Php probleem met include

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marco

Marco

09/05/2007 09:49:00
Quote Anchor link
In deze topic http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?id=8001&cat=1 had Jelmer een goede oplossing voor een betaald.php nu heb ik een site die roept via een een invulformulier nog maals de betaald.php op, vanwege een veld wat ze eventueel niet hebben ingevuld, of de melding dat hun site geplaatst is, maar dan krijg ik de melding (Je kan deze pagina niet bekijken vanaf dit adres) heeft iemand een oplossing?

Dit is mijn Php die word opgeroepen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?php
if(basename($_SERVER['PHP_SELF']) == "betaald.php"){
   die("Je kan deze pagina niet bekijken vanaf dit adres");
}
?>

<?
include"config.php";

if ($submit) {

$select = "SELECT * FROM partners WHERE sitenaam='$sitenaam'";
$query = mysql_query($select)or die(mysql_error());

if ($naam =="" || $email =="" || $sitenaam =="" || $siteurl =="") {

    echo "<font color=#FF0000;>Fout: Je moet alles invullen.</font> <a href='javascript:history.go(-1);'>Terug</a>";
}

else {
$insert = "INSERT INTO partners (naam,email,sitenaam,siteurl,inhits,uithits) VALUES ('$naam','$email','$sitenaam','$siteurl','0','0')";
$query = mysql_query($insert)or die(mysql_error());


$query = "SELECT * FROM partners WHERE naam='$naam'";
$result = mysql_query($query);
while ($list = mysql_fetch_object($result)) {
$id = $list->id;
}

       echo "Bedankt... Je website staat nu op de<br><br>LinkEx.<br><br>";

}
}

else {
?>


<form name="form1" method="post" action="betaald.php">
  <table width="283" border="0">
    <tr>
      <td height="24" colspan="2" bgcolor="#97335A"><font color="#FFFFFF"><b>Linkex:</b></font></td>
    </tr>
    <tr>
      <td width="37%">Naam</td>
      <td width="65%">
        <input type="text" name="naam">
      </td>
    </tr>
    <tr>
      <td width="37%">Email</td>
      <td width="65%">
        <input type="text" name="email">
      </td>
    </tr>
    <tr>
      <td width="37%">Titel Site</td>
      <td width="65%">
        <input type="text" name="sitenaam">
      </td>
    </tr>
    <tr>
      <td width="37%">Site url</td>
      <td width="65%">
        <input type="text" name="siteurl" value="http://">
      </td>
    </tr>
    <tr>
      <td colspan="2">
        <input type="submit" name="submit" value="Plaats je link">
      </td>
    </tr>
  </table>
</form>
<?
}
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marco
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 03:52:15
 
Jordy

jordy

09/05/2007 10:05:00
Quote Anchor link
probeer het eens met inlcude_once in plaats van include
 
Marco

Marco

09/05/2007 10:11:00
Quote Anchor link
Dit is de code, maar als ik include_once neer zet ipv include, dan is de kleur van include_once niet groen meer
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
if($result == "OK"){
   include("betaald.php");
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marco
 
Marco

Marco

09/05/2007 10:20:00
Quote Anchor link
sorry vergat een spatie :S
 
Marco

Marco

09/05/2007 10:46:00
Quote Anchor link
Ik blijf de zelfde melding krijgen (Je kan deze pagina niet bekijken vanaf dit adres)
 
- SanThe -

- SanThe -

09/05/2007 10:55:00
Quote Anchor link
* Bumpen * mag pas na 24 uur.
Hou je je daar niet aan dan wordt het topic gesloten.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

09/05/2007 12:57:00
Quote Anchor link
Blijkbaar mag je niet vanaf die pagina naar het form toe. Je regelt dat in regel 1 tot van je script

vervang dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
if(basename($_SERVER['PHP_SELF']) == "betaald.php"){
   die("Je kan deze pagina niet bekijken vanaf dit adres");
}
?>


een door
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
//if(basename($_SERVER['PHP_SELF']) == "betaald.php"){
//   die("Je kan deze pagina niet bekijken vanaf dit adres");

}?>
 
Marco

Marco

09/05/2007 15:43:00
Quote Anchor link
dan kan je toch het www adres zo in de browser zetten dan is die pagina niet meer beveiligd?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.