PHP voor beginners tutorials

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

05/04/2012 18:06:05
Quote Anchor link
Beste,

Ik heb een tutorial aangemaakt, nou wil ik echter een pagina met PHP plaatsen, maar dit word steeds door de code tag omsloten, waardoor hele delen niet meer fijn te lezen zijn.

Is er misschien een oplossing voor? Huidige situatie: http://www.phphulp.nl/php/tutorial/php-algemeen/php-voor-beginners-/776/binnen-2-uur-online-variabelen-in-de-praktijk-/2102/
Gewijzigd op 05/04/2012 18:19:37 door
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:02:16
 
Kris Peeters

Kris Peeters

05/04/2012 21:01:09
Quote Anchor link
Het is een beetje lomp, maar het kan wel op deze manier.
Als iemand iets beter weet, laat het vooral weten.

Als je wil weten hoe, klik op mijn quote knop, dan zie je het.

<?php

en

?>


ps.
Ooit waren hier ook ignore tags <?php Eens zien of die nog werken

O ja, blijkbaar wel. Als je wil dat de php tags als tekst worden getoond, wrap ze dan in ignore tags.
Gewijzigd op 05/04/2012 21:02:27 door Kris Peeters
 

05/04/2012 22:30:41
Quote Anchor link
Kris Peeters op 05/04/2012 21:01:09:
Het is een beetje lomp, maar het kan wel op deze manier.
Als iemand iets beter weet, laat het vooral weten.

Als je wil weten hoe, klik op mijn quote knop, dan zie je het.

<?php

en

?>


ps.
Ooit waren hier ook ignore tags <?php Eens zien of die nog werken

O ja, blijkbaar wel. Als je wil dat de php tags als tekst worden getoond, wrap ze dan in ignore tags.


Bedankt :D
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

05/04/2012 22:59:54
Quote Anchor link
http://www.chilmusic.x10.mx/loginsystem/example/

zo moet het DUS niet hier op PHPHULP is al vaak genoeg gezecht DENK AAN JE BEVEILIGING en op deze site is dat dus niet van toepassing als je bij inlog en pass dit in vult or=1'1 dan krijg je en SQL syntrax error dit script werd laatst als hier online gezet als tutorial slecht voorbeeld

PS:geen gebruik gemaakt van beveiliging
gebruik daarom altijd mysql_real_escape_string in je query
 

05/04/2012 23:10:01
Quote Anchor link
Nick, je zit fout hier:P
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

05/04/2012 23:10:19
Quote Anchor link
fout hoezo ?
 

05/04/2012 23:27:31
Quote Anchor link
Het gaat totaal niet over dit onderwerp? Zelfs niet over de tutorial.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.