[PHP] sessie werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Pascal Koning

Pascal Koning

10/12/2010 09:19:42
Quote Anchor link
Hallo,

ik werkte eerst met cookie's.Aangezien dat onveilig is zeggen de meeste mensen ben ik overgestapt naar de session. Alleen werkt het niet hij wil niet doorlinken naar de map game. Hier is de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
<?php
function ranpass($len = 8){
    $pass = NULL;
    for($i=0; $i<$len; $i++) {
    $char = chr(rand(48,122));
    while (!ereg("[a-zA-Z0-9]", $char)){
        if($char == $lchar) continue;
            $char = chr(rand(48,90));
        }

        $pass .= $char;
        $lchar = $char;
    }

    return $pass;
}


if(isset($_POST['inloggen'])){
    $naam = $_POST['naam'];
    $pass = $_POST['pass'];
    if(empty($naam) || empty($pass)){
        $melding = 'U hebt niet alle velden ingevuld!';
    }

    else{
        include('config.php');
        $sql = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE naam = '".$naam."'");
        if(mysql_num_rows($sql) != 1){
            $melding = 'De gebruikersnaam klopte niet!';
            mysql_close($link);
        }

        else{
            $sql = mysql_fetch_object($sql);
            if($sql->pass != md5($pass)){
                $melding = 'Het wachtwoord was incorrect!';
                mysql_close($link);
            }

            else{
                if($sql->ban == 1){
                    $melding = 'U bent verbannen, neem contact op voor meer informatie!';
                    mysql_close($link);
                }

                else{
                    if($sql->active == 0){
                        $melding = 'Dit account is nog niet geactiveerd!';
                    }

                    else{    
                                        $_SESSION['login'] = $sql->ID;
                                        $melding = "Succesvol ingelogd!<br />Klik <a href=\"game\"> Hier om verder te gaan!";
                                        mysql_close($link);

                    }
                }
            }
        }
    }
}


if(isset($_GET['uitloggen'])){
    $_SESSION['login'] == '';
    $melding = "Succesvol uitgelogd!";
}


if(isset($_POST['register'])){
    $naam = $_POST['naam'];
    $pass = $_POST['pass'];
    $pass2 = $_POST['pass2'];
    $mail = $_POST['mail'];
    if(empty($naam) || empty($pass) || empty($pass2) || empty($mail)){
        $melding = "U hebt niet alle velden ingevuld!";
    }

    else{
        if($pass != $pass2){
            $melding = 'De wachtwoorden komen niet overeen!';
        }

        else{
            include('config.php');
            $sql = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE naam = '".$naam."'");
            if(mysql_num_rows($sql) != 0){
                $melding = "Deze gebruikersnaam is al in gebruik!";
                mysql_close($link);
            }

            else{
                $sql = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE mail = '".$mail."'");
                if(mysql_num_rows($sql) != 0){
                    $melding = "Dit E-Mail adres is al in gebruik!";
                    mysql_close($link);
                }

                else{
                    mysql_query("INSERT INTO leden (naam, pass, mail) VALUES ('".$naam."', '".md5($pass)."', '".$mail."')") or die(mysql_error());
                    $sql = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT ID FROM leden WHERE naam='".$naam."'"));
                    $to = $mail;
                    $subject = "Registratie naam";
                    $message = "Hallo $naam, \n
                    U hebt u zojuist aangemeld op naam met devolgende gegeven: \n \n
                    Gebruikersnaam: $naam \n
                    Wachtwoord: $pass \n \n
                    Klik op de volgende link om uw account te activeren: \n
                    link.nl/activeren.php?usernummer=$sql->ID \n \n
                    Met vriendelijke Groeten \n
                    Team naam"
;
                    $headers = "From: FifaWorld <[email protected]>";
                    mail($to,$subject,$message,$headers);
                    mysql_close($link);
                    $melding = 'Succesvol geregistreerd! Er is een mail verstuurd met een activeringslink!';
                }
            }
        }
    }
}


