php mysql tabel [help!]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sven video

sven video

08/06/2011 17:02:36
Quote Anchor link
kan iemand mij helpen met een tabel?

<TABLE BORDER="1" ALIGN="center" id="container">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
while($row = mysql_fetch_array( $result6 ))
{

    echo '<TD><a href="member.php?id=' . $row['id'] . '"><IMG SRC="../login/files/' . $row['bestand'] . '" WIDTH="150" HEIGHT="142"><br>' . $row['username'] . '</a></TD>';
}

?>

</table>

ik heb nu dit maar als ik 7 members heb gaat het aan de zijkant steets verder.
hoe krijg ik het op een nieuwe rij na 5 members?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 16:10:08
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/06/2011 17:09:16
Quote Anchor link
Vind jij $result6 duidelijk? Je kan hiermee snel fouten maken en verkeerde queries oproepen. Duidelijke variabelen benoemen is kleine moeite.

Wat bedoel je eigenlijk met: Gaat aan de zijkant steeds verder?
Je wilt dus kolommen creereren per aantal leden?
Kijk dan eens naar de modulo-operator

Als ik nog een goede tip mag geven, gebruik lijsten in HTML (ul/li)...
Gewijzigd op 08/06/2011 17:14:46 door - Ariën -
 
Sven video

sven video

08/06/2011 17:15:01
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

08/06/2011 17:16:33
Quote Anchor link
Pardon, als je nu eens bij een zoekmachine de volgende vraag steld:
pfz: in meerdere rijen

En ik vergeet te zeiken over mysql_fetch_array, bij deze functie doe je er verstandig aan de tweede parameter mee te geven!! Maar ja, waarom moeilijk doen, gebruik gewoon altijd mysql_fetch_assoc
Gewijzigd op 08/06/2011 17:18:22 door Noppes Homeland
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/06/2011 17:19:22
Quote Anchor link
En de broncode van je site is een zooitje...
Valideer hem maar eens.
 
- SanThe -

- SanThe -

08/06/2011 17:26:53
 
Sven video

sven video

08/06/2011 17:30:03
Quote Anchor link


en hoe werkt dat dan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/06/2011 17:32:03
Quote Anchor link
Wist je al dat je erop kan klikken? Zo nee, doe dat dan en dan verschijnt er een prachtige pagina met uitleg.

-.-

Met andere woorden: Probeer eens wat, en doe wat meer moeite.....
Als het niet lukt, dan willen we je graag helpen, maar laat zelf ook eens wat motivatie zien.....
Gewijzigd op 08/06/2011 17:37:17 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.