PHPhulp?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

PHP erik

PHP erik

31/01/2006 13:04:00
Quote Anchor link
Dit is het moment dat ik het helemaal gehad heb. Je kunt sponsoring in de vorm van hosting aannemen, maar als die hosting dan zo ontzettend traag blijkt te zijn dat er al meerdere discussies over zijn geweest, dan moet je jezelf iets beginnen af te vragen.

Nu al twee keer vandaag:
Quote:
Warning: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on '213.239.143.87' (4) in /opt/users/k/kregeler/www.phphulp.nl/cfgs/mkdbconn.php on line 4

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /opt/users/k/kregeler/www.phphulp.nl/cfgs/mkdbconn.php on line 4

De connectie met de database is mislukt.
Probeer het over enkele minuten opnieuw. Blijf niet de pagina herladen (refreshen). Wanneer u dit wel doet wordt de database alleen nog maar meer belast. Er is een e-mail gestuurd naar één van de administrators.

Onze excuses en bedankt voor het begrip.

Het PHPhulp team


Ik heb de PHPhulp website nog nooit snel gezien. Het is altijd weer een pain in the ass.

Wat kunnen wij als gebruiker ("klant") doen om PHPhulp op een goede server te krijgen? Ik zou zelfs overwegen PHPhulp te sponsoren voor een goede server of hosting. Dit is te time- & stressconsuming. Desnoods start ik een inzamelingsactie of probeer ik een dedicated server te regelen, alles beter dan dit.

- Een nogal geirriteerde Erik

[ je laat je bedrijfskleding toch ook niet sponsoren door de Zeeman als je een 5-sterrenhotel bent?? ]

Edit:
oops, knal hem even naar Koffiehoek
Gewijzigd op 29/03/2006 00:36:00 door PHP erik
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 07:45:26
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

31/01/2006 13:07:00
Quote Anchor link
De toon is een beetje onvriendelijk, maar ik denk dat je het uiteindelijk goed bedoeld.

Overigens ben ik bereid om een paar euro's per jaar neer te leggen voor phphulp als dat moet, of we gaan de volgende meeting met de pet rond.

Hoeveel dataverkeer heeft phphulp eigenlijk op maandelijkse basis?
 
PHP erik

PHP erik

31/01/2006 13:09:00
Quote Anchor link
Quote:
De toon is een beetje onvriendelijk, maar ik denk dat je het uiteindelijk goed bedoeld.
Dat klopt, ik loop er al 2 jaar over te klagen, maar het wordt in de doofpot gestopt terwijl ik niet snap waarom. "Wij" maken dit forum wat het is, en "onze" wensen worden voor mijn gevoel genegeerd. Ga de discussie maar eens aan zou ik zeggen. Waarom jezelf [phphulp] verdedigen i.p.v. het (overduidelijke) probleem oplossen?

Edit:
Dit is natuurlijk niks persoonlijks tegen de personen die het management regelen, dit is iets tegen hun beslissingen
Gewijzigd op 31/01/2006 13:10:00 door PHP erik
 
PHP erik

PHP erik

31/01/2006 13:12:00
Quote Anchor link
Ik bied me overigens aan om gratis volledige database- en scriptoptimalisatie te doen, maar dat zal het ego van de administrators wel aantasten :)
 
Eris -

Eris -

31/01/2006 13:20:00
Quote Anchor link
[Verwijderd administrator acces bij mijn accout]
Van mij mag je...

Maar hoe kan er een slecht management zijn als er geen is.....
[/geeft weer admin acces]
 
Eris -

Eris -

31/01/2006 13:21:00
Quote Anchor link
Ohja ik durf te weden door gebruik van chaching enz.. al minimaal 5% winst te behalen is. minimaal...
 
PHP erik

PHP erik

31/01/2006 13:21:00
Quote Anchor link
Quote:
Maar hoe kan er een slecht management zijn als er geen is.....


wahahahahahahahahahahaahahahahahha

Is dat dan niet het probleem?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

31/01/2006 13:35:00
Quote Anchor link
Dat is pas een echt phphulp project... phphulp herschrijven. Als je het goed doet kan iedereen er wat van leren, je krijgt dan een echte community (want iedereen heeft er aan meegewerkt :P) en je kan dan meer functionaliteiten inbouwen.

Een automatisch ban-systeem die 'snel-geld-verdien'-posters eruit filterd. Of Criminals php'ers. :P.
 
