PHP Session in IE6

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeroen Maat

Jeroen Maat

17/06/2010 20:56:06
Quote Anchor link
Ik heb met behulp v.e. tutorial van deze website een loginsysteem geschreven om een gedeelte van een website af te schermen.

Ik heb een testversie die werkt in alle browsers: IE8, FF, Opera, Safari

alleeen..... IE 6 geeft problemen.
Het lijkt alsof de session niet werkt....

Heeft iemand hier ervaring mee?

...zoekende naar een oplossing....
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 09:49:55
 
Roel -

Roel -

17/06/2010 20:58:20
Quote Anchor link
session_start(); staat bovenaan?
Doe anders even
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<pre>'.print_r($_SESSION, true).'</pre>';
?>
 
Piet Verhagen

Piet Verhagen

17/06/2010 23:30:18
Quote Anchor link
Roel van de Water op 17/06/2010 20:58:20:
session_start(); staat bovenaan?

Dan zou het bij geen enkele browser werken. Staan de instellingen van IE6 wel goed? Niet soms extra veilig geen cookies accepteren ofzo?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.