php textlink naar button

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Scrippy do

scrippy do

19/11/2010 13:11:53
Quote Anchor link
Hi daar,

ik heb een btn:

<img src="images/btn_direct_solliciteren.png" />

En ik probeer het voor elkaar te krijgen dat ik deze i.p.v. textlink functie kan vertonen.
Krijg het na een hele hoop gepiel niet voor elkaar.

Kan iemand mij helpen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
echo '<td height="21"></td><td>';
    echo "<a href=\"opdracht_per_opdracht.php?id=".$row['id']."\">".$row['functie']."</a>";
    echo '</td><td></td><td>';
?>
Gewijzigd op 19/11/2010 13:13:03 door Scrippy do
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 12:41:16
 
Gerhard l

gerhard l

19/11/2010 13:13:48
Quote Anchor link
<a href=""><img src="images/btn_direct_solliciteren.png"/><a/>

Toevoeging op 19/11/2010 13:13:49:

<a href=""><img src="images/btn_direct_solliciteren.png"/><a/>
 
Scrippy do

scrippy do

19/11/2010 13:16:10
Quote Anchor link
ja maar hoe krijg ik hem op de juiste manier in regel 3?
 
John Cena

John Cena

19/11/2010 13:16:46
Quote Anchor link
Waar wil je hem precies hebben staan..?
 

19/11/2010 13:17:15
Quote Anchor link
Beginnershandleiding php doornemen?
 
John Cena

John Cena

19/11/2010 13:18:13
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
echo '<td height="21"></td><td>';
    echo '<a href="opdracht_per_opdracht.php?id='.$row['id'].'><a href=""><img src="images/btn_direct_solliciteren.png"/><a/>';
    echo '</td><td></td><td>';
?>


Zoiets>
 
Scrippy do

scrippy do

19/11/2010 13:18:39
Quote Anchor link
nu wordt de tenkstlink .$row['functie'] uit de mysql maar hier moet de button komen
 
John Cena

John Cena

19/11/2010 13:19:15
Quote Anchor link
En idd, neem de beginnershandleiding van PHP door.
 

19/11/2010 13:20:01
Quote Anchor link
Chi Lion op 19/11/2010 13:18:13:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
echo '<td height="21"></td><td>';
    echo '<a href="opdracht_per_opdracht.php?id='.$row['id'].'><a href=""><img src="images/btn_direct_solliciteren.png"/><a/>';
    echo '</td><td></td><td>';
?>


Zoiets>


wtf? Dat is echt onzin.
 
John Cena

John Cena

19/11/2010 13:22:04
Quote Anchor link
he, hij heeft er een extra <A> staan, dan plant ik em er tussen :P
 
Scrippy do

scrippy do

19/11/2010 13:27:20
Quote Anchor link
echo '<a href="opdracht_per_opdracht.php?id='.$row['id'].'><img src="images/btn_direct_solliciteren.png"/><a/>';

dit werkt ook niet
 
Gerhard l

gerhard l

19/11/2010 13:28:03
Quote Anchor link
Scrippy do op 19/11/2010 13:27:20:
echo '<a href="opdracht_per_opdracht.php?id='.$row['id'].'><img src="images/btn_direct_solliciteren.png"/><a/>';

dit werkt ook niet


wat krijg je dan?
 
Scrippy do

scrippy do

19/11/2010 13:31:25
Quote Anchor link
krijg de button niet te zien
 
Gerhard l

gerhard l

19/11/2010 13:32:36
Quote Anchor link
dan klopt je link niet ? zet je volgende link er eens neer http://localhost/balblala/mages/btn_direct_solliciteren.png

Toevoeging op 19/11/2010 13:38:05:

Gerhard lubbers op 19/11/2010 13:32:36:
dan klopt je link niet ? zet je volledige link er eens neer http://localhost/jouding/images/btn_direct_solliciteren.png
 
Scrippy do

scrippy do

19/11/2010 13:42:38
Quote Anchor link
de link klopt gewoon.

als ik hem gewoon los echo is hij ok.

hier komt ook gewoon klik hier te staan maar de link gaat niet naar de id

echo "<a href=\"opdracht_per_opdracht.php?id=".$row['id']."\">'klik hier'</a>";
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/11/2010 13:48:16
Quote Anchor link
"<a href=\"opdracht_per_opdracht.php?id=".$row['id']."\">'klik hier'</a>";

probeer dit eens

"<a href=\"opdracht_per_opdracht.php?id=".$row['id'].\"">'klik hier'</a>";
 
Scrippy do

scrippy do

19/11/2010 13:51:49
Quote Anchor link
dit werkt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<a href=\"opdracht_per_opdracht.php?id=".$row['id']."\">'klik hier'</a>";
?>


maar dit werkt niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<a href=\"opdracht_per_opdracht.php?id=".$row['id']."\">'<img src="images/btn_direct_solliciteren.png"/>'</a>";
?>


krijg foutmelding:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in
 

19/11/2010 13:52:47
Quote Anchor link
Kijk naar de kleurtjes.
Zie ook string.
 
Gerhard l

gerhard l

19/11/2010 13:54:40
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<a href=\"opdracht_per_opdracht.php?id=".$row['id']."\">'<img src=\"images/btn_direct_solliciteren.png\"/>'</a>";
?>
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/11/2010 13:55:31
Quote Anchor link
Sorry, mijn opmerking klopte niet...
 
Scrippy do

scrippy do

19/11/2010 14:01:03
Quote Anchor link
OK Gerhard Lubbers!!

bedankt voor de oplossing:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<a href=\"opdracht_per_opdracht.php?id=".$row['id']."\">'<img src=\"images/btn_direct_solliciteren.png\"/>'</a>";
?>

het werkt!!!
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.