PHP Sessions

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Matciano van Wijk

Matciano van Wijk

14/02/2012 08:55:47
Quote Anchor link
Systeempje werkt perfect, alleen wanneer ik die check uitvoer of hij meer als 6 beurten heeft gehad, dan weergeeft hij deze error:

Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in C:\xampp\htdocs\Lingo\index.php on line 23

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php session_start(); ?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
                            if(isset($_SESSION['beurt']))
                            $_SESSION['beurt']=$_SESSION['beurt']+1;
                            else
                            $_SESSION['beurt']=0;
                            echo "Aantal beurten: " . "<strong>" . $_SESSION['beurt'] . "</strong>";
                            if ($_SESSION['beurt']>=6); {
                            echo "U heeft al het maximale aantal beurten gehad!";
                            session_destroy();
                            }

                            else {
                            }

                             ?>


Toevoeging op 14/02/2012 09:07:36:

Laatmaar, had het al snel zelf gevonden, sloot lijn 7 af met ; terwijl dat helemaal niet hoefde.
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 16:21:32
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

14/02/2012 09:35:05
Quote Anchor link
Leer jezelf aan om bij een if consequent te werken met { en }
Nu doe je het de ene keer wel en de andere keer niet.
Gewijzigd op 14/02/2012 09:36:00 door Obelix Idefix
 
Kris Peeters

Kris Peeters

14/02/2012 12:37:32
Quote Anchor link
Hier gaat het om:

if ($_SESSION['beurt']>=6); {

Je moet die puntkomma weg halen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.