PHP variabele naar HTML

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

J Oostveen

J Oostveen

12/03/2011 15:21:44
Quote Anchor link
Deze code:
<form name="myform4">
<input type=""text" name="formvar" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php phpvar=10; echo phpvar; ?>
"> </form>

geeft als resultaat:

een tekstvak met als variabele
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php phpvar=10; echo phpvar; ?>


Ik doe iets niet goed. Enkele of dubbele aanhalingstekens, het maakt niet uit.
Is er misschien iets mis met mijn instellingen?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 12:02:22
 
Jasper DS

Jasper DS

12/03/2011 15:22:29
Quote Anchor link
is het niet $phpvar idpv phpvar?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

12/03/2011 15:23:46
Quote Anchor link
Krijg je letterlijk dat stukje PHP code te zien? Zo ja, weet je zeker dat PHP wel geïnstalleerd is op je webserver?
 
J Oostveen

J Oostveen

12/03/2011 19:25:38
Quote Anchor link
Misschien wel niet ... ik heb wampserver geïnstalleerd onder windows 7. Dat lijkt te werken. Ik zie in ieder geval phpinfo en kan phpadmin ook aan de gang hebben. Hoe kan ik anders controleren of php wel degelijk is geïnstalleerd en werkt?

Toevoeging op 12/03/2011 19:26:27:

Blanche - op 12/03/2011 15:23:46:
Krijg je letterlijk dat stukje PHP code te zien? Zo ja, weet je zeker dat PHP wel geïnstalleerd is op je webserver?


Ja dus... ik krijg letterlijk dat stukje code te zien
 
Sander A

Sander A

12/03/2011 19:30:38
Quote Anchor link
Wat is je host?
 
Jasper DS

Jasper DS

12/03/2011 19:31:01
Quote Anchor link
is je bestand wel .php?
 
J Oostveen

J Oostveen

12/03/2011 19:34:06
Quote Anchor link
host is localhost
bestand is zeker .php

Toevoeging op 12/03/2011 19:36:10:

localhost/index.php werkt wel degelijk en geeft de index van wampserver
 
J Oostveen

J Oostveen

14/03/2011 17:48:27
Quote Anchor link
probleem opgelost. De directory kon niet gevonden worden, dus inderdaad een instellingsprobleempje.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.