PHP Versie updaten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Colin aaaaaaa

Colin aaaaaaa

17/02/2007 15:55:00
Quote Anchor link
Ik heb een vraag. Ik heb eenw website (www.runescapenederland.nl) die draait op PHP4. Er zijn nou nieuwe versies uitgekomen van PHP5, en ik wil die updaten. Ik heb de Full Source code (het zipje) gedownload, maar ik weet niet wat ik moet doen... Van de install.txt wordt ik ook niet veel wijzer.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 22:39:33
 
- -

- -

17/02/2007 16:00:00
Quote Anchor link
Ik heb hetzelfde probleem. Ik heb de PHP 5.2.1 installer gedownload voor Windows en gestart, maar volgens php_info(); heb ik nog steeds PHP 5.1.4.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

17/02/2007 16:17:00
Quote Anchor link
Colin, beheer je zelf de server wel?
 
Colin aaaaaaa

Colin aaaaaaa

17/02/2007 16:24:00
Quote Anchor link
Wat bedoel je?

Hij is gehost bij www.hosting2go.nl als je dat bedoelt...
 
Nick Mulder

Nick Mulder

17/02/2007 16:26:00
Quote Anchor link
Ja dan ben je kansloos... lees hun FAQ maar eens...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Mulder
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

17/02/2007 16:28:00
Quote Anchor link
Dan heb je zelf de rechten niet om PHP te updaten, en zul je je moeten wenden tot de hoster.
 
- -

- -

17/02/2007 16:30:00
Quote Anchor link
Maar ik beheer de server wel zelf.
 
Nick Mulder

Nick Mulder

17/02/2007 16:32:00
Quote Anchor link
Herjan schreef op 17.02.2007 16:30:
Maar ik beheer de server wel zelf.

Hehe, het is shared hosting... ik weet niet hoor maar ik zit er zelf ook... als je de server local hebt staan en dus ook leuk een monitor er aan zou kunnen hangen, maakte je miss. een kans... je moet ook een .exe draaien...
 
- -

- -

17/02/2007 16:34:00
Quote Anchor link
Ik draai hier gewoon op m'n eigen PC XAMPP, en kan dus alles beheren wat ik maar wil. Ik krijg alleen die nieuwe PHP niet geïnstalleerd.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Nick Mulder

Nick Mulder

17/02/2007 17:12:00
Quote Anchor link
Ik zat ff niet op te letten op de naam... ik dacht dat je nog colin was =P
 
- -

- -

17/02/2007 19:30:00
Quote Anchor link
Ok, maar dat ben ik dus niet ;-) Weet iemand een oplossing?

(lalala, geen bump hoor ;))
 
Nick Mulder

Nick Mulder

17/02/2007 19:46:00
Quote Anchor link
Heb je alle copy paste bestanden vervangen?
 
- -

- -

17/02/2007 21:10:00
Quote Anchor link
Uhm, nee :S
 
Nick Mulder

Nick Mulder

17/02/2007 21:13:00
Quote Anchor link
Probeer eens gewoon alle verplichte bestanden (zie de tut op i-cey.net) uit php 5.2.1 zipje te halen en te vervangen...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.