PHP vacature in hartje Amsterdam - Junior PHP programmeur gezocht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jacco Visser

Jacco Visser

18/07/2012 17:41:36
Quote Anchor link
PHP Vacature: junior PHP programmeur gezocht in hartje Amsterdam (7 min lopen van CS)

Wil je werken in een professionele omgeving met jonge gemotiveerde collega's en je php-skills verder ontwikkelen? Heb jij reeds ervaring met het ontwikkelen van Mobiele applicaties? Dan is deze PHP baan voor jou!

Als PHP developer werk je samen met andere collega's aan hoogstaande en aansprekende (mobiele) webapplicaties voor de klanten van dit bedrijf. Je hebt enige aantoonbare ervaring met PHP, maar een ding is zeker: je wilt je er verder in ontwikkelen. Afhankelijk van jouw startcompentie gaan zij jou daar in projectvorm in uitdagen.

Dit bedrijf is een internationale ster die blijft groeien in deze turbulente tijden. Dit doen ze door steeds innoverend op te treden en hun klanten de oplossingen te bieden, die de voorverkoop van toegangskaarten aantrekkelijker maakt voor evenementen, clubs, locaties, musea, attractieparken en beurzen en hun bezoekers. Ze bieden een gratis online tool aan (de ticketshop), die het mogelijk maakt om e-tickets en mobile tickets te leveren in een SaaS omgeving. Dit bedrijf is diverse malen genomineerd voor een award in de categorie: beste innovatieve software en dit jaar voor de prestigieuze computable award.

Sinds de oprichting in 2006 maken meer dan 3500 organisaties enthousiast gebruik van hun online tool. Met een team van gedreven professionals en vestigingen in Amsterdam, Londen, Berlijn, Dusseldorf, Antwerpen en Barcelona zijn zij hard op weg om hun ambities waar te maken.

Door de ongekende groei, zijn zij constant op zoek naar goede mensen die een toegevoegde waarde kunnen zijn voor de organisatie. Ben jij een gedreven, gepassioneerd en ondernemend persoon en wil jij meegroeien met onze pan-europese onderneming?

Functieomschrijving

Als PHP developer werk je aan hun online applicatie, bouwt deze verder uit, verfijnt deze en denkt actief en vooruitstrevend mee over de ontwikkeling. Je werkt in een jonge en inspirerende omgeving waar je ruimte krijgt om met de nieuwste technieken te werken; Zend Framework, Jquery, JSON, Agile, SCRUM, mobiele apps, koppelingen met sociale media zoals Facebook, Twitter en Foursquare en meer!

Verantwoordelijkheden

Technische realisatie en implementatie (zelfstandig of in teamverband) van (deel)projecten van het systeem;
Vanuit technisch oogpunt meedenken met invulling van het systeem;
Verbeteren van het gebruiksgemak van onze tool in samenwerking met de marketingafdeling.

Opleiding en ervaring

Aantoonbare en gedegen kennis van PHP5.x, Zend Framework en MySQL;
Aantoonbare en gedegen ervaring met object georiënteerd programmeren;
Kennis van HTML(5), XML en CSS;
Kennis van PHPUnit, GIT, MVC, JSON en SOAP is een pré;
Ervaring met “high volume” websites en databases is een pré.

Persoonlijke eigenschappen

Verantwoordelijk en resultaatgericht;
Communicatief sterk;
In staat zelfstandig en projectmatig te werken.

Interesse?

Als je jezelf herkent in het bovenstaande profiel nodigen we je uit om te solliciteren. Stuur per email je CV naar Jacco Visser – J.visser@php-professionals.nl.

Voor vragen of meer informatie kun je ook kijken op onze website: www.php-professionals.nl of telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 020-8200 675.

We horen graag van je!

Jacco Visser
Senior Recruitment Consultant

Keywords: PHP, PHP4, PHP5, PHP en OOP, OO, MySQL, HTML, CSS, Javascript, JQuery, Zend, CodeIgniter, Symfony, CakePHP, Yii, Drupal, Joomla!, PHP en Amsterdam, Amsterdam, PHP Developer, PHP Programmeur, PHP ontwikkelaar,
Gewijzigd op 18/07/2012 17:42:04 door Jacco Visser
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.