phpBB

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »
Raymonn

raymonn

28/09/2006 18:44:00
Quote Anchor link
Een vriend van me heeft een forum, nou wil hij er wat dingen aan kunnen veranderen, en vroeg hij het aan mij, zelf heb ik geen verstand van phpBB dus wie zou mij kunnen helpen?

Alvast bedankt,

(pm anders even)
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 17:57:22
 
Niek s

niek s

28/09/2006 18:49:00
Quote Anchor link
wat moet er verrandert worden?
 
Raymonn

raymonn

28/09/2006 18:57:00
Quote Anchor link
hij wil banners(/Addsense) er in kunnen in kunnen plaatsen, en onder partner logo's (gelinkt)

Hij heeft ook een syle aangepast en wil de copyright aanpassen (iets er bij zetten).

Hij wil ook in een bericht wondows media player met stream weergeven, is standaard mogelijk?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door raymonn
 
Zap

zap

28/09/2006 19:11:00
Quote Anchor link
Je moet eens googlele naar phpbb mods, ik denk dat je dan adsense al tegen komt.

En voor een stream in je post, is het denk ik het beste om gewoon voor 1 post html/php aan te zetten.

Copyright kun je (dacht ik tenminste)gewoon in de template zelf aanpassen. Open gewoon het file wat de mainpage laat zien en zoek voor de text die er nu al in de footer staat.

En dat partner logo snap ik niet helemaal maar dat kan aan mij liggen :P
 
Raymonn

raymonn

28/09/2006 19:40:00
Quote Anchor link
zap:
Je moet eens googlele naar phpbb mods, ik denk dat je dan adsense al tegen komt.

En voor een stream in je post, is het denk ik het beste om gewoon voor 1 post html/php aan te zetten.

Copyright kun je (dacht ik tenminste)gewoon in de template zelf aanpassen. Open gewoon het file wat de mainpage laat zien en zoek voor de text die er nu al in de footer staat.

En dat partner logo snap ik niet helemaal maar dat kan aan mij liggen :P


Je ziet wel eens van die logos van 125x35, die wil hij onder het forum hebben, dus nog onder de copyright. (stuk of 5)
 
Manaus

Manaus

28/09/2006 19:51:00
Quote Anchor link
lol gwn die footer.tpl aanpasse bij de template:D zo doe ik het:D
 
Benny Lava

Benny Lava

28/09/2006 19:53:00
Quote Anchor link
Dat is toch niet moeilijk.
Er zijn zat mods met kei makkelijke uitleg van install.

En je kunt gewoon de templates aanpassen, alleen het kost even tijd want je moet de goeie file vinden, als je niet weet welke. :P
 

28/09/2006 20:15:00
Quote Anchor link
als ge echte mods gebruikt dan zult ge handmatig de php files moeten aan passen en als ge het uitzicht wilt aan passen dan moet ge alle tpl files handmatig aan passen :)

als je nog vragen hebt over phpBB dan mag je het altijd aan mij vragen

ik weet wel best veel van :D
 
Raymonn

raymonn

28/09/2006 20:51:00
Quote Anchor link
Na het aangepast en geupload te hebben blijf ik de oude copyright nog zien, precies het zelfde.

de rest moet ik nog uit zoeken.
 
Martijn B

Martijn B

28/09/2006 20:55:00
Quote Anchor link
Volgens mij is er een template footer_overall kijk daar eens in.
 
Raymonn

raymonn

28/09/2006 21:11:00
Quote Anchor link
Martijn!:
Volgens mij is er een template footer_overall kijk daar eens in.


Na wat aanpassingen is het toch gelukt, uiteindelijk heb ik het in overall_footer kunnen aanpassen, nu de rest nog, wie weet hoe dat moet?
 
Raymond ---

Raymond ---

28/09/2006 21:48:00
Quote Anchor link
VGoor de stream kan je mischien een nieuwe ubb tag maken:

[emb]http://www.jouw-url/filmpje.wmv[/emb]

en dan dit er achter zetten:

<embed src="http://www.jouw-url/filmpje.wmv" width="250" height="250"></embed>



Of bedoelde je dat niet?
 
Raymonn

raymonn

28/09/2006 22:18:00
Quote Anchor link
Raymond:
VGoor de stream kan je mischien een nieuwe ubb tag maken:

[emb]http://www.jouw-url/filmpje.wmv[/emb]

en dan dit er achter zetten:

<embed src="http://www.jouw-url/filmpje.wmv" width="250" height="250"></embed>



Of bedoelde je dat niet?


Ik bedoel dat als je een clip of stream bekijkt/luistert dat je windows media player er in krijgt, zon balkje of schermpje.
 
Zap

zap

28/09/2006 22:44:00
Quote Anchor link
@raymonn, dan moet je gewoon eens zoeken hoe je filmpjes moet stremen, (en dan pakt hij meestal gelijk wm player) Maar dit zullen wss html/php codes zijn en die kun je niet zomaar plaatsen op het forum, dan zou je daarvoor even rechten moeten geven.

En anders idd ubb tags, maar dan kan iedereen die gebruiken. Maar volgens mij zijn dit soort mods er al..
Kijk eens op deze sites:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
http://www.phpbb.com/mods/
http://www.phpbbhacks.com/
http://www.siteground.com/phpbb_mods.htm
http://www.phpbbstyles.com/
http://www.google.com/search?q=phpbb+mod&hl=en&lr=&start=0&sa=N


Het is niet zo heel moeilijk om google te gebruiken ;)
 
Raymond ---

Raymond ---

29/09/2006 09:10:00
Quote Anchor link
Een filmpje kan je gewoon zo weergeven, hij pakt hem standaard met de door de gebruiker geinstalleerde plug-in hiervoor. Bij IE is dat WM, bij Firefox moet de gebruiker eerst de plug-in installeren.

<embed src="http://www.jouw-url/filmpje.wmv" width="250" height="250"></embed>
 
Raymonn

raymonn

29/09/2006 21:40:00
Quote Anchor link
Raymond:
Een filmpje kan je gewoon zo weergeven, hij pakt hem standaard met de door de gebruiker geinstalleerde plug-in hiervoor. Bij IE is dat WM, bij Firefox moet de gebruiker eerst de plug-in installeren.

<embed src="http://www.jouw-url/filmpje.wmv" width="250" height="250"></embed>


doet het niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.