if(isset($_POST['vergeten'])){
    $email = $_POST['email'];
    if(empty($email)){
        echo "U hebt niet alle velden ingevuld!<br /><a href=\"javascript:history.go(-1);\">Klik hier om terug te gaan!</a>";
    }

    else{
        include("config.php");
        $sql = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE mail = '".$email."'");
        mysql_close($link);
        if(mysql_num_rows($sql) == 0){
            echo "Er is geen gebruiker met dit E-Mail adres!<br /><a href=\"javascript:history.go(-1);\">Klik hier om terug te gaan!</a>";
        }

        else{            
            $randompass = ranpass(8);
            include("config.php");
            mysql_query("UPDATE leden SET pass = '".md5($randompass)."' WHERE mail = '".$email."'");
            mysql_close($link);
            $to = $email;
            $subject = "Wachtwoord Vergeten";
            $message = "Hallo,\n Uw wachtwoord is veranderd in: ".$randompass."\n Met Vriendelijke Groeten \n Team FifaWorld";
            $headers = "From: FifaWorld <[email protected]>";
            mail($to,$subject,$message,$headers);
            echo "Er is een mail met uw nieuwe Wachtwoord naar u toe gestuurd!";
        }
    }
}

?>
Gewijzigd op 10/12/2010 09:20:43 door Pascal Koning
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 11:10:20
 
Gerhard l

gerhard l

10/12/2010 09:26:25
Quote Anchor link
ik heb je code nog niet helemaal gelezen maar ik zou beginnen met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
session_start();
?>

bovenaan je php script
 
Pascal Koning

Pascal Koning

10/12/2010 09:32:52
Quote Anchor link
edit:

het werkt alleen als ik op uitlog druk
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
if(isset($_GET['uitloggen'])){
    $_SESSION['login'] == '';
    $melding = "Succesvol uitgelogd!";
}

en ik druk weer op inloggen krijg ik dit:
U bent al ingelogd!
en onder kan je dan nog inloggen

alleen met cookie had als je deze melding krijgt U bent al ingelogd!
dan kan je daar onder niet inloggen behalve als je uitgelogt bent hoe moet dat dan ?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
session_start();
?>

<?php
if(!empty($_SESSION['login'])){
    echo "U bent al ingelogd!";
}

?>


voor het hele script

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
<?php
session_start();
?>

<?php
function ranpass($len = 8){
    $pass = NULL;
    for($i=0; $i<$len; $i++) {
    $char = chr(rand(48,122));
    while (!ereg("[a-zA-Z0-9]", $char)){
        if($char == $lchar) continue;
            $char = chr(rand(48,90));
        }

        $pass .= $char;
        $lchar = $char;
    }

    return $pass;
}


if(isset($_POST['inloggen'])){
    $naam = $_POST['naam'];
    $pass = $_POST['pass'];
    if(empty($naam) || empty($pass)){
        $melding = 'U hebt niet alle velden ingevuld!';
    }

    else{
        include('config.php');
        $sql = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE naam = '".$naam."'");
        if(mysql_num_rows($sql) != 1){
            $melding = 'De gebruikersnaam klopte niet!';
            mysql_close($link);
        }

        else{
            $sql = mysql_fetch_object($sql);
            if($sql->pass != md5($pass)){
                $melding = 'Het wachtwoord was incorrect!';
                mysql_close($link);
            }

            else{
                if($sql->ban == 1){
                    $melding = 'U bent verbannen, neem contact op voor meer informatie!';
                    mysql_close($link);
                }

                else{
                    if($sql->active == 0){
                        $melding = 'Dit account is nog niet geactiveerd!';
                    }

                    else{    
                                        $_SESSION['login'] = $sql->ID;
                                        $melding = "Succesvol ingelogd!<br />Klik <a href=\"game\"> Hier om verder te gaan!";
                                        mysql_close($link);

