Php script werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/01/2010 19:15:00
Quote Anchor link
Mijn reactie al gezien hierboven?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 12:28:02
 
Mads kroes

mads kroes

23/01/2010 19:19:00
Quote Anchor link
wat bedoel je met foutafhandeling en mailscipt en wat moet ik plaatsen bij formulier moet ik daar voornaam enzo plaatsen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/01/2010 20:08:00
Quote Anchor link
Je weet toch wel wat je formulier is, en welk deel van je script de mail verstuurt?
 
Mads kroes

mads kroes

23/01/2010 20:10:00
Quote Anchor link
niet meer ik beging er steeds minder van te snappen zou je het voor me willen voor kauwen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/01/2010 20:15:00
Quote Anchor link
wat snap je niet?
 
Mads kroes

mads kroes

23/01/2010 20:17:00
Quote Anchor link
wat ik nou precies moet doen om mijn script werkent te krijgen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/01/2010 20:25:00
Quote Anchor link
Heb je mijn code al gezien?
Daarin staat precies waar je formulier moet komen, en het script om te mailen.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

23/01/2010 20:27:00
Quote Anchor link
Mads een kleine cursus zou je goed doen.
Wat php met al die regels met undefined variable probeert te vertellen is dat je gegegevens wil gebruiken die niet bestaan.

Uit je formulier komen deze waarden aan als

$_POST['naam'] ipv $naam

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST']){

    $mail = '<table>';
    foreach($_POST as $key => $value ){
       $mail.='<tr>td>'. $key . '</td><td>'.$value.'</td></tr>';
   }

   $mail.= '</table>';

echo $mail;

}

?>


zoiets gebruik ik vaak. $mail bevat nu een mooi html tabelletje die je zo kunt versturen. Kijk ook even naar Swiftmailer

}
 
Mads kroes

mads kroes

23/01/2010 20:32:00
Quote Anchor link
dus nou moet ik alles veranderen naar $_post['vnaam'] en $_post['anaam'] enzo verder??
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/01/2010 20:32:00
Quote Anchor link
POST dan, in hoofdletters. Als die data uit je formulier komt, en verstuurd is.
(zie mijn voorbeeld...)
 
Mads kroes

mads kroes

23/01/2010 20:36:00
Quote Anchor link
heb nou dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

 
$recipient=("[email protected]");
$subject="bestelling";
 
 
$content=
"
Voornaam:"
.$_POST['vnaam']
"
Achternaam:"
.$_POST['anaam']
"
adres:"
.$_POST['adres']
"
postcode:"
.$_POST['post']
"
huis:"
.$_POST['huis']
"
tel:"
.$_POST['tel']    
"
Bericht:"
.$_POST['bestel']
 
$message;
 
mail($recipient, $subject, $content);
 
echo "Uw mail is met succes verstuurd!";
?>

hoe nu verder
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/01/2010 20:49:00
Quote Anchor link
Zie mijn voorbeeld, en speel er eens mee, dan mijn bericht in de wind te slaan.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Mads kroes

mads kroes

23/01/2010 20:50:00
Quote Anchor link
ja maar welk deel hoort bij formulier en welk deel bij het mail script?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/01/2010 20:57:00
Quote Anchor link
Dat mag je zelf uitzoeken.
Als je niet weet wat alles in je script betekend, leer HTML en daarna PHP.
 
Mads kroes

mads kroes

23/01/2010 21:02:00
Quote Anchor link
hoe kan ik er achter komen wat wat is
 
Mads kroes

mads kroes

23/01/2010 21:08:00
Quote Anchor link
ik heb wat geprobeerd maar ik krijg nu Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in als foutmelding
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/01/2010 21:09:00
Quote Anchor link
Niet bumpen a.u.b. door na jezelf nog een keer te reageren.

En vertel wat je relevante code is ;-)
 
Mads kroes

mads kroes

23/01/2010 21:13:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);
 
$recipient=("[email protected]");
$subject="bestelling";
$content=
"
Voornaam:"
.$_POST['vnaam']
"
Achternaam:"
.$_POST['anaam']
"
adres:"
.$_POST['adres']
"
postcode:"
.$_POST['post']
"
huis:"
.$_POST['huis']
"
tel:"
.$_POST['tel']    
"
Bericht:"
.$_POST['bestel']
 
$message;
 
mail($recipient, $subject, $content);
 
echo "Uw mail is met succes verstuurd!";
?>
 
P Lekensteyn

P Lekensteyn

23/01/2010 21:17:00
Quote Anchor link
Dat geeft gegarandeerd een syntax fout.

Ik vermoed dat je de variable $content als volgt wilt instellen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$content=
"
Voornaam:".$_POST['vnaam'] ."
Achternaam:".$_POST['anaam']."
adres:".$_POST['adres']."
postcode:".$_POST['post']."
huis:".$_POST['huis']."
tel:".$_POST['tel']."
Bericht:".$_POST['bestel']. "
".$message;

Je bent de '.' (punt) vergeten.
 
Mads kroes

mads kroes

23/01/2010 21:25:00
Quote Anchor link
nu heb ik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);
 
$recipient=("[email protected]");
$subject="bestelling";
$content=
"
Voornaam:"
.$_POST['vnaam']."
"

Achternaam:".$_POST['anaam']."
"
adres:"
.$_POST['adres']."
"

postcode:".$_POST['post']."
"
huis:"
.$_POST['huis']."
"

tel:".$_POST['tel']."    
"
Bericht:"
.$_POST['bestel']."
 
$message;
 
mail($recipient, $subject, $content);
 
echo "
Uw mail is met succes verstuurd!";
?>

en krijg zelfde fout
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.