PHP uploadscript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Joshua Smith

Joshua Smith

25/07/2006 20:37:00
Quote Anchor link
Ik moet een bestand via een uploadscript door PHP laten aanmaken op m'n server, en deze moet CHMOD 777 hebben. Ik heb wel een PHP uploadscript, maar kan geen bestanden CHMODDEN. Hoe doen jullie dat??

Alvast bedankt,
Joshua

(vervolg op topic: Script voor eenmalige download)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joshua Smith
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 17:39:35
 
Roy Bongers

Roy Bongers

25/07/2006 21:00:00
 
Joshua Smith

Joshua Smith

25/07/2006 21:02:00
Quote Anchor link
Ik gebruik zelf dit script trouwens:
http://www.burostockholm.nl/upload.php.zip

EDIT:
OK, en hoe pas ik dit toe? www.php.net/chmod
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joshua Smith
 
Cake Masher

Cake Masher

25/07/2006 21:31:00
Quote Anchor link
je kan de chmod(); functie onder het stukje script zetten dat het bestand maakt..

Dus:

Script maakt het bestand
chmod zet de rechten naar 0777
Script edit het bestand
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.