PHP, Session & ajax

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jojo

jojo

18/12/2008 10:59:00
Quote Anchor link
Ik heb een klein probleempje met het zetten van een sessie in een ajax request.

request 1:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
session_start();
$_SESSION['sess'] = 'test_of_sessie_werkt';
echo session_id(); // deze hash heb ik toch nodig om weer terug te komen in dezelfde sessie???
?>


request 2:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
session_start();
session_id($_POST['PHPSESSID']); // de post waarde komt van request 1 ;-)
echo $_SESSION['sess'];
?>


helaas werkt dit niet :-(

Mischien denk ik wel verkeerd dat dit niet eens kan? Iemand mischien enig idee?

Bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jojo
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:53:50
 
- SanThe -

- SanThe -

18/12/2008 11:04:00
Quote Anchor link
Haal dit eens weg:
session_id($_POST['PHPSESSID']);
 
Jojo

jojo

18/12/2008 11:08:00
Quote Anchor link
Bedankt SanThe het werkt! haha dat het zo makkelijk was ;-)
hartstikke bedankt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.