Php - mysql foute weergave

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Bram Z

Bram Z

18/03/2004 20:22:00
Quote Anchor link
hey ik heb deze fout al met verschillende scripten mee gemaakt het gaat als het volft:
ik roep een woord of zin uit een mysql op en het resultaar word b.v. "--[DAF]->" terwijl er in mijn table "--[DAF]--" staat???
ik heb het met verschillende script alle manieren is dit een fout van mij
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 15:20:46
 
Keys

Keys

18/03/2004 20:27:00
Quote Anchor link
Geef je script dan, zo kunnen we niks :)
 
Bram Z

Bram Z

18/03/2004 20:30:00
Quote Anchor link
pff ik weet nie dat je het zal helpen want ik heb het bij verschilende scripts maar ik geeef er al 1

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
    include("connect.php");
putenv("TZ=Europe/Amsterdam");  
    $csql = "SELECT tid, datum, catogory FROM `replys` ORDER BY `datum` desc";  
    $res = mysql_query($csql);
    $aantal_lijnen=mysql_num_rows($res);
$i=0;
echo "<table width=\"100%\" cellspacing=\"0\" cellpading=\"0\">";

for($g=0;$g<"5";) {
    $row=mysql_fetch_row($res);
if ($row[0]!= $test[1] && $row[0]!= $test[2] && $row[0]!= $test[3] && $row[0]!= $test[4] && $row[0]!= $test[5]){
$g++;
    $csql2 = "SELECT titel, catogory FROM `topics` where id='$row[0]'";  
    $res2 = mysql_query($csql2);
    $row2=mysql_fetch_row($res2);
      $datum=date("d.m",$row[1]);
if ($row2[0]!=""){
if ($row2[0]=="[Che-Lives-clan] Geustbook"){
echo "<tr><td class=\"menu\"><a href=\"guestbook.php\">Guestbook</a></td><td class=\"menu\">$datum<br></td></tr>";
}

elseif ($row2[1]=="5"){}
else{
echo "<tr><td class=\"menu\"><a href=\"replys.php?id=$row[0]&cat=$row[2]\">$row2[0]</a></td><td class=\"menu\"> $datum<br></td></tr>";}
}

$test[$g]="$row[0]";
}

else{$i++;
if ($i=="20"){$g="5";}}
}

echo "</table>";
?>


dit scriptje geef fe laatse forum berichten hier heb ik de fout onderandere

p.s. dit is connect.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?  
// mysql connectie
$user = "******";
$dbpass = "******";
$host = "*******";
$dbdb = "**********";

if (!mysql_select_db($dbdb, mysql_connect($host, $user, $dbpass)))
{

     echo "Errow with Msql.";
     exit();
}

?>
 
Keys

Keys

18/03/2004 20:52:00
Quote Anchor link
What the f doe je PHP aan :P.

connect.php (verbeterd)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?
# Zooi definen
$SQL['user'] = '...';
$SQL['pass'] = '...';
$SQL['host'] = '...';
$SQL['db'] = '...';

# Connecten met database
mysql_connect($SQL['host'],$SQL['user'],$SQL['pass']) or die('[1] » '.mysql_error());

# Database selecteren
mysql_select_db($SQL['db']) or die('[2] » '.mysql_error());
?>


Je gaf aan dat daar onder andere errors zitten. Nu hopelijk niet meer.

Die andere lap code is nogal onoverzichtelijk. Wat geeft ie voor errors?
 
Bram Z

Bram Z

18/03/2004 20:56:00
Quote Anchor link
hij geeft geen error hij maakt een foute weergave
er staatd in de mysql database als topics name: --[DAF]-- en er word weer gegeven op het script hierboevn --[DAF]-> en een beetje later op het forum staat dit --[DAF]-- als je het niet snapt http://www.che-lives-clan.com[/URL]
 
Rick

Rick

19/03/2004 01:48:00
Quote Anchor link
ik zie gewoon --[DAF]--

weet je zeker dat het geen cache was ofzo?
 
Bram Z

Bram Z

19/03/2004 17:48:00
Quote Anchor link
hoe bedoel je met cache ?
 
Mitch X

Mitch X

19/03/2004 18:00:00
Quote Anchor link
Cache = Data die bewaard wordt voor later gebruik ... bv plaatjes die dan niet opnieuw gedownload hoeven te worden maar alleen gekeken hoeft te worden of het hetzelfde plaatje is .... :)
 
Bram Z

Bram Z

19/03/2004 18:02:00
Quote Anchor link
nee dat kan niet het was voor de eerste keer, kan dat zijn als er een verkeerd soort codering is bij mijn IE6+ ??
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.