PHP verspringt in IE8, maar is goed in Chrome en FF.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ruben Fonteijne

Ruben Fonteijne

07/03/2012 14:04:22
Quote Anchor link
Hallo,

het probleem voor mijn website (www.worldtourgear.nl) is dat de rechtertabel met de fiets, het logo en de auto goed staan in Chrome en FireFox. In IE8 verspringt ie 4 pixels naar beneden. Heb in de style.css al geprobeerd aan te passen zodat ie in IE8 goed staat, maar dan springt ie in Chrome en FireFox 4 pixels omhoog. Heeft iemand hier een oplossing voor? Zie hieronder voor de codes. Mocht je nog andere codes nodig hebben, hoor ik het wel. Als voorbeeld heb ik de teampagina van Rabobank gekozen.

style.css
.kopen
{
margin: 0px 0px 0px 8px;
color:#000000;
float: left;
align: center;
}

.logo
{
background-image:url("../images/logo.png");
background-repeat:no-repeat;
height: 44px;
width: 198px;
float: left;
margin: 10px 0px 0px 8px;
}

.carrabobank
{
background-image:url("../images/carrabobank.png");
background-repeat:no-repeat;
height: 126px;
width: 198px;
float: left;
margin: 10px 0px 0px 8px;
}

teaminforabobank.php
<div class="kopen">
<a href="javascript:warp()"><img src="images/kleding.png" name="targetimage" border=0></a>
<a href="start" onMouseover="changeimage(myimages[0],this.href)"></a>
<a href="helm" onMouseover="changeimage(myimages[0],this.href)"></a>
<a href="bril" onMouseover="changeimage(myimages[1],this.href)"></a>
<a href="shirt" onMouseover="changeimage(myimages[2],this.href)"></a>
<a href="broek" onMouseover="changeimage(myimages[3],this.href)"></a>
<a href="sokken" onMouseover="changeimage(myimages[4],this.href)"></a>
</div>
<div class="clear"></div>
<div class="logo"></div>
<div class="clear"></div>
<div class="carrabobank">
<a href="images/carrabobankgroot.png" class="image"><img src='images/carrabobank.png'></img></a>
</div>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 19:09:53
 
Albert de Wit

Albert de Wit

07/03/2012 15:52:16
Quote Anchor link
Het klinkt misschien heel lullig maar Internet explorer ligt altijd dwars.

Chrome en Firefox gebruiken normen die o.a. programmeren makkelijker maken en verbeteren soms zelfs fouten van de programmeur. Internet Explorer doet dit niet. Je kunt wel proberen of Internet Explorer 9 werkt.
 
Mathias B

Mathias B

07/03/2012 16:12:57
Quote Anchor link
Je kunt ook stijlen toevoegen die enkel gelden voor ie-browsers http://www.quirksmode.org/css/condcom.html

In ie9 werkt het volgens mij.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.