PHP werkt wel op Easyphp, maar niet op server.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Waitek Cheung

Waitek Cheung

12/11/2010 12:00:35
Quote Anchor link
Ik heb de volgende script gemaakt. Het werkt wel op Easyphp, maar niet op de server.

Dit script leest een directory uit en alle onderliggende mappen. Het maakt daarna een link ervan. Kan iemand mij helpen? Op de server draaid IIS5 of helpen met een nieuwe script die wel werkt.

Dit zijn de eisen:

De script moet bepaalde directory uitlezen.
Er moet een link ervan gemaakt worden.
Het moet ook de onderliggende mappen uitlezen.

(De server ondersteund wel PHP)
Alle andere php script werkt gewoon

alvast bedankt.

<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1">
<title>Hoofdmenu</title>
</head>
<body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
<div id="Html1" style="position:absolute;overflow:auto;left:0px;top:0px;width:701px;height:568px;z-index:0">

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

function get_data ($from = "./*")
  {

  foreach (glob ($from) as $name)
     {

        if ( is_dir ($name))
        {

           get_data ($name . "/*");
        }

           else if ($name)
           {

              
              echo "<BR>&nbsp;&bull; &nbsp; &nbsp;<a href=\"" . $name . "\" target=_blank>$name</a><BR>";
          
           }
     }  
  }

print_r (get_data ("J:\test\bericht"));
?>
</div>
</body>
</html>
Gewijzigd op 12/11/2010 12:03:35 door Waitek Cheung
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 20:27:16
 
Jel le

Jel le

12/11/2010 12:05:43
Quote Anchor link
Je zoekt nu op je J:\ schijf, die staat toch niet op je server?
Gewijzigd op 12/11/2010 12:05:56 door Jel le
 
Waitek Cheung

Waitek Cheung

12/11/2010 12:07:23
Quote Anchor link
jawel staat op dezelfde server.. Ik heb ook al geprobeerd met \\servernaam\....
 
Jel le

Jel le

12/11/2010 12:09:50
Quote Anchor link
en al maak je er nou
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
print_r(get_data());

van?
Gewijzigd op 12/11/2010 12:10:55 door Jel le
 
Waitek Cheung

Waitek Cheung

12/11/2010 12:19:35
Quote Anchor link
Dan leest die al die bestanden uit waar de php script zich momenteel bevind.
 
Jel le

Jel le

12/11/2010 12:21:20
Quote Anchor link
En welke map wil jij uitlezen dan?
 
Waitek Cheung

Waitek Cheung

12/11/2010 12:24:31
Quote Anchor link
een map op de server. De bedoeling is dat gebruikers zelf bestanden in een map kan stoppen en met dit script automatisch afleest en op de site zet.

Bijvoorbeeld de E:/(afdeling)
 
Jel le

Jel le

12/11/2010 12:28:37
Quote Anchor link
op wat voor server heb je het staan dan?
Je wilt dus de E:/ van de server doorzoeken?

Volgens mij kan dat niet.
 
Waitek Cheung

Waitek Cheung

12/11/2010 12:44:42
Quote Anchor link
Ik heb IIS staan op server a.
Op server a staat ook die directory met de gedeelde mappen.
Ik wil E:/IT/bestand.exe
test.pdf

E is de locale schijf van de server.
al die bestanden aflezen.



Toevoeging op 12/11/2010 13:18:39:

Het werkt. Bedankt Jelle ;) zonder jouw was het nooit gelukt ;). Ik heb een virtuele directory gemaakt in IIS. Daarna werkt die link wel. Zo te zien is een link alleen mogelijk als die bestanden ook op het IIS staan ;)
Gewijzigd op 12/11/2010 12:59:08 door Waitek Cheung
 
Jel le

Jel le

12/11/2010 13:38:46
Quote Anchor link
Nou dat is mooi,
graag gedaan.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.