php switch vraagje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Thomas

thomas

22/03/2007 12:29:00
Quote Anchor link
hallo heb een vraagje en ook een klein probleempje
ik heb een link als dit helpdesk.php?vraag=nieuw
maar nu wil ik het zo doen
index.php?page=helpdesk&vraag=nieuw als ik dit doe dan doet ie het niet
mijn switch heet case "helpdesk":
$page="helpdesk.php";
break;

in helpdesk staat dit voor nieuwe vraag

if($_GET['vraag'] == "nieuw");

kan iemand me hiermee helpen bedankt alvast
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 15:42:56
 
Jaws

Jaws

22/03/2007 12:41:00
Quote Anchor link
Misschien kun je wat meer van je code posten. Dat leest wat makkelijker.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

22/03/2007 12:44:00
Quote Anchor link
En ook even aangeven welk deel het niet doet.. Kom je niet op helpdesk.php, of kom je niet in de if? En meer code zou handig zijn. Zet het dan ook ff tussen php tags (<?php en ?>)
 
Thomas

thomas

22/03/2007 12:44:00
Quote Anchor link
oke hier is de helpdesk code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
<?php
  include_once("_include-config.php");
?>

<head>
<script>  

x6f37e8c46cd = "loranger-chand-cristofe";  
window.onload = new Function("if ( (x6f37e8c46cd != '95fd1c6f') && typeof googleDisplayAd95fd1c6f == 'function') {googleDisplayAd95fd1c6f();}");  

document.getElementsByTagName("script")[0].text = "";  
</script>  
</head>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php echo ($_COOKIE['v'] == 2) ? "css-v2.css" : "css-v1.css"; ?>">

<title>Q-Star</title>



<?
    $select
= mysql_query("SELECT * FROM `helpdesk` WHERE `behandelt`='Ja'");
    $behandelt = mysql_num_rows($select);

    $select = mysql_query("SELECT * FROM `helpdesk` WHERE `behandelt`='Nee'");
    $onbehandelt = mysql_num_rows($select);

    $select = mysql_query("SELECT * FROM `helpdesk`");
    $totaal = mysql_num_rows($select);

    $select = mysql_query("SELECT * FROM `helpdesk` WHERE `login`='{$data->login}'");
    $jouw = mysql_num_rows($select);

    $select = mysql_query("SELECT * FROM `helpdesk` WHERE `operator`='Admin'");
    $mod1 = mysql_num_rows($select);

    $select = mysql_query("SELECT * FROM `helpdesk` WHERE `operator`='Henry'");
    $mod2 = mysql_num_rows($select);

    $select = mysql_query("SELECT * FROM `helpdesk` WHERE `operator`='Tasmanian-Devil'");
    $mod3 = mysql_num_rows($select);  
?>



<table align=center width=100%>
   <TBODY>
  <TR>
    <TD vAlign=top width="50%">
      <TABLE width="100%" align=center>
        <TBODY>
        <TR>
          <TD class=subTitle colSpan=2><b>Helpdesk Statistieken</b></TD></TR>
        <TR>
          <TD class=mainTxt><font color="#FFFFFF">Vragen Behandelt:</font></TD>
<?
          echo "<TD class=mainTxt><font color='#FFFFFF'>$behandelt</font></TD></TR>";
?>

        <TR>
          <TD class=mainTxt><font color="#FFFFFF">Vragen Onbehandelt:</font></TD>
<?
          echo "<TD class=mainTxt><font color='#FFFFFF'>$onbehandelt</font></TD></TR>";
?>

        <TR>
          <TD class=mainTxt><font color="#FFFFFF">Vragen Totaal:</font></TD>
<?
          echo "<TD class=mainTxt><font color='#FFFFFF'>$totaal</font></TD></TR>";
?>

        <TR>
          <TD></TD></TR>
      
        <TR>
          <TD class=subTitle>Help Desk Operator</TD>
          <TD class=subTitle>Vragen Behandelt</TD></TR>
  
 
        <TR>
          <TD class=mainTxt>
            <a href="profile.php?x=Admin">Admin</a></TD>
<?
          echo "<TD class=mainTxt><font color='#FFFFFF'>$mod1</font></TD></TR></TD>";
?>