                    }
                }
            }
        }
    }
}


if(isset($_GET['uitloggen'])){
    $_SESSION['login'] == '';
    $melding = "Succesvol uitgelogd!";
}


if(isset($_POST['register'])){
    $naam = $_POST['naam'];
    $pass = $_POST['pass'];
    $pass2 = $_POST['pass2'];
    $mail = $_POST['mail'];
    if(empty($naam) || empty($pass) || empty($pass2) || empty($mail)){
        $melding = "U hebt niet alle velden ingevuld!";
    }

    else{
        if($pass != $pass2){
            $melding = 'De wachtwoorden komen niet overeen!';
        }

        else{
            include('config.php');
            $sql = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE naam = '".$naam."'");
            if(mysql_num_rows($sql) != 0){
                $melding = "Deze gebruikersnaam is al in gebruik!";
                mysql_close($link);
            }

            else{
                $sql = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE mail = '".$mail."'");
                if(mysql_num_rows($sql) != 0){
                    $melding = "Dit E-Mail adres is al in gebruik!";
                    mysql_close($link);
                }

                else{
                    mysql_query("INSERT INTO leden (naam, pass, mail) VALUES ('".$naam."', '".md5($pass)."', '".$mail."')") or die(mysql_error());
                    $sql = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT ID FROM leden WHERE naam='".$naam."'"));
                    $to = $mail;
                    $subject = "Registratie Fifa World";
                    $message = "Hallo $naam, \n
                    U hebt u zojuist aangemeld op Fifa World met devolgende gegeven: \n \n
                    Gebruikersnaam: $naam \n
                    Wachtwoord: $pass \n \n
                    Klik op de volgende link om uw account te activeren: \n
                    http://www.voetbal.eleky.nl/activeren.php?usernummer=$sql->ID \n \n
                    Met vriendelijke Groeten \n
                    Team FifaWorld"
;
                    $headers = "From: FifaWorld <[email protected]>";
                    mail($to,$subject,$message,$headers);
                    mysql_close($link);
                    $melding = 'Succesvol geregistreerd! Er is een mail verstuurd met een activeringslink!';
                }
            }
        }
    }
}


if(isset($_POST['vergeten'])){
    $email = $_POST['email'];
    if(empty($email)){
        echo "U hebt niet alle velden ingevuld!<br /><a href=\"javascript:history.go(-1);\">Klik hier om terug te gaan!</a>";
    }

    else{
        include("config.php");
        $sql = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE mail = '".$email."'");
        mysql_close($link);
        if(mysql_num_rows($sql) == 0){
            echo "Er is geen gebruiker met dit E-Mail adres!<br /><a href=\"javascript:history.go(-1);\">Klik hier om terug te gaan!</a>";
        }

        else{            
            $randompass = ranpass(8);
            include("config.php");
            mysql_query("UPDATE leden SET pass = '".md5($randompass)."' WHERE mail = '".$email."'");
            mysql_close($link);
            $to = $email;
            $subject = "Wachtwoord Vergeten";
            $message = "Hallo,\n Uw wachtwoord is veranderd in: ".$randompass."\n Met Vriendelijke Groeten \n Team FifaWorld";
            $headers = "From: FifaWorld <[email protected]>";
            mail($to,$subject,$message,$headers);
            echo "Er is een mail met uw nieuwe Wachtwoord naar u toe gestuurd!";
        }
    }
}

?>
Gewijzigd op 10/12/2010 09:40:13 door Pascal Koning
 
Gerhard l

gerhard l

10/12/2010 09:36:40
Quote Anchor link
kan je even wat duidelijker zijn wat er precies mis gaat?

op de volgende pagina kan je je sessies niet bereiken?

Toevoeging op 10/12/2010 09:40:40:

bij het mailen gaat er ook wat mis denk ik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

$message
= "Hallo $naam, \n
                    U hebt u zojuist aangemeld op Fifa World met devolgende gegeven: \n \n
                    Gebruikersnaam: $naam \n
                    Wachtwoord: $pass \n \n
                    Klik op de volgende link om uw account te activeren: \n
                    http://www.voetbal.eleky.nl/activeren.php?usernummer="
.$sql->ID." \n \n
                    Met vriendelijke Groeten \n
                    Team FifaWorld"
;
                    $headers = "From: FifaWorld <[email protected]>";
                    mail($to,$subject,$message,$headers);
                    mysql_close($link);
                    $melding = 'Succesvol geregistreerd! Er is een mail verstuurd met een activeringslink!';
?>
Gewijzigd op 10/12/2010 09:37:47 door gerhard l
 
