PHP programmeur(s) gezocht (omg. Hengelo)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bas Boudrie

Bas Boudrie

19/02/2011 13:24:43
Quote Anchor link
Wij zijn op zoek naar 1 of meerdere enthousiaste PHP programmeurs die 1 of meerdere projecten voor ons kunnen realiseren binnen ons webwinkel platform. We zoeken mensen die vooral het leuk vinden om te werken aan projecten. Het is voor ons niet belangrijk of je student bent of een freelancer met VAR. We zoeken vooral gedreven mensen die het leuk vinden om te werken aan ons platform!

In overleg is het ook mogelijk om 1 of meerdere dagen voor ons te komen werken in loondienst.

Bedrijfsprofiel
------------------------
Wij leveren webwinkel software op basis van het SaaS/ASP model. Dat wil zeggen dat klanten van ons een webwinkel huren en direct aan de slag kunnen om een webwinkel te beginnen zonder dat ze daar technische kennis voor nodig hebben.

op dit moment zijn er meer dan 15.000 webwinkels aangesloten op ons platform. Het is dan ook erg uitdagend om hiervoor nieuwe mogelijkheden in te bouwen en te kijken wat de resultaten zijn.

We werken vanuit een kantoor in Hengelo (ov) met een enthousiast en jong team aan de verdere ontwikkeling van de software.

Werkzaamheden
------------------------
We zoeken programmeurs die nieuwe onderdelen ontwikkelen voor het platform. In eerste instantie zoeken wij iemand die koppelingen kan leggen met administratiesystemen zoals Exact online, Reeleezee en b.v. TwinField. De benodigde classes om data op te halen van orders is allemaal aanwezig. De data moet ingeschoten kunnen worden bij administratie partijen.

Naast dit project zijn er nog meer mogelijkheden en projecten. Maar bovenstaande is een voorbeeld wat je zou kunnen verwachten.

Het is voor ons erg belangrijk dat de ontwikkelingen plaats vinden bij ons op kantoor in Hengelo.

Prijs indicatie
-------------------------
Geheel afhankelijk van het dienstverband en welk project.

Contact
-------------------------
U kunt contact opnemen met dhr. Bas Boudrie van VertoMagis B.V. E-mail: bas@bou3.nl
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.