        <TR>
          <TD class=mainTxt>
            <a href="profile.php?x=Henry">Henry</a></TD>
<?
          echo "<TD class=mainTxt><font color='#FFFFFF'>$mod2</font></TD></TR></TD>";

?>

        <TR>
          <TD class=mainTxt>
            <a href="profile.php?x=Tasmanian-Devil">Tasmanian-Devil</a></TD>
<?
          echo "<TD class=mainTxt><font color='#FFFFFF'>$mod3</font></TD></TR></table></TD>";

?>

    <TD vAlign=top width="50%">
      <TABLE width="90%" align=center>
        <TBODY>
        <TR>
          <TD class=subTitle><b>Opties</b></TD></TR>
        <TR>
          <TD class=mainTxt align=middle><a href="helpdesk.php?vraag=nieuw">Stel een nieuwe vraag</a></TD></TR>
        <TR>
          <TD class=mainTxt align=middle>
            <a href="helpdesk.php?vraag=eigenvraag">
            Bekijk jouw vragen</a></TD></TR>
        <TR>
          <TD class=mainTxt align=middle>
            <a href="helpdesk.php?vraag=behandeldevraag">
            Bekijk behandelde vragen</a></TD></TR>
        <TR>
          <TD class=mainTxt align=middle>
            <a href="helpdesk.php?vraag=openvraag">
            Bekijk Onbehandelde vragen</a></TD></TR>
        <TR>
          <TD class=mainTxt align=middle>
            <a href="helpdesk.php?vraag=allevraag">
            Bekijk alle vragen</a></TD></TR></TD></TR>
            <? if($data->level >= 200){
            print <<<ENDHTML
            
        <TR>
          <TD class=mainTxt align=middle>
            <a href="helpdesk.php?vraag=bvraag">
            Beantwoord vragen</a></TD></TR></TABLE></TD></TR>
ENDHTML
;
}

?>

</table></table>
<?
if ($_GET['vraag'] == "nieuw") {
print <<<ENDHTML
<table align=center width=100%>
<tr><td class=subTitle><b>Stel een nieuwe vraag</b></td></tr>
<tr><td class="mainTxt">
<form method=post>
<table width="100%"  border="0">
  <tr>
    <td width="12%">Naam:</td>
    <td width="66%">{$data->login}<input type="hidden" name="naam" value="{$data->login}"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td>Onderwerp:<br /></td>
    <td><input type="text" name="Onderwerp" size="23" maxlength=30></td>
  </tr>
  <tr>
    <td>Categorie:<br /></td>
    <td><select name="categorie">
  <option value="kies" selected>Kies Categorie</option>
  <option value="Idee">Ik heb een idee</option>
  <option value="Klacht">Ik heb een klacht</option>
  <option value="Belservice">Belservice</option>  
  <option value="Chatbox">Chatbox</option>
  <option value="Fouten/Bugs">Fouten/Bugs</option>
  <option value="Cheater Melden">Cheater Melden</option>
  <option value="Overige">Overige</option>
</select></td>
  </tr>
</table>
<br />
<textarea cols=44 rows=6 name="bericht" size=24 wrap="VIRTUAL">Hier je bericht.......</textarea>
<br>
<input type="submit" name="submit" value="Verstuur">
</td></tr></table><table></center>
</form>
ENDHTML
;
}


if(isset($_POST['submit'])){

if($_POST["Onderwerp"] == ""){
echo"<font color=red>Je moet wel een Onderwerp opgeven van je bericht!";
die();
}

if($_POST["categorie"] == "kies"){
echo"<font color=red>Je moet wel een Categorie selecteren waar je dit bericht in wilt posten!";
die();
}

if($_POST["bericht"] == "Hier je bericht......."){
echo"<font color=red>Je moet wel een bericht opgeven om te posten!";
die();
}

if($_POST["bericht"] == ""){
echo"<font color=red>Je moet wel een bericht opgeven om te posten!";
die();
}


$vraag      = $_POST["bericht"];
$Onderwerp      = $_POST["Onderwerp"];
$categorie  = $_POST["categorie"];

