PHP programeur gezocht om website verder te optimaliseren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer / Overheid / Complexiteit

Functieomschrijving Wil jij als Java Developer een bijdrage leveren aan een veiliger Nederland en je als Java Developer bezig houden met zeer complexe bedrijfskritische applicaties? Lees dan snel verder! Doorontwikkelen bedrijfskritische applicaties; Aanpassingen maken in de bestaande applicatie; Vertalen van jouw visie op continuous integration en continuous delivery; Debuggen van de applicatie; In gesprek gaan met eindgebruikers om verbetervoorstellen op te halen. Functie-eisen Minimaal HBO-werk en denkniveau; Minimaal 5 jaar werkervaring als Java Developer; Je bent minimaal OCP-Java SE 6 gercertificeerd; Je hebt kennis van Webservices en Continuous Integration; Je bent analytisch sterk en zowel klant- als resultaatgericht. Bedrijfsomschrijving Binnen

Bekijk vacature »

Java Developer / Domotica / Public Cloud / Verbete

Functieomschrijving Wil jij als Java Developer een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van innovatie Java applicaties die het levensgeluk van patiënten in diverse zorginstellingen aanzienlijk verbeterd? Lees dan snel verder! Ontwikkelen van nieuwe applicaties in Public Cloud; Optimaliseren en verbeteren van bestaande applicaties in Private Cloud; Meedenken over verbeterprojecten; Maken en uitvoeren van Stress Testing; Ontwikkelen en verbeteren van de Mobile app. Functie-eisen Hbo werk- en denkniveau; Minimaal 5 jaar relevante werkervaring; Ervaring in Java 8; Kennis van Linux, Public- en Private Cloudtechnieken; Je bent communicatief erg sterk en kan tegen de nodige stress. Bedrijfsomschrijving Deze organisatie is al ruim

Bekijk vacature »

Marcus geleyn

marcus geleyn

10/08/2016 16:08:34
Quote Anchor link
Ik zoek een freelance PHP programmeur. Budget: 200 euro of volgens afspraak

Ik heb een website die werkt, maar die ik iets gebruiksvriendelijker wil maken door met twee selecties te werken i.p.v. één. Het lukt mij echter niet.

Contact: M. Geleyn marcus.geleyn@telenet.be
Gewijzigd op 10/08/2016 16:37:55 door Marcus geleyn
 
PHP hulp

PHP hulp

27/05/2020 11:27:50
 
Pipo Clown

Pipo Clown

10/08/2016 16:12:18
Quote Anchor link
Volgens mij voldoet deze vacature bijlange na niet aan de daaraan gestelde eisen.
 
- SanThe -

- SanThe -

10/08/2016 16:13:54
 
- Ariën -
Beheerder

- Ariën -

10/08/2016 16:23:28
Quote Anchor link
Inderdaad, gelieve je bericht te wijzigen door op https://www.phphulp.nl/img/icon/forum/edit.png te klikken, en de criteria toe te voegen.
 
Marcus geleyn

marcus geleyn

16/08/2016 10:57:00
Quote Anchor link
Dit topic is afgesloten, mijn verzoek werd ingevuld.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.