Pascal Koning

Pascal Koning

10/12/2010 09:40:54
Quote Anchor link
@gerhard lubbers

kijk hier boven heb mijn post veranderd.

edit:

bij het mailen was er niks aan de hand ;)
Gewijzigd op 10/12/2010 09:46:51 door Pascal Koning
 
Gerhard l

gerhard l

10/12/2010 09:48:15
Quote Anchor link
oke,
bij het uitloggen, maak ik altijd gebruik van session_destroy die destroyed direct alle lopende sessies dus bij uitlog zou ik zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
//werkt deze trouwens goed? de isset get uitloggen?
if(isset($_GET['uitloggen'])){

    session_destroy();
    $melding = "Succesvol uitgelogd!";
}

?>


en bij inloggen zou ik zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$_SESSION
['logged_in'] = true;
$username = $_POST['username'];
$_SESSION['username'] = $username;    
?>


en om te controleren of ze ingelod zijn doe je dan :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if(!isset($_SESSION['logged_in']) || $_SESSION['logged_in'] == false) {
//niet ingelogd
}
else{
echo 'Hallo '.$_SESSION['username'].' wat leuk dat je er weer bent ofzo';
//wel ingelogd
}
?>
Gewijzigd op 10/12/2010 09:49:26 door gerhard l
 
Pascal Koning

Pascal Koning

10/12/2010 09:52:41
Quote Anchor link
Hoe zou ik dit moeten doen ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$_SESSION['login'] = $sql->ID;
$melding = "Succesvol ingelogd!<br />Klik <a href=\"game\"> Hier om verder te gaan!";
mysql_close($link);
 
Gerhard l

gerhard l

10/12/2010 09:54:54
Quote Anchor link
Pascal Koning op 10/12/2010 09:52:41:
Hoe zou ik dit moeten doen ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$_SESSION['login'] = $sql->ID;
$melding = "Succesvol ingelogd!<br />Klik <a href=\"game\"> Hier om verder te gaan!";
mysql_close($link);

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
//je kan ook op id doen, maar ik gebruik meestal username en anders doe je gewoon //weer je id
$_SESSION['logged_in'] = true;
$username = $_POST['username'];
$_SESSION['username'] = $username;  
$id = $sql->ID;
$_SESSION['id'] = $id;
$melding = "Succesvol ingelogd!<br />Klik <a href=\"game\"> Hier om verder te gaan!";
mysql_close($link);
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

10/12/2010 10:03:45
Quote Anchor link
De function 'ereg'

Quote:
Warning

This function has been DEPRECATED as of PHP 5.3.0. Relying on this feature is highly discouraged.


De regel $_SESSION['login'] == ''; in onderstaand zal niet veel doen. De dubbele == is een vergelijking en dat is niet de bedoeling lijkt mij.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(isset($_GET['uitloggen'])){
    $_SESSION['login'] == '';
    $melding = "Succesvol uitgelogd!";
?>


Script is lek => SQL-Injection.
 
Pascal Koning

Pascal Koning

10/12/2010 10:03:50
Quote Anchor link
als ik naar index.php

krijg ik dit te zien

Content

Welkom bij Mijnstelling.nl
Klik Hier om verder te gaan!

dat ik niet ingelogd ben alleen als ik op klik hier om verder te gaan dan doet die niks dat komt dan omdat die dan niet ingelogd is wat ik dan wil is dat er dan staat je bent nog niet ingelogd log je snel in
 
Gerhard l

gerhard l

10/12/2010 10:07:19
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
[code]<?php
if(!isset($_SESSION['logged_in']) || $_SESSION['logged_in'] == false) {
//maak hier je login
}
?>



en indd voordat je dingen naar je database stuurt gebruik mysql_real_escape_string.
maar ook als je met een where gebruikt-> mysql_real_escape_string
 
Pascal Koning

Pascal Koning

10/12/2010 10:10:20
Quote Anchor link
zoiets ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(!isset($_SESSION['logged_in']) || $_SESSION['logged_in'] == false) {
echo 'log je snel in?';
}

