php session in andere folder ook toegankelijk hebben.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pieter ten Boomen

Pieter ten Boomen

16/11/2011 16:20:22
Quote Anchor link
Hallo. Ik maak vast een heel domme fout, want ik heb het nog nooit gehad, maar ik krijg het niet voor elkaar.

Ik heb op mijn site een session, die houdt van alles van de gebruiker bij en er staat ook in of de admin zijn of niet, dit word bij het inloggen uit de database gehaald. Maar als ik dan, ingelogd, naar de CMS/ folder ga, dat alleen toegankelijk moet zijn voor admins, kan ik de session niet uitlezen. Wel de sessionid van de cookie, maar verder helemaal niks. Wat doe ik hier verkeerd?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 14:49:01
 
- SanThe -

- SanThe -

16/11/2011 16:28:44
Quote Anchor link
Staat session_start() wel bovenin?
 
Pieter ten Boomen

Pieter ten Boomen

16/11/2011 16:33:48
Quote Anchor link
de session_start() moet ook in de cms/ folder staan? Start hij dat niet een totaal nieuwe sessie?

Toevoeging op 16/11/2011 16:36:19:

*bump* never mind, bedankt!
 
- SanThe -

- SanThe -

16/11/2011 16:36:47
Quote Anchor link
Moet bij elke pagina waar je de session wilt gebruiken staan.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.