PHPDEF WIN XP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johan Maas

Johan Maas

26/06/2004 17:34:00
Quote Anchor link
Ik gebruik op mijn PC WIN XP en PHPDEF.
*.php pagina's werken goed.
Ik kan uit de MYSQL DB lezen.
Maar ik kan niet de gegevens via een formulier in de db plaatsen. Ik heb foutmeldingen opgenomen in het formulier, als er lege velden zijn zou er een foutvmelding moeten komen "Het veld ... is niet ingevuld. Maar die komt ook niet.
Op de server bij mijn provider werk deze dus wel.
Mijn PC opstelling is allen voor test niet als pub webserver.
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 07:29:06
 
Mitch X

Mitch X

26/06/2004 17:40:00
Quote Anchor link
Kan je via PHP lezen?
Dan moet je ook via PHP kunnen schrijven Afbeelding
 
Johan Maas

Johan Maas

26/06/2004 17:45:00
Quote Anchor link
Dus niet?
Ik kan ook niet naar *dat bstanden schrijven.
Wel lezen.
Als ik de config op bij de provider plaats gaat het wel. Dus het zit in de PC PHPDEF config???
 
B a s
Beheerder

B a s

27/06/2004 13:41:00
Quote Anchor link
Ik weet al waardoor het komt! Gebruik superglobals, in plaats van $naam gebruik je bij een gepost formulier $_POST['naam'].

Meer informatie hierover op:
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/2/139
 
Bram Z

Bram Z

27/06/2004 13:52:00
Quote Anchor link
Ik heb ook phpdev :D en alles lukt er mee :D
 

28/06/2004 09:47:00
Quote Anchor link
Is dit dan fout?
<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $PHP_SELF; ?>
" method="POST">
Op de server provider werkt het wel!
 
Mitch X

Mitch X

28/06/2004 11:08:00
Quote Anchor link
<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $_SERVER['PHP_SELF']; ?>
" method="post">
 

29/06/2004 22:21:00
Quote Anchor link
Mitch,
Helaas werkt niet, maar wat is er anders in jou oplossing. Verschil (beter)?

<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $PHP_SELF; ?>
" method="POST">

<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $_SERVER['PHP_SELF']; ?>
" method="post">
 
Mitch X

Mitch X

29/06/2004 22:36:00
Quote Anchor link
Het gebruik van de $_SERVER manier, das beter.
En verder eigenlijk niets.

Misschien moet je eens een ander pakket gebruiken?
PHPtriad gebruikte ik als eerste en daar nooit problemen mee gehad ...
 
Bram Z

Bram Z

29/06/2004 23:38:00
Quote Anchor link
PHPdev is ook nog deftig ik gebruik het
 
John de Boer

John de Boer

30/06/2004 00:20:00
Quote Anchor link
@JP
wat moet je met echo $PHP_SELF in een form(ulier)? je moet toch n actie uitvoeren? ;-)
Het formulier kun je niet naar zichzelf laten verwijzen door n echo...
Gewijzigd op 30/06/2004 00:21:00 door John de Boer
 
Rick

Rick

30/06/2004 00:42:00
Quote Anchor link
leg uit John?
je kan het formulier best naar zichzelf laten submitten hoor

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=='POST'){
    do_ur_stuff();
}
else{
    formuliertje
}
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.