?>
 
Gerhard l

gerhard l

10/12/2010 10:11:03
Quote Anchor link
Pascal Koning op 10/12/2010 10:10:20:
zoiets ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(!isset($_SESSION['logged_in']) || $_SESSION['logged_in'] == false) {
echo 'log je snel in?';
//ja maar je zou hier ook je input kunnen maken voor username en password, en als ze dan ingelogd zijn zien ze die niet meer
}
?>
 
Pascal Koning

Pascal Koning

10/12/2010 10:18:55
Quote Anchor link
Dus zo ongeveer
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<b>Content</b><br /><br />
Welkom bij Mijnstelling.nl<br />
<?php
    if(!isset($_SESSION['logged_in'])){
        echo "Klik <a href=\"game\"> Hier</a> om verder te gaan!";
    }

    else{
               echo "je bent niet ingelogt?";
?>
 
Gerhard l

gerhard l

10/12/2010 10:22:34
Quote Anchor link
Pascal Koning op 10/12/2010 10:18:55:
Dus zo ongeveer
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<b>Content</b><br /><br />
Welkom bij Mijnstelling.nl<br />
<?php
    if(!isset($_SESSION['logged_in'])){
        echo "Klik <a href=\"game\"> Hier</a> om verder te gaan!";
    }

    else{
               echo "je bent niet ingelogt?";
?>


nee...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if(!isset($_SESSION['logged_in']) || $_SESSION['logged_in'] == false) {
 echo "je bent niet ingelogt?";
}

else{
echo "Klik <a href=\"game\"> Hier</a> om verder te gaan!";
}

?>
 
Pascal Koning

Pascal Koning

10/12/2010 10:28:25
Quote Anchor link
ok thanx

alleen ik heb nu dit

Afbeelding

alleen wat ik wil als je bent ingelogt dat je het login venster niet ziet alleen de tekst je bent al ingelogd

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
if(!empty($_SESSION['login'])){
    echo "U bent al ingelogd!";
}

?>

    <form action="index.php" method="post">
     <table>
     <tr><td>Gebruikersnaam</td><td><input type="text" name="naam" /></td></tr>
     <tr><td>Wachtwoord</td><td><input type="password" name="pass" /></td></tr>
     <tr><td></td><td><input type="submit" name="inloggen" value="Inloggen" /></td></tr>
     </table>
    </form>
 
- SanThe -

- SanThe -

10/12/2010 10:29:26
Quote Anchor link
Dan zet je daar een 'else' omheen.
 
Gerhard l

gerhard l

10/12/2010 10:30:53
Quote Anchor link
volgens mij heb ik dat ook al een aantal keren genoemd, maarja
 
Pascal Koning

Pascal Koning

10/12/2010 10:32:36
Quote Anchor link
zoiets ?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
if(!empty($_SESSION['login'])){
    echo "U bent al ingelogd!";
}

else{
echo "<form action="index.php" method="post">
     <table>
     <tr><td>Gebruikersnaam</td><td><input type="
text" name="naam" /></td></tr>
     <tr><td>Wachtwoord</td><td><input type="
password" name="pass" /></td></tr>
     <tr><td></td><td><input type="
submit" name="inloggen" value="Inloggen" /></td></tr>
     </table>
    </form>"
;
?>
 
Gerhard l

gerhard l

10/12/2010 10:33:46
Quote Anchor link
als je van die echo nou even single quotes maakt echo ' '; dan hoef je de rest niet te escapen.

en gebruik je nog steeds je oude login met $_SESSION['login'] = ''?
Gewijzigd op 10/12/2010 10:34:36 door gerhard l
 
Pascal Koning

Pascal Koning

10/12/2010 10:41:16
Quote Anchor link
OK bedankt het werkt

-santhe- jij zei Script is lek => SQL-Injection.

wat is lek en hoe kan ik het verbeteren ?

edit:

gebruik de functie

if(!isset($_SESSION['login'])){
Gewijzigd op 10/12/2010 10:44:52 door Pascal Koning
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.