Eric Cartman

Eric Cartman

31/01/2006 13:48:00
Quote Anchor link
Dat zou wel mooi zijn jah, en omdat iedereen wel een beetje is 'gespecialiseerd' op bebpaalde gebieden (Sebastiaan met OOP en Jelmer met AJAX bijvoorbeeld) zal het een supersite worden, waar ook nog eens veel geld mee verdiend kan worden...
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

31/01/2006 13:55:00
Quote Anchor link
Eris:
[Verwijderd administrator acces bij mijn accout]
Van mij mag je...

Maar hoe kan er een slecht management zijn als er geen is.....
[/geeft weer admin acces]


Dit geeft inderdaad te denken en heel jammer dat die er niet is want je jongens bieden toch giga veel hulp aan!!!
Ik zou wensen dat mijn forum wel php code toelaat en dan er met deze intensie van gebruik wordt gemaakt!!!
 

31/01/2006 14:06:00
Quote Anchor link
Jip:
Dat zou wel mooi zijn jah, en omdat iedereen wel een beetje is 'gespecialiseerd' op bebpaalde gebieden (Sebastiaan met OOP en Jelmer met AJAX bijvoorbeeld) zal het een supersite worden, waar ook nog eens veel geld mee verdiend kan worden...
OOP :-)

*bidt voor de heilige god van OOP*

Maar @topic: PHPHulp is idd wel wat traag. En rewrite zal geen kwaad kunnen :-)
 
EdwinG

EdwinG

31/01/2006 14:10:00
Quote Anchor link
Ik wil best helpen met een rewrite (als dat er van komt), Ik ben vooral geïnteresseerd in het in elkaar zetten van database-structuren en (ingewikkelde) sql query's.
 
Woopie100

Woopie100

31/01/2006 14:17:00
Quote Anchor link
Maakt het dan meteen opensource :)

edit:OMG wat een nederlands :P

nu goed:

Maak het dan meteen opensource :)
Gewijzigd op 31/01/2006 14:18:00 door Woopie100
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/01/2006 14:21:00
Quote Anchor link
Dat is op zich ook wel een idee.. Het opensource maken. Of een project, waar we met zijn allen aan gaan werken.

De site is inderdaad niet altijd snel. MAar een snellere server is vaak ook duurder. Inderdaad eerst een rewrite maar eens proberen. En dan meteen alle bekende "bugs" eruit halen.
 
Eris -

Eris -

31/01/2006 14:23:00
Quote Anchor link
Open source is waarschijnlijk niet erg slim... Daarvoor is de script te specifiek...

Maar het is nog wel steeds een leuk project.
 

31/01/2006 14:25:00
Quote Anchor link
Zoals de UBB bugs. iig moet de ubb parser herschreven worden. Ook zodat je eigen Afbeelding
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/01/2006 14:29:00
Quote Anchor link
Dat moet ook kunnen Sebastiaan, misschien ook wel leuk om dan meteen van die klikbare tekentjes te maken, zodat je niet alle ubb code in hoeft te tikken.

Maar ik doelde vooral op de bug met de "groene tekst". Die zag ik al vaker.. :S
 

31/01/2006 14:37:00
Quote Anchor link
Je bedoelt dat het hele topic gehighlight wordt?
 
Dennis van der Meer

Dennis van der Meer

31/01/2006 14:39:00
Quote Anchor link
Leuk idee mensen. Maar als ik eerlijk moet wezen, bij mij is die niet zo traag eigenlijk, er zijn site's die trager zijn.
Gewijzigd op 31/01/2006 14:46:00 door Dennis van der Meer
 
EdwinG

EdwinG

31/01/2006 14:46:00
Quote Anchor link
Sebastiaan:
Je bedoelt dat het hele topic gehighlight wordt?

Kijk bijvoorbeeld in dit topic, meerdere regels uit de gegeven code komen absoluut niet van de ts.
Gewijzigd op 31/01/2006 14:46:00 door EdwinG
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/01/2006 14:55:00
Quote Anchor link
Inderdaad Edwin, die bedoelde ik.. Dat is best irritant. Die bug mag er wel uit.

@Dennis
Op zich is de site niet heel traag, tenminste niet altijd.. Ligt aan de pieken.. Als het druk is is dat heel merkbaar. En de server reageert ook vrij regelmatig niet.

@TOPIC
Ik denk dat de code een stuk beter wordt als die opnieuw wordt geschreven.. of verbeterd..
En dan kunnen we gelijk naar de validatie kijken. dat is ook een RAMP met deze pagina.
Zal ook wel snelheid schelen als de pagina valide is.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.