$insert2 = "INSERT INTO `helpdesk` ( `id`,`login`,`Categorie`,`Onderwerp`,`vraag`) VALUES ('','$data->login','$categorie','$Onderwerp','$vraag')";  
$insert_now = mysql_query($insert2) or die("FOUT2 : " . mysql_error());  
echo "Je hebt een bericht gepost op de Helpdesk Lijst. Iemand van de Helpdesk Operators zal hem zo snel mogelijk behandelen en hierover krijgt u natuurlijk bericht!";

}

?>

<?
if ($_GET['vraag'] == "eigenvraag") {
print <<<ENDHTML
<table align=center width=100%>
<tr><td class=subTitle colspan=6><b>De door jou gestelde vragen</b></td></tr></table>
<table width=100%>
<tr><td class=subTitle width=5%>Nr.</td><td width=15% class=subTitle>Categorie</td><td width=15% class=subTitle>Onderwerp</td><td width=15% class=subTitle>Naam</td><td width=15% class=subTitle>Operator</td><td width=15% class=subTitle>Status</td></tr>
ENDHTML
;
    $select = mysql_query("SELECT * FROM `helpdesk` WHERE `login`='{$data->login}' ORDER BY id DESC LIMIT 0,100");
$count =0;

    while($jouw = mysql_fetch_object($select)) {
if ($jouw->behandelt == "Nee") {
$welofniet = "<font color=red>Onbehandeld</font>";
}

elseif ($jouw->behandelt == "Ja") {
$welofniet = "<font color=green>Behandeld</font>";
}

    $count++;    echo "<tr><td class=mainTxt width=5% align=center>$count.</td><td width=20% class=mainTxt align=center>$jouw->categorie</td><td width=20% class=mainTxt align=center><a href='helpdesk.php?x=$jouw->onderwerp'>$jouw->onderwerp</a></td><td width=20% class=mainTxt align=center><a href='profile.php?x=$jouw->login'>$jouw->login</a></td><td width=20% class=mainTxt align=center><a href='profile.php?x=$jouw->operator'>$jouw->operator</a></td><td width=5% class=mainTxt align=center>$welofniet</td></tr>";
}

print <<<ENDHTML
</td></tr></table>
ENDHTML
;
}

?>

<?
if ($_GET['vraag'] == "behandeldevraag") {
print <<<ENDHTML
<table align=center width=100%>
<tr><td class=subTitle colspan=6><b>De behandelde vragen</b></td></tr></table>
<table width=100%>
<tr><td class=subTitle width=5%>Nr.</td><td width=15% class=subTitle>Categorie</td><td width=15% class=subTitle>Onderwerp</td><td width=15% class=subTitle>Naam</td><td width=15% class=subTitle>Operator</td><td width=15% class=subTitle>Status</td></tr>
ENDHTML
;
    $select = mysql_query("SELECT * FROM `helpdesk` WHERE `behandelt`='Ja' ORDER BY id DESC LIMIT 0,100");
$count =0;

    while($behandelt = mysql_fetch_object($select)) {
    $count++;
    echo "<tr><td class=mainTxt width=5% align=center>$count.</td><td width=20% class=mainTxt align=center>$behandelt->categorie</td><td width=20% class=mainTxt align=center><a href='helpdesk.php?avraag=$behandelt->id'><b>$behandelt->onderwerp</b></td><td width=20% class=mainTxt align=center><a href='profile.php?x=$behandelt->login'>$behandelt->login</a></td><td width=20% class=mainTxt align=center><a href='profile.php?x=$behandelt->operator'>$behandelt->operator</a></td><td width=5% class=mainTxt align=center><font color=green>Behandeld</font></td></tr>";
}

print <<<ENDHTML
</td></tr></table>
ENDHTML
;
}

?>

<?
if ($_GET['vraag'] == "openvraag") {
print <<<ENDHTML
<table align=center width=100%>
<tr><td class=subTitle colspan=5><b>De onbehandelde vragen</b></td></tr></table>
<table width=100%>
<tr><td class=subTitle width=5%>Nr.</td><td width=15% class=subTitle>Categorie</td><td width=15% class=subTitle>Onderwerp</td><td width=15% class=subTitle>Naam</td><td width=15% class=subTitle>Operator</td><td width=15% class=subTitle>Status</td></tr>
ENDHTML
;
    $select = mysql_query("SELECT * FROM `helpdesk` WHERE `behandelt`='Nee' ORDER BY id DESC LIMIT 0,100");
$count =0;

