phpBB login integreren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »
Bart Defraye

Bart Defraye

28/02/2006 16:47:00
Quote Anchor link
Dit forum een beetje doorzocht maar niets gevonden wat ik zocht
op het forum van phpbb zenden ze me allemaal naar dezelfde tutorial maar die is te moeilijk voor me aangezien ze niet alles stap per stap uitleggen

ik zou dus op mijn site
www.denoane.be

willen dat de mensen kunnen inloggen met hun account van op het forum en enkel deze mensen pictures.php kunnen bekijken.

Iemand een idee?

thx!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 19:06:32
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

28/02/2006 17:01:00
Quote Anchor link
Oplossing1)
Gemakkelijk, je pakt een inlog systeem die de gebruikersnaam en wachtwoord (md5) uit de phpbb tabel haalt. Echter, je maakt dan gebruik van de tabel, niet het systeem... dus je gebruikers zullen apart moeten inloggen voor het forum en je normale website.

Oplossing2)
Is iets ingewikkelder, en ik denk dat dit net iets te hoog gegrepen ligt voor je. Maar dat is dus te kijken wat er in de sessie van phpbb opgeslagen word, en of je dat dus kunt hergebruiken. Soort reverse engineering. Of je vind ergens een handige tutorial op internet.
 
Bart Defraye

Bart Defraye

28/02/2006 17:03:00
Quote Anchor link
kdenk dat ik het dan best bij oplossing 1 hou zeker :)
als ze dan inloggen voor pictures.php bijvoorbeeld, worden ze dan uitgelogd op het forum?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

28/02/2006 17:09:00
Quote Anchor link
Nope. Je gebruikt alleen de tabellen van phpbb :), en je maakt dan je eigen sessie. Beetje lossenpolsen werk:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<?php
if (isset($_POST['login']))
{

    $db_server     = '';
    $db_name     = '';
    $username     = '';
    $password     = '';

    $dbh = mysql_connect($db_server,$username,$password) or die
        ("Sorry, we konden geen verbinding maken met de databaseserver! Controlleer je instellingen.");

    $db = mysql_select_db($db_name) or die
        ("We konden wel verbinding maken met de databaseserver, alleen konden we de juiste database niet vinden!");

    if(!isset($_POST['naam']) && !isset($_POST['wachtwoord']))
    {

        echo 'Wel alles invullen ey!';
        exit;
    }

            
    $naam         = mysql_real_escape_string($_POST['naam']);
    $wachtwoord = mysql_real_escape_string(md5($_POST['wachtwoord']));

    if($naam == "Anonymous")
    {

        echo 'Neppert!';
        exit;
    }

    
    $query         = "SELECT * FROM phpbb_users WHERE username = '".$naam."' AND user_password = '".$wachtwoord."'";
    $resultaat     = mysql_query($query) or die(mysql_error());
    $aantal        = mysql_num_rows($resultaat);
    
    if($aantal == 1)
    {

        $_SESSION['login']     = 1337;
    }
else{
        echo 'Sorry, er gaat iets fout! Waarschijnlijk is je gebruikersnaam of wachtwoord onjuist.';
    }
}

?>


Eventueel kan je ook nog extra gegevens ophalen uit die query voor een begroeting of voor in de sessie.
 
Bart Defraye

Bart Defraye

28/02/2006 17:14:00
Quote Anchor link
oké thx
nu nog enkel men login.htm zelf aanmaken dan?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

28/02/2006 17:17:00
Quote Anchor link
if (isset($_POST['login']))
{
blabla
}

zou je natuurlijk ook kunnen veranderen in

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{

//blabla
}else{
//Er is geen submit, dus hier komt jou inlog formuliertje
}
?>


Dan ben je er al bijna :).
 
Bart Defraye

Bart Defraye

28/02/2006 17:21:00
Quote Anchor link
merci direct keer proberen zi ;)
 
Cake Masher

Cake Masher

28/02/2006 17:27:00
Quote Anchor link
Je kan het ook zo doen.. mischien vinden mensen het stom of voor noobs maar ik vind het wel handig..


Maak een tabel aan met de naam: Online (of anders)

Dan zet je bij de phpBB login systeem die regeltjes dat er in die online tabel je naam, wachtwoord en ip komt te staan..

Als je dan dit bij download of zo doet dan hoef je maar 1 keer in te loggen:

($user moet inlog naam zijn en $pass wachtwoord)

$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$select = mysql_query("SELECT * FROM Online WHERE user = '$user' AND pass = '$pass'");

if (!select)
{
echo "'Je bent niet ingelogt!";
}else{
//je script hier
}

Ik weet ook niet zeker als dat werkt wat ik net heb getypt.. ik maak namelijk zoon beetje altijd van die stomme fouten..
 
Bart Defraye

Bart Defraye

01/03/2006 12:48:00
Quote Anchor link
hmmm zou iemand nog de html code van die login kunnen invoegen ook in dat scriptje van Arjan?
krijg het namelijk nog altijd nie werkende :$
 
Bart Defraye

Bart Defraye

02/03/2006 15:06:00
Quote Anchor link
tlukt me echt niet :(
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

02/03/2006 15:19:00
Quote Anchor link
Meer dan een veld 'naam' en 'wachtwoord' is het niet.
 
Bart Defraye

Bart Defraye

02/03/2006 15:34:00
Quote Anchor link
kzegget men phpkennis is nihil maar dit moet ik op men site krijgen :)

wat is hier mis aan?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{

    $db_server     = 'mysqlhost';
    $db_name     = 'xxx';
    $username     = 'xxx';
    $password     = 'xxx';

    $dbh = mysql_connect($db_server,$username,$password) or die
        ("Sorry, we konden geen verbinding maken met de databaseserver! Controlleer je instellingen.");

    $db = mysql_select_db($db_name) or die
        ("We konden wel verbinding maken met de databaseserver, alleen konden we de juiste database niet vinden!");

    if(!isset($_POST['naam']) && !isset($_POST['wachtwoord']))
    {

        echo 'Wel alles invullen ey!';
        exit;
    }

            
    $naam         = mysql_real_escape_string($_POST['naam']);
    $wachtwoord = mysql_real_escape_string(md5($_POST['wachtwoord']));

    if($naam == "Anonymous")
    {

        echo 'Neppert!';
        exit;
    }

    
    $query         = "SELECT * FROM phpbb_users WHERE username = '".$naam."' AND user_password = '".$wachtwoord."'";
    $resultaat     = mysql_query($query) or die(mysql_error());
    $aantal        = mysql_num_rows($resultaat);
    
    if($aantal == 1)
    {

        $_SESSION['login']     = 1337;
    }
else{
        echo 'Sorry, er gaat iets fout! Waarschijnlijk is je gebruikersnaam of wachtwoord onjuist.';
    }
}

else{
?>

<form name="login" method="post" action="">
      naam
  <input name="naam" type="text" id="naam" tabindex="1">
<br>
    pass
    <input name="paswoord" type="password" id="paswoord" tabindex="2">
<br>
    <input type="submit" name="Submit" value="Submit">
</form>
<?php
}
?>
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

02/03/2006 15:50:00
Quote Anchor link
action="" is leeg, dat is vaak niet handig.
 
Bart Defraye

Bart Defraye

02/03/2006 15:58:00
Quote Anchor link
<form name="login" method="post" action="login.php?redirect=pictures.php">
naam
<input name="naam" type="text" id="naam" tabindex="1">
<br>
pass
<input name="paswoord" type="password" id="paswoord" tabindex="2">
<br>
<input type="submit" name="Submit" value="Submit">

na enig opzoekingswerk maarja;..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.