[PHP]Code

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »
Gebruiker PHP

Gebruiker PHP

03/05/2006 23:11:00
Quote Anchor link
Heyz

Alles wat tussen de [*code*] tags staat krijg ik niet meer terug

Index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
include "inc/functions.inc.php";
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){
    echo parse_ubb(safe_output(highlight_encode($_POST['input'])));
}
else{
    ?>

        Test hier mijn UBB parser, nog niet af.
        <form method="post" action="index.php">
            <textarea name="input" cols="75" rows="35"></textarea>
            <Br />
            <input type="submit" value="Parse" />
        </form>
    <?php
}
?>


Klik hier voor de gebruikte functies


Iemand een idee hoe ik dit ga oplossen?>

Ty alvast
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gebruiker PHP
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 18:02:25
 
Gebruiker PHP

Gebruiker PHP

03/05/2006 23:12:00
Quote Anchor link
Srry.. foutje:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gebruiker PHP
 
Eris -

Eris -

03/05/2006 23:18:00
Quote Anchor link
$output = preg_replace("#\[code\](.*?)\[/code\]#si", "".base64_decode('\\1')."", $output);

Dit is het probleem
Je witl hem hightlighten?
 
Gebruiker PHP

Gebruiker PHP

03/05/2006 23:21:00
Quote Anchor link
Ik wil heb eerst highlighten en dan encoden zodat hij niet word geparsed door de ubb parser en in de parser weer decoden zodat hij word teruggegeven..
 
Eris -

Eris -

03/05/2006 23:30:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
<?php
[code]
//function.php
//ubb phraser

function showsource($text){
    $text = str_replace("<br />","",$text);
    $text = str_replace("&lt;","<",$text);
    $text = str_replace("&gt;",">",$text);
    ob_start();
    highlight_string(stripslashes($text));
    $source = ob_get_contents();
    ob_end_clean();
    $source = explode('<br />',$source);
    $geheel .= '</p><div id="code"><div id="num"><code id="select">';

    for ($i = 1; $i < count($source)+1; $i++) {
        $geheel .= $i.'.<br />';
    }


    $geheel .= '</code></div><code>';
    for ($i = 0; $i < count($source); $i++) {
        $src .= $source[$i].'<br />';
    }

    $src .= $source[count($source)];

    $geheel .= $src.'</code></div><p>';

     $geheel = str_replace('&amp;','&',$geheel);
     $geheel = str_replace('<font color="','<span style="color:',$geheel);
     $geheel = str_replace("</font>","</span>",$geheel);
    return $geheel;
}
function
ubb($text)
{

global $basedir;
//replace html/php
$text = htmlentities($text);
$text = preg_replace('/\[quote\](.*?)\[\/quote\]/si','<div class="quote">\\1</div>',$text);
$text = nl2br($text);
$smiley = array(':)',';)',':D','8)',':p',':rolleyes:',':S',':@',':(',':O',':|',':cry:');
$image = array('smile','wink','laughing','cool','tongue','rolleyes','confused','angry','sad','surprised','wasset','crying');
for($s=0;$s < 12; $s++)
{

$smil = "<img src=\"".$basedir."images/smiles/".$image[$s].".gif\" alt=\"(".$image[$s].")\" />";
$text = str_replace($smiley[$s],$smil, $text);
}

 //layout

 $text = preg_replace('/\[b\](.*?)\[\/b\]/si','<strong>\\1</strong>',$text);
 $text = preg_replace('/\[i\](.*?)\[\/i\]/si','<em>\\1</em>',$text);
 $text = preg_replace('/\[u\](.*?)\[\/u\]/si','<span class="underline">\\1</span>',$text);

 //images

$text = preg_replace("#\[img\](http(s)?://)([a-zA-Z0-9\-\.,\?!%\*_\#:;~\\&$@\/=\+]+)\[/img\]#", "<img src='\\1\\3' alt='\\1\\3'/>", $text);
 $images = array();
 $replace = array();
 $images[0] = '#\[img height=([0-9]*?) width=([0-9]*?)\](.*?)\[\/img\]#si';
 $images[1] = '#\[img width=([0-9]*?) height=([0-9]*?)\](.*?)\[\/img\]#si';
 $images[2] = '#\[imgl\](.*?)\[\/imgl\]#si';
 $images[3] = '#\[imgr\](.*?)\[\/imgr\]#si';
 $replace[0] = '<img src="\\3" height="\\1" width="\\2" alt="\\3"/>';
 $replace[1] = '<img src="\\3" height="\\2" width="\\1" alt="\\3"/>';
 $replace[2] = '<img scr="\\1" class="imageleft" alt="\\1"/>';
 $replace[3] = '<img scr="\\1" class="imageright" alt="\\1"/>';
 $text = preg_replace($images,$replace,$text);

