PHP vraagteken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Patrick S

Patrick S

18/05/2009 08:27:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een php script, en ik krijg een foutmelding.
Ik heb het volgende:
PHP:
$link = pagina.php?nummer=1;

Ik denk dat het komt door het vraagteken, maar hoe kan ik zorgen dat het wel werkt en er alsnog een vraagteken blijft want als er geen vraagteken staat werkt de url niet meer
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Patrick S
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 12:10:35
 
Jaron T

Jaron T

18/05/2009 08:34:00
Quote Anchor link
probeer eens :

$link = "pagina.php?nummer=1";
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

18/05/2009 08:35:00
Quote Anchor link
1 mischien is het handig als je de volgende keer de foutmelding er bij zet?
2 probeer dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$link = 'pagina.php?nummer=1';
 
Patrick S

Patrick S

18/05/2009 08:40:00
Quote Anchor link
Ja het werkt nu wel :P
Nu werkt me hele php script
 
Jaron T

Jaron T

19/05/2009 09:51:00
Quote Anchor link
oké bedankt!!

graag gedaan :)
 

19/05/2009 10:30:00
Quote Anchor link
$link is een variabele. De waarde die je erin wilt doen is een string, dus moet je er quotes om heen doen. (Zoals RVW zegt: Single quotes). Als je een functie gebruikt mag je juist geen quotes gebruiken. Ook als je een integer gebruikt (een getal dus) heb je geen quotes nodig.

Geld overigens ook voor SQL, maar daar moet je het natuurlijk ook nog beveiligen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.