PHP via SSH aansturing script andere webserver

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roy Buijs

Roy Buijs

08/12/2007 21:44:00
Quote Anchor link
Ik heb het volgende probleem.
Als ik ssh gebruik via php, naar een andere webserver toe, werkt alles naar behoren.
Het enige probleem is, ik kan geen script opstarten.
Ik kan dus wel txt files aanmaken, directory wisselen, alleen ik kan geen script opstarten.
hierbij een voorbeeld die werkt:
$stream = ssh2_exec($connection, 'echo "het werkt" > hhsshtest.txt' );
en hier die niet werkt:
$stream = ssh2_exec($connection, './tnfcoduo1.sh start; echo "endofcommand"' );
Dit draait op een php5 linux server.
Mis ik iets in mijn libraries? of is dit een beveiliging die ik ergens uit moet zetten?
Dit script loopt namelijk perfect op een php4 server.
Alvast bedankt voor de antwoorden

grtz Roy
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 06:40:45
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

08/12/2007 21:47:00
Quote Anchor link
En via een terminal? Lukt het dan wel? Kan zijn dat je niet de juiste rechten hebt.
 
Roy Buijs

Roy Buijs

08/12/2007 21:49:00
Quote Anchor link
Ja als ik inlog via bv. putty, kan ik via de commandline alles gewoon aansturen.
 
Roy Buijs

Roy Buijs

09/12/2007 23:40:00
Quote Anchor link
^up^
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.