[PHP] warning : Cannot modify header information

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Elnijnos

Elnijnos

12/08/2004 16:53:00
Quote Anchor link
ik krijg steeds dit

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by ...

maar als ik mijn html tags weg doe dan werkt het wel , als ik ze terug zet werkt het weer niet meer :s:s:s ? wat moet ik doen
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 04:59:49
 
Dutchcamel

dutchcamel

12/08/2004 16:54:00
Quote Anchor link
Niets boven de header(); zetten. Een header moet verstuurd worden voordat de output begint.
 
Elnijnos

Elnijnos

12/08/2004 16:55:00
Quote Anchor link
maar hoe moet ik dan mijn opmaak verzorgen ?
 
Mitch X

Mitch X

12/08/2004 17:00:00
Quote Anchor link
Ze voor je html tags:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
ob_start();
?>

En na je header();
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
ob_end_flush();
?>

Dan zou ut moeten lukken :)
 
Elnijnos

Elnijnos

12/08/2004 17:06:00
Quote Anchor link
ja idd 1000x dank !!!!!

ze hadden mij deze oplossing al eens aangeboden maar ik wist niet waar ik die

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
ob_start();
?>


moest zetten , maar nu dus wel <:o)<:o)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.