PHPMailer bulkmail teller

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »
Eric T

Eric T

13/08/2015 22:29:22
Quote Anchor link
Misschien iemand die me een duwtje in de juiste richting kan geven...
Wellicht dat het helemaal niet kan met php, maar dat het misschien
met een iframe of javascript moet, maar...

Ik wil PHPmailer gaan gebruiken om naar/via mandrill van mailchimp te gaan mailen.

Dat gaat goed, geen probleem.
Heb de class geplaatst, en gebruik de default pagina die wordt aangeraden voor PHPMailer...

Maar als ik aan de deelnemers wil mailen op onze pagina, opgehaald uit de database,
en ik klik submit, schiet de pagina eerst in de "ik ben bezig"-stand (je ziet zo'n draai-dingetje dat ie bezig is).
En pas als alle mail is verzonden komt de eindtekst in beeld dat de mail is verzonden...

Maar ik wil eigenlijk in beeld een teller hebben die elke keer als een mail is verzonden,
afloopt van aantal deelnemers naar nul. Op zich moet me een teller wel lukken.

Maar de vraag is meer:
Hoe krijg ik nou een teller tijdens dat nadenken in beeld?
Iemand een idee?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
<?php
include_once('PHPMailer/class.phpmailer.php');
include_once('PHPMailer/PHPMailerAutoload.php');


$aanhef        = $_REQUEST['templatesubject'];
$content    = $_REQUEST['eigentekst'];
$towhom        = $_REQUEST['towhom'];

$seiz_arr = getAdminVars($sleutel);
$seiz = substr($seiz_arr[2],2,2)+1; //echo $seiz."<br>";


if($towhom=="selftest"){
    $query_sendto        = mysql_query("SELECT email FROM deelnemers ORDER BY inschrijfnr");


        while ( list($email) = mysql_fetch_array($query_sendto) ){

        echo " OK ";
            if($email!=""){
                $mail             = new PHPMailer(); // defaults to using php "mail()"
            
                
                $replytomail    = "[email protected]";
                $replytoname    = "afzendernaam";
                $address         = $email;
                $bccaddress        = "[email protected]";
                
                $mail->AddReplyTo($replytomail,$replytoname);    
                $mail->IsSMTP();
                $mail->IsHTML(true);
                $mail->SetFrom($replytomail,$replytoname);
                $mail->AddAddress($address, "");
                $mail->AddBCC($bccaddress, "");
                
                $mail->Subject  = $aanhef;
                
                //$mail->MsgHTML($body);
                $mail->AddEmbeddedImage('images/Logo_ijsclub.jpg', 'logoimg', 'images/Logo_ijsclub.jpg');
                $mail->AddEmbeddedImage('images/mailtemplate-bottom-bar.png', 'lijnimg', 'images/mailtemplate-bottom-bar.png');
                include_once('mail_template_bodyis.php');
                $mail->Body .= $body;
                
        
                if(!$mail->Send()) {
                  echo "Mailer Error: " . $mail->ErrorInfo;
                }
else {
                  echo "Message sent to ".$email." !<br>";
                }
        
            }
        }
//end of while    
        
}//end of if

?>
  
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:47:17
 

14/08/2015 00:43:54
Quote Anchor link
Dat kan makkelijk met een echo op het einde.
Maar ik raadt je aan met JavaScript een AJAX request te maken naar de bepaalde pagina en dan het resultaat van de AJAX request te printen op het scherm.
Dat is dynamischer

Maar hier jou wens;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
<?php
include_once('PHPMailer/class.phpmailer.php');
include_once('PHPMailer/PHPMailerAutoload.php');


$aanhef        = $_REQUEST['templatesubject'];
$content    = $_REQUEST['eigentekst'];
$towhom        = $_REQUEST['towhom'];