 //links

 $linktype = array();
 $replacement = array();
 $linktype[0] = '#\[url\]([a-z]*?://){1}(.*?)\[\/url\]#si';
 $replacement[0] = '<a href="\\1\\2" rel="external">\\1\\2</a>';
 $linktype[1] = '#\[url\](.*?)\[\/url\]#si';
 $replacement[1] = '<a href="http://\\1" rel="external">\\1</a>';
 $linktype[2] = '#\[url=([a-z]*?://){1}(.*?)\](.*?)\[\/url\]#si';
 $replacement[2] = '<a href="\\1\\2" rel="external">\\3</a>';
 $linktype[3] = '#\[url=(.*?)\](.*?)\[\/url\]#si';
 $replacement[3] = '<a href="http://\\1" rel="external">\\2</a>';
 $linktype[4] = '#\[email\](.*?)\[\/email\]#si';
 $replacement[4] = '<a href="mailto:\\1">\\1</a>';
 $linktype[5] = '#\[email=(.*?)\](.*?)\[\/email\]#si';
 $replacement[5] = '<a href="mailto:\\1">\\2</a>';
 $text = preg_replace($linktype,$replacement,$text);

 //other nice options:
 $text = preg_replace('/\[warning\](.*?)\[\/warning\]/si','</p><div class="warning">\\1</div><p>',$text);
 $text = preg_replace('/\[code\](.*?)\[\/code\]/esiU', "showsource('$1')",$text);
 $text = preg_replace('/\[quote\](.*?)\[\/quote\]/si','</p><div class="quote">\\1</div><p>',$text);
 $text = preg_replace('/\[quote=([0-9]*?),(.*?)\](.*?)\[\/quote\]/si','</p><div class="quote"><a href="#reactie\\1">\\2</a><br />\\3</div><p>',$text);

//Om als voorbeeld BB weer tegen moeten [ BB ] om gezet worden naar [BB]
 $text = preg_replace('/\[ (.*?) \](.*?)\[ \/(.*?) \]/si','[\\1]\\2[/\\3]',$text);
 return $text;
}
function
newsletter($text)
{

//replace html/php
$text = htmlentities($text);
$text = nl2br($text);
 //layout

 $text = preg_replace('/\[b\](.*?)\[\/b\]/si','<strong>\\1</strong>',$text);
 $text = preg_replace('/\[i\](.*?)\[\/i\]/si','<em>\\1</em>',$text);
 $text = preg_replace('/\[u\](.*?)\[\/u\]/si','<span class="underline">\\1</span>',$text);

 //images

 $text = preg_replace('/\[img\](.*?)\[\/img\]/si','<img src="\\1" alt="\\1" />',$text);
 $images = array();
 $replace = array();
 $images[0] = '#\[img height=([0-9]*?) width=([0-9]*?)\](.*?)\[\/img\]#si';
 $images[1] = '#\[img width=([0-9]*?) height=([0-9]*?)\](.*?)\[\/img\]#si';
 $images[2] = '#\[imgl\](.*?)\[\/imgl\]#si';
 $images[3] = '#\[imgr\](.*?)\[\/imgr\]#si';
 $replace[0] = '<img src="\\3" height="\\1" width="\\2" alt="\\3"/>';
 $replace[1] = '<img src="\\3" height="\\2" width="\\1" alt="\\3"/>';
 $replace[2] = '<img scr="\\1" class="imageleft" alt="\\1"/>';
 $replace[3] = '<img scr="\\1" class="imageright" alt="\\1"/>';
 $text = preg_replace($images,$replace,$text);

 //links

 $linktype = array();
 $replacement = array();
 $linktype[0] = '#\[url\]([a-z]*?://){1}(.*?)\[\/url\]#si';
 $replacement[0] = '<a href="\\1\\2" rel="external">\\1\\2</a>';
 $linktype[1] = '#\[url\](.*?)\[\/url\]#si';
 $replacement[1] = '<a href="http://\\1" rel="external">\\1</a>';
 $linktype[2] = '#\[url=([a-z]*?://){1}(.*?)\](.*?)\[\/url\]#si';
 $replacement[2] = '<a href="\\1\\2" rel="external">\\3</a>';
 $linktype[3] = '#\[url=(.*?)\](.*?)\[\/url\]#si';
 $replacement[3] = '<a href="http://\\1" rel="external">\\2</a>';
 $linktype[4] = '#\[email\](.*?)\[\/email\]#si';
 $replacement[4] = '<a href="mailto:\\1">\\1</a>';
 $linktype[5] = '#\[email=(.*?)\](.*?)\[\/email\]#si';
 $replacement[5] = '<a href="mailto:\\1">\\2</a>';
 $text = preg_replace($linktype,$replacement,$text);

 //other nice options:
 $text = preg_replace('/\[warning\](.*?)\[\/warning\]/si','</p><div class="warning">\\1</div><p>',$text);
 $text = preg_replace('/\[code\](.*?)\[\/code\]/esiU', "showsource('$1')",$text);
 $text = preg_replace('/\[quote\](.*?)\[\/quote\]/si','</p><div class="quote">\\1</div><p>',$text);
 $text = preg_replace('/\[quote=([0-9]*?),(.*?)\](.*?)\[\/quote\]/si','</p><div class="quote"><a href="#reactie\\1">\\2</a><br />\\3</div><p>',$text);

//Om als voorbeeld BB weer tegen moeten [ BB ] om gezet worden naar [BB]
 $text = preg_replace('/\[ (.*?) \](.*?)\[ \/(.*?) \]/si','[\\1]\\2[/\\3]',$text);
 return $text;
}

?>

Zo los ik het altijd op :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eris -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.