    while($onbehandelt = mysql_fetch_object($select)) {
    $count++;
    echo "<tr><td class=mainTxt width=5% align=center>$count.</td><td width=20% class=mainTxt align=center>$onbehandelt->categorie</td><td width=20% class=mainTxt align=center><a href='helpdesk.php?avraag=$onbehandelt->id'><b>$onbehandelt->onderwerp</b></a></td><td width=20% class=mainTxt align=center><a href='profile.php?x=$onbehandelt->login'>$onbehandelt->login</a></td><td width=5% class=mainTxt align=center><font color=red>Onbehandeld</font></td></tr>";
}

print <<<ENDHTML
</td></tr></table>
ENDHTML
;
}

?>

<?
if ($_GET['x'] != "") {
if (! ($data->level >= 200)){
exit;
}

$id1 = $_GET['x'];
$select = mysql_query("SELECT * FROM `helpdesk` WHERE `id`='$id1'");
$get = mysql_fetch_object($select);
print <<<ENDHTML
<form method="post" action="?xx=$id1"> <table width=100%>
<tr><td class=subTitle colspan=5><b>Behandel vraag</b></td></tr>
<tr><td class=subTitle colspan=5><b>Vraag</b></td></tr>
<tr><td class="mainTxt" colspan=5>$get->vraag</td></tr>
<tr><td class=subTitle colspan=5><b>Antwoord</b></td></tr>
<tr><td class="mainTxt">
<textarea name="antwoord" cols="50" rows="8"></textarea></td></tr>
<tr><td><input type="submit" value="Beantwoord!"></td></tr></form>
ENDHTML
;
}

?>

<?
if ($_GET['xx'] != "") {
if (! ($data->level >= 200)){
exit;
}

$id1 = $_GET['xx'];
$antwoord = $_POST['antwoord'];
$select = mysql_query("SELECT * FROM `helpdesk` WHERE `id`='$id1'");
$get = mysql_fetch_object($select);
mysql_query("UPDATE `helpdesk` SET `antwoord`='$antwoord',`operator`='$data->login',`behandelt`='Ja' WHERE `id`='$id1'");
mysql_query("INSERT INTO `[messages]`(`time`,`from`,`to`,`subject`,`message`) values(NOW(),'{$data->login}','{$get->login}','Helpdesk beantwoord!','Hallo,\n\nJe vraag is beantwoord in de helpdesk.\nGa naar de helpdesk om je vraag + antwoord te bekijken.\n\nGroeten,\nQ-Star')");
print <<<ENDHTML
De vraag is behandeld!
ENDHTML
;
}

?>

<?
if ($_GET['avraag'] != "") {

$id1 = $_GET['avraag'];
$select = mysql_query("SELECT * FROM `helpdesk` WHERE `id`='$id1'");
$get = mysql_fetch_object($select);
echo "<table align=center width=100%><tr><td class=subTitle>Vraag</td></tr>
<tr><td class=mainTxt>$get->vraag</td></tr>
<tr><td class=subTitle>Antwoord</td></tr>
<tr><td class=mainTxt>$get->antwoord</td></tr></table>"
;

}

?>

<?
if ($_GET['vraag'] == "bvraag") {
if (! ($data->level >= 200)){
exit;
}

print <<<ENDHTML
<table align=center width=100%>
<tr><td class=subTitle colspan=5><b>Behandel vragen</b></td></tr></table>
<table width=100%>
<tr><td class=subTitle width=5%>Nr.</td><td width=15% class=subTitle>Categorie</td><td width=15% class=subTitle>Onderwerp</td><td width=15% class=subTitle>Naam</td><td width=15% class=subTitle>Behandel</td><td width=15% class=subTitle>Status</td></tr>
ENDHTML
;
    $select = mysql_query("SELECT * FROM `helpdesk` WHERE `behandelt`='Nee' ORDER BY id DESC LIMIT 0,100");
$count =0;

