php pagina met Variables in ander php include

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Nicolai Van der Storm

Nicolai Van der Storm

17/05/2013 17:53:46
Quote Anchor link
Hallo ik heb een twitch stream status checker gemaakt en het werkt Xp
nu wil ik in een ander document het script includen maar het probleem is dat het script met Variables werkt
dus nu is mijn vraag hoe kan ik dat doen

Status script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
 
$channelName
= htmlspecialchars($_GET['channel'], ENT_QUOTES);
 
$clientId = '';             // Register your application and get a client ID at http://www.twitch.tv/settings?section=applications
$online = 'twitchimg/online.png';     // Set online image here
$offline = 'twitchimg/offline.png';   // Set offline image here
$json_array = json_decode(file_get_contents('https://api.twitch.tv/kraken/streams/'.strtolower($channelName).'?client_id='.$clientId), true);
 
if ($json_array['stream'] != NULL) {
    $channelTitle = $json_array['stream']['channel']['display_name'];
    $streamTitle = $json_array['stream']['channel']['status'];
    $currentGame = $json_array['stream']['channel']['game'];
 
    echo "<a href='http://www.twitch.tv/".$channelTitle."' style='text-decoration: none'>$channelTitle is <img src='$online' alt='Online' /> playing $currentGame";
}
else {
    echo "$channelName is <img src='$offline' alt='Offline' />";
}

 
?>


ik zou het dus zo willen maken dat ik meer dan 1 streamer kan op de pagina can includen/echo
Gewijzigd op 17/05/2013 17:57:39 door Nicolai Van der Storm
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 19:57:44
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/05/2013 17:58:08
Quote Anchor link
Persoonlijk zou ik er een functie van maken als je het meerdere keren wilt gebruiken.
 
Nicolai Van der Storm

Nicolai Van der Storm

17/05/2013 17:59:18
Quote Anchor link
- Aar - op 17/05/2013 17:58:08:
Persoonlijk zou ik er een functie van maken als je het meerdere keren wilt gebruiken.


ok maar hoe ik ben nogal redelijk nieuw met php Xp
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/05/2013 18:00:47
Quote Anchor link
Dat valt wel op te zoeken, lijkt me ;-)
Nu wordt er via $_GET gewerkt, om de juiste stream op te halen.
Gewijzigd op 17/05/2013 18:02:08 door - Ariën -
 
Nicolai Van der Storm

Nicolai Van der Storm

17/05/2013 18:03:13
Quote Anchor link
- Aar - op 17/05/2013 18:00:47:
Dat valt wel op te zoeken, lijkt me ;-)


ok dat weet ik heb ik al gedaan en heb niets gevonden daarom deze vraag
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/05/2013 18:05:00
Quote Anchor link
Waar zocht je dan op?
Ik kwam hier op uit:
http://nl.wikibooks.org/wiki/Programmeren_in_PHP/Functies
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.