$seiz_arr = getAdminVars($sleutel);
$seiz = substr($seiz_arr[2],2,2)+1; //echo $seiz."<br>";


if($towhom=="selftest"){
    $query_sendto        = mysql_query("SELECT email FROM deelnemers ORDER BY inschrijfnr");


        while ( list($email) = mysql_fetch_array($query_sendto) ){

        echo " OK ";
            if($email!=""){
                $mail             = new PHPMailer(); // defaults to using php "mail()"
            
                
                $replytomail    = "[email protected]";
                $replytoname    = "afzendernaam";
                $address         = $email;
                $bccaddress        = "[email protected]";
                
                $mail->AddReplyTo($replytomail,$replytoname);    
                $mail->IsSMTP();
                $mail->IsHTML(true);
                $mail->SetFrom($replytomail,$replytoname);
                $mail->AddAddress($address, "");
                $mail->AddBCC($bccaddress, "");
                
                $mail->Subject  = $aanhef;
                
                //$mail->MsgHTML($body);
                $mail->AddEmbeddedImage('images/Logo_ijsclub.jpg', 'logoimg', 'images/Logo_ijsclub.jpg');
                $mail->AddEmbeddedImage('images/mailtemplate-bottom-bar.png', 'lijnimg', 'images/mailtemplate-bottom-bar.png');
                include_once('mail_template_bodyis.php');
                $mail->Body .= $body;
                
        
                if(!$mail->Send()) {
                  echo "Mailer Error: " . $mail->ErrorInfo;
                }
        
            }

echo "Message sent to ".$email." !<br>";
        }
//end of while    
        
}//end of if

?>
 
Eric T

Eric T

14/08/2015 07:17:22
Quote Anchor link
Hallo Rickert, dank voor je reactie.
Simpelweg de echo aan het einde doet niet wat ik wil...

De pagina wordt dan nog steeds pas geladen als de gehele while lus is doorlopen...
Als ik in ons geval 250 mensen moet mailen, moet ik eerst 5 minuten wachten voordat ik een pagina te zien krijg dat alle 250 mails al dan niet succesvol waren.
Maar ik wil zo graag kunnen zien hoe lang ik nog moet wachten...

De optie om met javascript de pagina aan te roepen is misschien wel wat...
Het is in elk geval een poging waard om te kijken hoe het zich gedraagt.

Als er echt geen andere optie is vrees ik dat ik maar moet gaan werken met het steeds reloaden van de pagina op bijvoorbeeld een div. Aldanniet via javascript->ajax aanroep, danwel misschien via iframe...
Ik had gehoopt dat er echter een andere mogelijkheid was om in die while loop in te breken
na elke mail...

gr Eric
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/08/2015 08:32:28
Quote Anchor link
Houd in de database bij wie gemaild is voor deze mailronde. En maak een apart script die het aantal gemailden en het totaal aantal weergeeft in bij voorkeur een JSON-formaat.

Met een AJAX-request kan je dit dan bekijken. Uiteraard moet het mailen zelf op de achtergrond plaatsvinden (cronjob) en niet via een browserproces. Dan hoeft je browser ook niet 'na te denken' wat eigenlijk wachten is tot het einde van de scriptuitvoer.
Gewijzigd op 14/08/2015 09:02:48 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

14/08/2015 10:09:55
Quote Anchor link
^ What he said. Terwijl dat mailproces (op de achtergrond) in gang is gezet wil je toch ondertussen iets anders kunnen doen, je pagina/site blokkeren totdat alles verstuurd is is een beetje suf :).

Schrijf een eigen mailqueue en handel deze (via een cron) in blokken van X e-mailberichten af oid (zodat je nog steeds een soort van bulkmail-functionaliteit hebt).
 
Eric T

Eric T

14/08/2015 13:27:56
Quote Anchor link
Kijk...daar kan ik wat mee. Dank!
Helemaal nog niet aan gedacht...
Ga ik vanavond eens rustig op m'n gemakje uitvogelen :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.