phpdev

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »
PHP Freak

PHP Freak

14/04/2004 11:26:00
Quote Anchor link
Yow mannekes, :-P
ik heb phpdev en ik heb een probleempje! :-(
Ik heb dus al PHP en MYSQL geïnstalleerd staan, maar het probleem is:
als ik in PHP de -if, -else & -elseif statements gebruik, dat ze dan niet werken! :-S
Bijvoorbeeld:
een inlog-systeem met:
if($actie == "Inloggen") {
// controleren of password en username juist zijn...
} else {
// form
}
dan zie ik het form en als ik me probeer in te loggen, dan krijg ik weer het form te zien :-S
Zou iemand weten hoe dat komt??

Alvast Bedankt :-)
 
PHP hulp

PHP hulp

30/04/2024 05:21:33
 
Bram Z

Bram Z

14/04/2004 11:43:00
Quote Anchor link
mss heb je ergens een schrijfout en heb je php errors afgezet ..
 
PHP Freak

PHP Freak

14/04/2004 12:00:00
Quote Anchor link
Quote:
mss heb je ergens een schrijfout en heb je php errors afgezet ..


nope, jammer genoeg niet. :-(
Ik zit nu al van 's morgens vroeg het probleem te proberen op te lossen.
 

14/04/2004 12:21:00
Quote Anchor link
controleer of $actie ook daadwerkelijk Inloggen is en kijk naar hoofdletters e.d. en of je hem niet ergens anders definieerd met bijv. $aktie
 
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 13:21:00
Quote Anchor link
Of geef heel je script ff :)
 
PHP Freak

PHP Freak

14/04/2004 14:36:00
Quote Anchor link
Quote:
Of geef heel je script ff :)


ok, maar het is nog maar simpel!
en wie weet zitten er nog fouten in de andere dingen ook. :-(

thx
 
PHP Freak

PHP Freak

14/04/2004 14:37:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
<?
if(empty($leerphpusername) || empty($leerphppassword)) {

echo "<p align='center' valign='middle'>
<form action='eigenwebsite.php' method='POST'>
Username:\t<input type='text' name='username'><br>
Password:\t<input type='password' name='password'><br>
<br>
<input type='submit' name='actie' value='Inloggen'>
</form>
</p>"
;

}
elseif($_POST["actie"] == "Inloggen") {

mysql_connect("localhost","root","");
mysql_select_db("leerphp_db");

$query = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE username='".$_POST["username"]."' && password='".$_POST["password"]."'") or die (mysql_error());
$rows = mysql_num_rows($query);

if($rows == 0) {

echo "Verkeerde username en/of password!";

}
else {

setcookie('leerphpusername','".$_POST["username"]."',time()+3600);
setcookie('leerphppassword','".$_POST["password"]."',time()+3600);

echo "U bent suc6vol ingelogd!<br>
<br>
<a href='eigenwebsite.php'>Doorgaan</a>"
;

}

}
else {

if(!file_exists("$leerphpusername.html")) {

echo "U hebt GEEN eigen website gemaakt!<br>
U kunt hieronder uw website maken! (Kennis: HTML)<br>
<br>
De URL: http://192.168.0.2/public/$leerphpusername.html<br>
<br>
<form action='eigenwebsite.php'>
<textarea name='tekst'></textarea><br>
<br>
<input type='submit' name='actie' value='Maak!'>
</form>"
;

}
elseif($actie == "Maak!") {

$fd = fopen("$leerphpusername.html", "w");
$write = fwrite($fd, $tekst);
fclose($fd);

echo "Website suc6vol gemaakt!<br>
<br>
<a href='eigenwebsite.php'>Ga terug</a>"
;

}
elseif($actie == "Wijzig!") {

$fd = fopen("$leerphpusername.html", "w");
$write = fwrite($fd, $tekst);
fclose($fd);

echo "Website suc6vol gewijzigd!<br>
<br>
<a href='eigenwebsite.php'>Ga terug</a>"
;

}
else {

$fd = fopen("$leerphpusername.html", "r");
$read = fread($fd, filesize("$leerphpusername.html"));
$fclose($fd);

echo "U hebt WEL een eigen website gemaakt!<br>
U kunt hieronder uw website wijzigen! (Kennis: HTML)<br>
<br>
De URL: http://192.168.0.2/public/$leerphpusername.html<br>
<br>
<form action='eigenwebsite.php'>
<textarea name='tekst'>$read</textarea><br>
<br>
<input type='submit' name='actie' value='Wijzig!'>
</form>"
;

}

}

?>


dit is em! :-D
tis nog een prutske hoor! der MOET nog meer opkomen! :-P
 
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 15:13:00
Quote Anchor link
Je moet je knopjes wel verschillende namen geven hoor :)
Die value is wat erop staat... (d8 ik)
 
PHP Freak

PHP Freak

14/04/2004 19:13:00
Quote Anchor link
Quote:
Je moet je knopjes wel verschillende namen geven hoor :)
Die value is wat erop staat... (d8 ik)


nope, dat staat nu op m'n eigen servertje op m'n computer, maar als ik dat op m'n website zelf (op het web) zet, dan werkt het wel :-S
 
PHP Freak

PHP Freak

18/04/2004 19:41:00
Quote Anchor link
Waarom reageert niemand niet meer???
K zit nu heel de tijd vast met dat probleem. :-(
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.