280\" type=\"audio/x-pn-realaudio-plugin\" nojava=\"true\">
    
    </td>
  </tr>
  <tr>
    <td width=\"100%\" height=\"57\">Deze clip is al $bekeken bekeken.
      <p>Download <a href=\"$ringtone\" target=\"_blank\">hier</a> de polyfone ringtone.</td>
  </tr>
</table>"
;
}

?>


en hij geeft daar mee de volgende fout code

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/mariendb/public_html/superclip/popup/popup.php on line 23

Op deze regel bevind zich deze code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
while(list($id, $naam, $url, $speler, $ringtone, $bekeken) = mysql_fetch_row($lezen))

?>


wie weet wat de fout is
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 01:07:25
 
Mitch X

Mitch X

17/03/2004 15:55:00
Quote Anchor link
Je moet eerst de query uitvoeren denk ik ....
 
Marien xD

Marien xD

17/03/2004 15:56:00
Quote Anchor link
thanks foutje van mij
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

17/03/2004 15:59:00
Quote Anchor link
Ghehehe... :D
Hmm.. die moet ik onthouden als het bij mij niet werkt.. ;)

Elwin
 
Mitch X

Mitch X

17/03/2004 16:01:00
Quote Anchor link
:P
Daarom op de regel na de MYSQL opdracht laat ik hem gelijk uitvoeren :)
Kan je het niet vergeten ook!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.