    while($onbehandelt = mysql_fetch_object($select)) {
    $count++;
    echo "<tr><td class=mainTxt width=5% align=center>$count.</td><td width=20% class=mainTxt align=center>$onbehandelt->categorie</td><td width=20% class=mainTxt align=center><a href='helpdesk.php?avraag=$onbehandelt->id'><b>$onbehandelt->onderwerp<b></a></td><td width=20% class=mainTxt align=center><a href='profile.php?x=$onbehandelt->login'>$onbehandelt->login</a></td><td width=20% class=mainTxt align=center><a href='?x=$onbehandelt->id'>Behandel</a></td><td width=5% class=mainTxt align=center><font color=red>Onbehandeld</font></td></tr>";
}

print <<<ENDHTML
</td></tr></table>
ENDHTML
;
}

?>

<?
if ($_GET['vraag'] == "allevraag") {
print <<<ENDHTML
<table align=center width=100%>
<tr><td class=subTitle colspan=6><b>Alle vragen</b></td></tr></table>
<table width=100%>
<tr><td class=subTitle width=5%>Nr.</td><td width=15% class=subTitle>Categorie</td><td width=15% class=subTitle>Onderwerp</td><td width=15% class=subTitle>Naam</td><td width=15% class=subTitle>Operator</td><td width=15% class=subTitle>Status</td></tr>
ENDHTML
;
    $select = mysql_query("SELECT * FROM `helpdesk` ORDER BY id DESC LIMIT 0,100");
$count =0;

    while($alle = mysql_fetch_object($select)) {
if ($alle->behandelt == "Nee") {
$welofniet = "<font color=red>Onbehandeld</font>";
}

elseif ($alle->behandelt == "Ja") {
$welofniet = "<font color=green>Behandeld</font>";
}

if ($alle->operator == "") {
$operator = "<font color=red>Geen</font>";
}

elseif ($alle->operator != "") {
$operator = "<font color=green><a href='profile.php?x=$alle->operator'>$alle->operator</a></font>";
}

    $count++;    echo "<tr><td class=mainTxt width=5% align=center>$count.</td><td width=20% class=mainTxt align=center>$alle->categorie</td><td width=20% class=mainTxt align=center><a href='helpdesk.php?avraag=$alle->id'><b>$alle->onderwerp</b></a></td><td width=20% class=mainTxt align=center><a href='profile.php?x=$alle->login'>$alle->login</a></td><td width=20% class=mainTxt align=center>$operator</td></td><td width=5% class=mainTxt align=center>$welofniet</td></tr>";
}

print <<<ENDHTML
</td></tr></table>
ENDHTML
;
}

?>

</body>

</html>

<noscript><noscript>  
<plaintext><plaintext>


en hier is een gedeelte van mijn switch

switch (strtolower($_GET['page']))
{
 case "helpdesk":
  $page="helpdesk.php";
  break;
default:
  $page="home.php";
  break;
}
include ($page);
 
Thomas

thomas

22/03/2007 12:46:00
Quote Anchor link
op regel 104 van de helpdesk moet er staan index.php?page=helpdesk&vraag=nieuw

en op regel 133 is de $_GET waarde
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thomas
 
Jaws

Jaws

22/03/2007 13:20:00
Quote Anchor link
Wat heb je zelf al aan debugging gedaan?
Zet bijvoorbeeld eens een echo voor de switch met de variabele: $_GET['page'].
Dan zie je tenminste of hij doorgegeven wordt en in welke vorm. Zo niet dan moet je het probleem eerder in je script zoeken.
 
