[PHP] warning : Cannot modify header information

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Elnijnos

Elnijnos

09/08/2004 18:46:00
Quote Anchor link
ik krijg nu een vage foutmelding ,

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/evildesigners.com/meldaan.php:5) in /home/evildesigners.com/meldaan.php on line 50

ik heb in andere topics die ook over dit onderwerp de oplossingen proberen toepassen maar niets is gelukt ,

mijn php code in deeltjes :p ->

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
session_start();
echo '<body link="#FFFFFF" vlink="#FFFFFF" alink="#FF0000" text="#FFFFFF" bgcolor="#000000">
<div align="center">
<table border="1" width="100%" id="table1" bgcolor="#3D3E43"><tr><td> '
;    
include("config.php");
...
?>


en dit is de lijn waar de fout zit ( zegt hij )
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$md5_pass
= md5($_POST[...) VALUES ('$ID','$_POST['username]','$md5_pass...)") or die (mysql_error());
header("
Location: meldaan.php?go=aangemeld");
}
else{ ...
?>


ik zie geen fouten of wel :s:s als ik die header("Location: meldaan.php?go=aangemeld");
weglaad werkt alles maar die moet er nu helaas zijn
Gewijzigd op 09/08/2004 18:47:00 door Elnijnos
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 15:59:02
 
Dutchcamel

dutchcamel

09/08/2004 18:51:00
Quote Anchor link
Je echo'd iets en daarna verstuur je een header, dat mag niet...
Zo te zien staat het in een if / else stuk, en bij de if gebruik je de header. Lijkt me dat je dan bij de else pas de echo nodig hebt dus verplaats het stuk

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
echo '<body link="#FFFFFF" vlink="#FFFFFF" alink="#FF0000" text="#FFFFFF" bgcolor="#000000">
<div align="center">
<table border="1" width="100%" id="table1" bgcolor="#3D3E43"><tr><td> '
;
?>


naar de else {, dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
   ....
}

else{
echo '<body link="#FFFFFF" vlink="#FFFFFF" alink="#FF0000" text="#FFFFFF" bgcolor="#000000">
<div align="center">
<table border="1" width="100%" id="table1" bgcolor="#3D3E43"><tr><td> '
;
...

?>


En het zou moeten werken.
Gewijzigd op 09/08/2004 18:53:00 door dutchcamel
 
Elnijnos

Elnijnos

09/08/2004 18:56:00
Quote Anchor link
is er geen andere manier om hem naar een andere pagina te laten gaan dan een header en manueel ?

ik kan héél moeilijk aanpassen omdat er véél echo's gebeuren vóór de header
 
Dutchcamel

dutchcamel

09/08/2004 19:04:00
Quote Anchor link
Oh foutje.. de output begint op regel 5 en de header die de fout veroorzaakt zit op regel 50... Ik las de eerste keer dat die op regel 5 zat.

Je zou kunnen proberen in het begin van de pagina die header al te versturen op een of andere manier. Anders kun je als het echt moet ob_start(); gebruiken.

http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?id=714&cat=1
Gewijzigd op 09/08/2004 19:06:00 door dutchcamel
 
Elnijnos

Elnijnos

09/08/2004 19:49:00
Quote Anchor link
kan ik anders niets doen gelijk

de pagina herladen en enkele variabelen
meegeven ? of is dat onmogelijk :s ?

want met die ob lukt het niet :s:s: :'(:'(
Gewijzigd op 09/08/2004 19:57:00 door Elnijnos
 
B a s
Beheerder

B a s

09/08/2004 20:28:00
Quote Anchor link
wt je kunt doen is een niet-php-oplossing.. je geeft dan een stukje javascript mee.. (werkt niet bij gebruikers die geen javascript hebben geactiveerd, zijn er weinig, maar zijn er wel):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo "<script language=\"JavaScript\" type=\"text/javascript\">window.location='redirect_pagina.html'</script>";
?>
 
Elnijnos

Elnijnos

09/08/2004 20:31:00
Quote Anchor link
ja dit werkt mega bedankt <:o)<:o)<:o)

1000x dank ;)
 
Elnijnos

Elnijnos

09/08/2004 20:39:00
Quote Anchor link
maareuh is het normaal dat nu in mijn editor alles
blauw kleurd na die code ?

ma het werkt wel :s:s:s
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.