php pagina maken met php...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mark moes

mark moes

10/02/2009 16:57:00
Quote Anchor link
Hoi!
Ik probeer door middel van het welbekende
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    $fopen
= fopen($file, "w+");
        fwrite($fopen, $tekst);
    fclose($fopen);
?>

een nieuwe php pagina aan te maken in mijn directory's.
Dit gaat heel goed. (natuurlijk.. :P)
Het invoegen van de php code gaat ook goed, tot op zekere hoogte. Ik kan namelijk geen $string in mijn nieuw geschreven bestand aanmaken, aangezien deze als tekst tussen dubbele quotes staat.
De tekst (als verduidelijking) die ik in de pagina wil schrijven:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$tekst
=
"<?php
include 'include/db_connection.php';

$sql_query = ("
SELECT * FROM $titel WHERE id=$GET_(id)");
$resultaat = mysql_query($sql_query);


echo 'hier moet één en ander komen te staan.';
?>"
;
?>

waarna ik vervolgens dus de aangemaakte pagina open, en de bovenstaande code uitvoer.

Weet iemand hoe ik dit probleem kan oplossen? Dat dus de string als tekst wordt gezien en niet als string?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 15:25:30
 

10/02/2009 17:05:00
Quote Anchor link
Waarom wil je dit.
Escapen doe je altijd met \.
Staat vast wel iets op strings.
 
Mark moes

mark moes

10/02/2009 17:21:00
Quote Anchor link
Ik probeer dit te schrijven zodat ik straks met het totaal online pagina's kan aanmaken, en tekst invoeren, zonder dat ik verstand hoef te hebben van de code. Niet omdat het voor me zelf dan zo makkelijk is, maar ik schrijf dit voor een soort projectje.
Al met al wordt het dus een soort overmaats forum...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mark moes
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.