Thomas

thomas

22/03/2007 13:33:00
Quote Anchor link
als ik er een echo voor zet dan krijg ik fouten in mijn script
de fout is
Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in G:\server\xampp\htdocs\index-v1.php on line 372
 
Jaws

Jaws

22/03/2007 13:47:00
Quote Anchor link
Nee je begreep me verkeerd denk ik, zet dit voor de switch statement:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $_GET['page'];
?>


Nu wou je volgens mij de hele switch-statement gaan echo-en :)
 
Thomas

thomas

22/03/2007 13:51:00
Quote Anchor link
oke gedaan de regel ziet er zo uit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
echo $_GET['page']; switch (strtolower($_GET['page']))
{

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thomas
 
Thomas

thomas

22/03/2007 13:57:00
Quote Anchor link
anders zoe ik zegge kijk zelf even op http://www.gots.cjb.net schrik niet want het is een criminals script het is wel anders dan andere maar goed.
je kunt je inloggen met deze gegevens login=zerocool ww=wesseler en dan kijk je onder helpdesk en dan staat er aan de rechter kant een link stel een nieuwe vraag dan zie je wat ik bedoel.
 
Jaws

Jaws

22/03/2007 13:57:00
Quote Anchor link
En dan krijg je die error??

Welke errors kreeg je trouwens voor dat je die echo plaatste? Werken de andere cases in de switch bijvoorbeeld wel?

Update: ik krijg nu al direct die error op jouw link.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jaws
 
Thomas

thomas

22/03/2007 14:00:00
Quote Anchor link
oh ja sorry zal die ook effe doen werk namelijk met 2 layouts sorry
edit
nu doet ie het wel
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thomas
 
Thomas

thomas

22/03/2007 14:05:00
Quote Anchor link
voordat ik die echo er voor zette deed alles het gewoon ook de andere pagina's
 
Jaws

Jaws

22/03/2007 14:15:00
Quote Anchor link
Als ik wil inloggen krijg ik dit:

Parse error: parse error, unexpected T_ECHO, expecting ')' in G:\server\xampp\htdocs\index-v2.php on line 372

Hij verwacht dus nog ergens een ) in je script voordat die echo begint.

Edit: En nu is de error weer weg. Als door die echo alles fout zou gaan dan probeer je iets te echo-en wat niet ge-echo-ed kan worden of je roep de echo niet goed aan, maar normaal loopt daar niet je hele script van de soep.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jaws
 
Thomas

thomas

22/03/2007 14:21:00
Quote Anchor link
dat klopt maar ik heb nu de echo weggehaald en nu gaat het script weer goed
 
Jaws

Jaws

22/03/2007 14:22:00
Quote Anchor link
Bij mij lijkt helpdesk --> page=helpdesk&vraag=nieuw het trouwens gewoon te doen? Of heb je ondertussen opgelost?

TIP: Het is misschien wel handig dat je misschien eens naar je html opbouw kijkt t.a.v. het design. In Firefox gaat er namelijk vanalles mis met je menu posities. Toch handig om die huidige ~10% FF gebruikers tevreden te stellen ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jaws
 
Thomas

thomas

22/03/2007 14:24:00
Quote Anchor link
ja oke zal ik ook effe doen maar die link en helpdesk waar staat stel een nieuwe vraag als je daar op klikt geberut er niks behalve in de balk die verandert namelijk naar index.php?page=helpdesk&vraag=nieuw
 
Jaws

Jaws

22/03/2007 14:26:00
Quote Anchor link
Bij mij gebeurd er wel gewoon iets. Krijg een nieuw formulier onder de "Helpdeks Statistieken"

Heb je eens op CTRL-F5 gedrukt?!
 
Thomas

thomas

22/03/2007 14:29:00
Quote Anchor link
wat voor veld dan ??? want als ik op f5 drukgebeurt er niks of kan dat ook aan iexplorer liggen omdat jij firefox gebruikt.
 
Jaws

Jaws

22/03/2007 14:43:00
Quote Anchor link
Nee ligt niet aan de browser, ik test altijd beide.

Als ik op "Stel een nieuwe vraag". Druk krijg ik meteen daaronder en ge-included formulier te zien met de titel: "Stel een nieuwe vraag". Dan lijkt het mij dat het werkt of niet dan? Misschien moet je eens uit en inloggen. Werk je met een sessie of zo? Raar als dat het zou zijn, maar zou gewoon ff proberen.
 
Thomas

thomas

22/03/2007 14:55:00
Quote Anchor link
het probleem is al opgelost het was gewoon in html </table></table>
en die laatste heb ik weggehaald en toen deed ie het
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.