php onderdelen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sacha de besten

sacha de besten

15/05/2010 13:09:11
Quote Anchor link
Beste webmasters

ik ben een klanten systeem aan het maken in php
nu kan ik al de klant gegevens zien bij het toevoegen van een klant laat ik ze een afdeling kiezen deze is aangestuurd via een andere database table
zo als hier
Afbeelding
nu wil ik als ze op afdeling id 1 klikken dat hij alle leden toont die in deze id1 afdeling zitten toont
wie kan me helpen het is gewoon de php qwery die ik niet begrijp

alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 18:58:31
 
Joren de Wit

Joren de Wit

15/05/2010 13:18:19
Quote Anchor link
Je kunt in een WHERE clausule in je query toch de betreffende afdeling opgeven? Dan worden alleen records met dat afdeling id opgehaald.
 
Peter ndshomebrew

Peter ndshomebrew

15/05/2010 13:20:15
Quote Anchor link
Heel eenvoudig.
Hierbij een klein stuk wat jezelf wel kan aanvullen denk ik ;)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$query
= mysql_query("SELECT * FROM tabelnaam WHERE id='1'");
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.