PHP printer_start_doc

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ruliezz

ruliezz

23/06/2009 13:44:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$handle
= printer_open();
printer_start_doc($handle, "test.doc");
printer_start_page($handle);

printer_end_page($handle);
printer_end_doc($handle);
printer_close($handle);
?>


Printer drukt wel af, alleen drukt hij niet de inhoud van test.doc.
Hoe kan ik hier voor zorgen dat hij het wel doet?

Groetjes
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruliezz
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 05:28:51
 
- Ricardo -

- Ricardo -

23/06/2009 14:38:00
Quote Anchor link
misschien verkeerde locatie?

Probeer anders eens met C:/...........
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

23/06/2009 15:17:00
Quote Anchor link
wat drukt hij dan wel af ?
 
Ruliezz

ruliezz

23/06/2009 15:29:00
Quote Anchor link
Ja hij wel af met de commando: printer_write($handle, "De tekst");
Maar misschien is printer_start_doc($handle, "test.doc"); alleen de naam van het document. Maar wat ik wil is dat hij documenten gaat afdrukken.
 
Ruliezz

ruliezz

23/06/2009 16:48:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php

$word
= new COM("word.application") or die ("Could not initialise MS Word object.");
$word->Documents->Open(realpath("test.doc"));

// Extract content.
$content = $word->ActiveDocument->Content;


    $handle = printer_open();
    printer_start_page($handle);
    printer_write($handle,$content);
    printer_end_page($handle);
    printer_close($handle);

?>


Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ruliezz
 
John Doe

John Doe

23/06/2009 17:40:00
Quote Anchor link
Is dit een oplossing of gewoon een ander iets dat niet werkt?
 
Ruliezz

ruliezz

23/06/2009 22:12:00
Quote Anchor link
Oepsss.... vergeten uitleg bij te typen. Haha maar dit is wel een oplossing om een Word document in te lezen en te printen, maar de opmaak gaat verloren... iemand nog ideeen?
 
Jelmer -

Jelmer -

23/06/2009 22:50:00
Quote Anchor link
Kan je via COM niet Word de opdracht geven het document te openen en te printen? Ik denk niet dat je PHP zover zal krijgen de inhoud compleet met opmaak naar de printer te sturen.

Iets met PrintOut misschien?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$word
->ActiveDocument->PrintOut();
?>

als vervanging voor het extract-content en printer_* gedeelte van je script.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.