PHPhulp - onderhoud

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Loran DP

Loran DP

23/12/2009 12:39:00
Quote Anchor link
Wat voor onderhoud was er eigenlijk vanochtend?

PHPhulp countdown
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Loran DP
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 16:47:42
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

23/12/2009 12:42:00
Quote Anchor link
Kreeg jij ook een melding dat je een ip ban had?

http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=4&id=69653
 
Loran DP

Loran DP

23/12/2009 12:49:00
Quote Anchor link
Nee, dat phphulp onderhoud heeft
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

23/12/2009 12:50:00
Quote Anchor link
Misschien wat voorbereidingen op de nieuwste versie van PHPhulp
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

23/12/2009 12:52:00
Quote Anchor link
dat laatste denk ik. Want het is bijna zover :D

misschien een laatste testje ofzo
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/12/2009 12:56:00
Quote Anchor link
Waarom zou je uberhaupt live gaan testen?
 
Erik Rijk

Erik Rijk

23/12/2009 12:58:00
Quote Anchor link
Ik kan het niet echt test noemen... meer vervelende mensen hier die graag bugs misbruiken :(
 
Roel -

Roel -

23/12/2009 13:18:00
Quote Anchor link
Wat was er aan de hand dan?
 
Erik Rijk

Erik Rijk

23/12/2009 13:34:00
Quote Anchor link
Ben er ook nog niet helemaal achter..
Bas komt hier denk ik nog wel op terug...
 
- wes  -

- wes -

23/12/2009 13:36:00
Quote Anchor link
Sorry jongens, verkeerde query, kan gebeuren.
 
Loran DP

Loran DP

23/12/2009 14:15:00
Quote Anchor link
http://phphulp.digi-nl.com/countdown.php
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Loran DP
 

23/12/2009 14:19:00
 
TJVB tvb

TJVB tvb

23/12/2009 14:20:00
Quote Anchor link
Mr. Bean (loran) schreef op 23.12.2009 14:15:

Hij werkt niet in firefox

Waarschuwing: 09 is not a legal ECMA-262 octal constant
Bronbestand: http://phphulp.digi-nl.com/countdown.php
Regel: 82, Kolom: 28
Broncode:
countdown_clock(10, 01, 06, 09, 00, 1);
 
Loran DP

Loran DP

23/12/2009 14:28:00
Quote Anchor link
Zo beter :)
 
TJVB tvb

TJVB tvb

23/12/2009 14:36:00
Quote Anchor link
Jep
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.